Sevgilimin bir kıza baktığını yakaladım

mavikurdele00

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
65
60
18
Merhaba sevgilimle 1 yıla yakın süren ciddi bir ilişkimiz var. Sevgilimin dün etek giyen bir kızın bacaklarına baktığını yakaladım. Aslında şöyle oldu arabadaydık sevgilim kafasını sağa çevirdi ve direkt kızın eteğine odaklandı kısa bi süreliğine ben de farkettim bunu. Sorun şu ki sevgilim aşırı kıskanç. Ben de istemsizce etrafa bakan gözü Dalan bi insanım. Bunun yüzünden sürekli üzerime gelir nereye baktın adama niye baktın vs diye. Dün de bi kıza baktığını yakalayınca gerçekten çok sinirlendim nereye bakıyosun diye sorduğumda gözüm kaydı özür dilerim dedi yani hemen itiraf etti. İnsan olarak gözümüz kayabilir bunu anlıyorum ancak beni başkalarına bakmak konusunda çok suçladı ve çok kırdı. Sanki ben gözü dışarda olan bi insanmışım gibi suçlamalarda bulundu. sonra kendinin böyle bi şeyde dikkat etmemesi çok canımı sıktı özellikle yanındayken ve kafamda soru işareti oluştu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Normalde sürekli bakan bir insan değil ilk kez yakaladım diyebilirim.

Emin olun defalarca kez bakmıştır haberiniz olmamıştır. İlk defa yakalıyor olmanız ilk kez baktığı anlamına gelmez. Sizi daha önce bu konuda suçlaması hiç iyi değil. Bu adamla ciddi düşündüğünüzden emin misiniz bir daha düşünün bence.

Burdaki en sıkıntı şey sizi başkalarına bakmak konusunda çok suçlaması, bu artık kıskançlıktan bile çıkmış. Bu kadar özgüvensiz adamdan da soğurdum ben olsam bu ne ya.
Ülkede kadınlar erkeklere bakmasıyla ünlü değil, nerede görülmüş dik dik erkeklere bakan kız. Komik geldi bana kızı, erkeklere bakıyorsun diye suçlaması.

Velev ki kısaca baktınız veya baktı.. Normal şartlarda ne var bunda derim.. Güzele, yakışıklıya bakan insan hemen abaza olmuyor sonuçta.. Ama 29 yaşında hâlâ baktın bakmadım muhabbeti dönüyorsa o ilişki zaten sağlıklı değildir.

Ben de istemsizce etrafa bakan gözü Dalan bi insanım. Bunun yüzünden sürekli üzerime gelir nereye baktın adama niye baktın vs diye
Birdaha gözünüz bir yere dalıp adama niye baktin derse; bacaklari etekle nasıl görünür diye merak etmistim özür dilerim dalmisim dersiniz.

Merhaba sevgilimle 1 yıla yakın süren ciddi bir ilişkimiz var. Sevgilimin dün etek giyen bir kızın bacaklarına baktığını yakaladım. Aslında şöyle oldu arabadaydık sevgilim kafasını sağa çevirdi ve direkt kızın eteğine odaklandı kısa bi süreliğine ben de farkettim bunu. Sorun şu ki sevgilim aşırı kıskanç. Ben de istemsizce etrafa bakan gözü Dalan bi insanım. Bunun yüzünden sürekli üzerime gelir nereye baktın adama niye baktın vs diye. Dün de bi kıza baktığını yakalayınca gerçekten çok sinirlendim nereye bakıyosun diye sorduğumda gözüm kaydı özür dilerim dedi yani hemen itiraf etti. İnsan olarak gözümüz kayabilir bunu anlıyorum ancak beni başkalarına bakmak konusunda çok suçladı ve çok kırdı. Sanki ben gözü dışarda olan bi insanmışım gibi suçlamalarda bulundu. sonra kendinin böyle bi şeyde dikkat etmemesi çok canımı sıktı özellikle yanındayken ve kafamda soru işareti oluştu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Az önce bir hanım kızımıza daha sordum, size de sorayım. Çok mu arıyorsunuz bu tipleri?

Sise hayatı dar eden, dışarı çıktığınıza pişman eden insanlarla ilişkinizi neden devam ettiriyorsunuz ki? Ay bir de ciddi ilişki hani takılmalık olsa yine neyse. Sonunda bir de evlenmeyi düşünüyorsunuz, böylesi perdeyi açsanız bin türlü suçlamada bulunur. Yazık ya... İlk darlayisinda def edin gitsin ne çekiyorsunuz 🙄

İnanılmaz yorucu bir ilişki

Bugün bakmakla suclayan yarin aldatmakla suclar, cünkü kendilerinin ruhu o*** anacim. Bu kiskanclik degil. Kendinden biliyor isi. Sevgi ile alakasi yok. Böyleleri ile ne diye berabersiniz anlamiyorum

Back
X