Sevgilimin bana saygısı kalmadı

neyi bekliyorsun peki ? özür dilemesini falan mı ?
evet şimdi diler özrünü ama tekrar küfrünü de eder gergin herhangi bi anında.
saygı bitmişse sevgi yok olmaktadır.

canım bence sen buradakilerin yorumlarına bakıpta hiç ilişkini şekillendirmeye çalışma..
ay küfürmü nasıl olur terket diyenlerin eminin çoğu sabah akşam eşinden küfür yiyordurda gelip burada anlatmaz yani..Türkiyede yaşıyoruz hayatında küfür duymayanlar varmış garip gerçekten..
insan evde anne babası arasında bile küfür duyuyor bu kadar abartmayın bence..

Dün olanlardan sora hala zaten bi hareketlenme yok adamda ben ayrılsamda ayrılmasamda sanırım onun için değişicek olan bişi yok ben olsamda olur olmasamda.Yapabileceğim bişi kalmamış gibi görünüo ya nasıl bukdr umursamaz olmayı becerebilio bi anlasam beni ztn en çok delirten çıldrtanda bu.Ben değerimi anlasın hatasını görsün diye yırtınırken adamın dnya umrunda değil

kufurmu edıo???
bence hıc ne ara ne msj at kımmıs o sana kufur edıooo

Tuttum kendimi atmıyorum msj valla.Ya msj atmamak için tutuyorum kendimi diorm ama yanlş anlamayın tabiki barışmak için atmicam msjı şuan kuduruorm yani nasıl olurda özür dilemez diye kavga etmek için atıcaktım msjı ama tutucam kendimi.Kavga etsem suçlu ben olcam.Ya kendini bide eziklik psikolojisine sokmş hep bana onu ezdiğimi söylüyor herşeye bağırdığımı söylüor iide bana küfür edince alnındanmı öpim anlamadımki şort giyince adamın teki bana sarktı buna izin werdi die alnındanmı öpim ben artık anlayamıorm bu adamı yani

msj falan atma anlasın bak msjda gelmıor der en fasla geceye kadar dayanır dıe bırde ıddıaya gırer kendıyle yarına kdr bısey atma msj dahı bak senınkı nasıl arıo demedı deme:)

Benden daha iyisini bulursa bende insan diilim bukdr kesin konuşuorm.Kendisinin geçmişini biliorum yani saçma sapan insanlarla ilişki yaşamış kendisi ve onlara bana davrandığı gibi davranmaması beni çileden çıkarıor.Anlayışsız desen diilim eline yüzüne bakılmicak tipte değilim bu çocuk nolduda 1 yılda bukdr değişti anlamıyorm hayatına birimi girdi desem okul zamanları sabahtan akşama kdr yanyanayız yani.bi insanı bu derece ne değiştirirki ve hala bana beni çok sevdiğini söylüo ama davranışlar bu şekil

msj falan atma anlasın bak msjda gelmıor der en fasla geceye kadar dayanır dıe bırde ıddıaya gırer kendıyle yarına kdr bısey atma msj dahı bak senınkı nasıl arıo demedı deme:)

sırf msj atmamak için gün boyu uyur o bilirm ben onu

o sana msj atmamak ıcın uyuyorsa sende uyu yada bısılerle ugras bakalım nasıl oluyor senın neyın varkı alalal gıcıkmıs sevgılınde bosver o atana kadar atma dusun kendını ye sınır ol ama msj atma bak dedıgımı tut sen gerı nasılsa donucek muhakak:)))

Şuan ben memleketimdeyim zaten ctesi okuduğum şehre gidiyorum şuan sabretmek dediğin gibi en doğrusu o ctesi bi gelsin yüz yüze bi gelelim burnundan herşey fitil fitil gelecek zaten.Uzaktan hayatı zindan edemiorm ama yakından bana bunları yaşatmak neymiş görecek çok hırslandım

haaa şöleeeee walla negsuelmıs ya cumartesı burnundan fıtıl fıtıl getır o takmıyorya gıttgınde sende takma bakalım sonra dekı nasıl oluyormus ne cevp verıcek merak edıyorum :)

İlişkilerde tespit edebildiğim tek şey ->Saygı bitmişse sevgi de elbet bir gün biter.O yüzden boşa çabalamayın,üzülmeyin de

İlişkilerde tespit edebildiğim tek şey ->Saygı bitmişse sevgi de elbet bir gün biter.O yüzden boşa çabalamayın,üzülmeyin de

ben çoktan yol verirdim ona ama dediğim gibi eski o cidden kişilk sahibi olmayan kız arklarına karşı kesinlikle böyle davranmayıp bana davranması çileeden çıkaran kısım beni ben bunu kendime yediremiorm.Bi anda böyle bitirp onun acı çekmemesi beni iice hırslandırıo içimin soğuması için bişiler yapmam lazım.Gerçi ama gün olur devran döner insan yaptığı hataların bedelini öder ben sabırsızlıkla bekliorm onun bedel ödemesini.İçime dediğim gibi en çok batan afedersiniz ama oynak kızlara kibar olan bu şahsın bana böyle davranması

Anlıyorum canım.
Benim arkadaşım da çok dayandı aynı senin gibi düzeltmeye çalıştı kurtarmak istedi ilişkisini ama olmadı.Artık görmek bile istemiyorum diyordu her gece ağlıyordu 7 yıllık ilişkisini bitirdi.1yıl oldu şimdi daha iyi yolda görse bile birşey ifade etmiyor onun için.
Saygı ilişkinin temeli=)

Canım yüzyüze geldiğinizde bu konuyu mutlaka aç ve çok kırılıp üzüldüğünü fakat bugüne kadar sabrettiğini fakat artık sabrının son sınırlarında olduğunu söyle eğer böyle devam edecekse ilişkinize ara vermek istediğini dile getir bak bakalım nasıl olyor ve sakın üstüne düşme tartışma sonraları ilk mesaj atan hep sen oluyormşsun ya on şaşırt hiç arkasına düşme bu uyarıdan sonra etkisini göreceksin bebeğim:82:
Ayrıca şu oynak kız mevzuusundan bende çok muzdaripim neden bilmem ama erkekler o tarz kızlara hep bi saygı çerçevesi içinde konurlar bu durum benide sinir eder hep

Beyfendi az önce msj attı ders programını soruyor.Dün o olanlardan sonra birbirimize hiç msj atmamamızın ardından hiç birşey yokmuş gibi bana ders programını soruyor

Beyfendi az önce msj attı ders programını soruyor.Dün o olanlardan sonra birbirimize hiç msj atmamamızın ardından hiç birşey yokmuş gibi bana ders programını soruyor
klasik erkek davranışı sadece programı yaz yolla başka hiç bişi yazma özel olarak çatlayacaktır eminim

klasik erkek davranışı sadece programı yaz yolla başka hiç bişi yazma özel olarak çatlayacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…