Sevgilimin bana saygısı kalmadı tam 2 saat önce kendi kendine gerginlik yaratıp küfürlü msjlar attı bunun üzerine hafif tartıştık.Şimdi tam 2 saattir ne msj atıo ne arıo sizce napim msj atmamak için kendimi zor tutuyorum
Tuttum kendimi atmıyorum msj valla.Ya msj atmamak için tutuyorum kendimi diorm ama yanlş anlamayın tabiki barışmak için atmicam msjı şuan kuduruorm yani nasıl olurda özür dilemez diye kavga etmek için atıcaktım msjı ama tutucam kendimi.Kavga etsem suçlu ben olcam.Ya kendini bide eziklik psikolojisine sokmş hep bana onu ezdiğimi söylüyor herşeye bağırdığımı söylüor iide bana küfür edince alnındanmı öpim anlamadımki şort giyince adamın teki bana sarktı buna izin werdi die alnındanmı öpim ben artık anlayamıorm bu adamı yani
msj falan atma anlasın bak msjda gelmıor der en fasla geceye kadar dayanır dıe bırde ıddıaya gırer kendıyle yarına kdr bısey atma msj dahı bak senınkı nasıl arıo demedı deme:)
sırf msj atmamak için gün boyu uyur o bilirm ben onu
Şuan ben memleketimdeyim zaten ctesi okuduğum şehre gidiyorum şuan sabretmek dediğin gibi en doğrusu o ctesi bi gelsin yüz yüze bi gelelim burnundan herşey fitil fitil gelecek zaten.Uzaktan hayatı zindan edemiorm ama yakından bana bunları yaşatmak neymiş görecek çok hırslandım
İlişkilerde tespit edebildiğim tek şey ->Saygı bitmişse sevgi de elbet bir gün biter.O yüzden boşa çabalamayın,üzülmeyin de
klasik erkek davranışıBeyfendi az önce msj attı ders programını soruyor.Dün o olanlardan sonra birbirimize hiç msj atmamamızın ardından hiç birşey yokmuş gibi bana ders programını soruyor
klasik erkek davranışıBeyfendi az önce msj attı ders programını soruyor.Dün o olanlardan sonra birbirimize hiç msj atmamamızın ardından hiç birşey yokmuş gibi bana ders programını soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?