klasik erkek davranışısadece programı yaz yolla başka hiç bişi yazma özel olarak çatlayacaktır eminim
çatlamaz o cvp atmadım kendindende ses yok nese bekleyip görcez bakalm daha ne saçma msjlar gelicem
canım konuyu açalı 2 sene olmuş ama çok merak ettim sevgilinle ayrıldınız mı ? aynı durum benim başımda da var sürekli küfür çok sıkıldım artık.
Aynen benmde sevgilim 3 yıllık ilişkinin son bir ayında sayıp sövmye başladı ve son küfüründen ve beni tanıyamamasından ayrıldk ..3 yıldır birlikteyiz son 1 yıldır aşırı saygısızlaşmaya başladı
Bizim hödükler aynı , benimkiyle tıpatıp aynı akraba olmasın bunlarteli kapatığımda hırsa binio kesinlikle burnu sürtmüo değişik biri.Sürekli kendi hatası yüzünden tartıştığımızda zaten bana benim ayrılmak istediğimi buna çalıştığımı bu yüzden tartıştığımı bahane edio yani teli kaparsam yine aynısını düşünecek.Ben daha napsam bilemiorum aslnda burnu sürtsün diye hiç yakın davranmıyorum artık ona ne elini tutuyorum ne sevdiğimi söylüorm ama adam sanırm sallamıo benle arkadaşı gibi konuşuo acaba onda alışkanlık oldumda ondanmı artık böyleki yani sanırm ne saygı duyduğu biriyim nese sewgili olarak gördüğü biriyim?
canım konuyu açalı 2 sene olmuş ama çok merak ettim sevgilinle ayrıldınız mı ? aynı durum benim başımda da var sürekli küfür çok sıkıldım artık.
Aynen benmde sevgilim 3 yıllık ilişkinin son bir ayında sayıp sövmye başladı ve son küfüründen ve beni tanıyamamasından ayrıldk ..
Bizim hödükler aynı , benimkiyle tıpatıp aynı akraba olmasın bunlar
Amin canım amin,içim yanıyor ama ne fayda,anlayışsız,bide o bana değil anneme küfür etti !yok canım ayrılmadık valla konuyu açtığım gün son buldu herşey. Gayet iyiyiz maşallah. hem sevgili hemde iki yakın arkadaş olmayı başardık :)
küfür kesinliklle kabullenilemez bir davranış. dışardan söylemesi kolay ama yaşayınca hemen çekip gidemiyor bazı insanlar örneğin ben allah hayırlısı neyse onu versin hepimize
Amin canım amin,içim yanıyor ama ne fayda,anlayışsız,bide o bana değil anneme küfür etti !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?