Sevgilimin birlikte oturma ısrarı

Benim başıma da aynı olay geldi benim ninsalimda parasız biriydi aile eline bakıyordu düğüne iki ay kala beraber oturalım diye direttiler kafasına attım yüzüğü ara sıra duygusal boşluğa düşsem de doğru olan buydu bence vazgeçin o bu şartlarda size saygı duymayacaklar ... bende ikinci el eşyaya tm dedim sırf yuvam olsun diye ama adamlar kendilerine sıfır eşya aldı araba aldı ahhahahaha kaçın bu asalak aileden

Ne farkı kalıyor ki çünkü, aynı bina olunca da dubleks eve dönüyor, çelik kapıyı çıkarıp boncuk perde takıyorsun.
kesinlikle. geçen bir haber okudum Türkiye de son 10 yılda evlenen 10 çiftten 6 sı boşanmış. nedeni işte bu saçma sapan gözünü karartıp kocişlere koşmak. sonra da ben naptım deyip kucakta çocuklarla boşanıyorlar.
Allah aşkına bir insanın bu konudaki adamı kabul etmesi için nasıl bir zekada olması gerekiyor ben cidden anlamıyorum. bu nasıl bir basiretsizlik

EV_LEN_ME 6 yıl değil 60 yılın gider kocamı yok ömürden ömür gider bırak anasıyla kalsın bu yasına kadar evlenmeyen adam

o evde ömür boyu yaşayacaksın benden söylemesi eğer ki evlenirsen çünkü beyimiz annesinin koltukaltlarından çıkıp hiç hayatı görmemiş üzgünüm gerçekler

Bunlar aynı şekilde krediyle borca araba alıyorlar geziyorlar tozuyorlar ben asgari ücretle aileme bakıyorum kendime bir parça kıyafet alamıyorum ama onlar sürekli alışveriş yapıyorlar 150 bin TL'ye araba almış borca bunun yerine altın yapabilirdi veya eşya alabilirdi

Parayı sizin süt oğlan mı kazanıyor ki tasarrufu onun elinde olacak? Adam sizi genç odasına gelin getirme peşinde, onu bile rica minnet yapacak, siz altın eşya diyorsunuz.

adam siz ayrı ev olsun deyince bırakıyormuş sizi 1-2 ay sonra dönüyormuş ama siz ayrılırsam yarı yolda bırakırım diye düşünüyorsunuz vicdanınız sızlıyor falan.. adamın vicdanı sızlamıyor sizinki sızlıyor.. şunun bile farkına varamayacak kadar aşıkmısınız yoksa akli melekelerinizde mi sorun var?

Beraber yaşamayı hadi geçtim de senin adam zaten sıkıntılı aman diyim kaç kaç kaç

30 yaşına gelmiş adam emir altında çalışmam diyor ama 30yasina kadar neden bir birikim yapipta kendi isyeri sahibi olamamış...bu adam anasına babasına sırtını dayamış çalışmaz o sen çalışırsın ben bakarım diyorsan buyur evlen...bide yarı yolda bırakmak gibi oluyor diye bir laf türedi şimdi ya sizin adamla göbeğiniz bağlı değil üstünüzde bir hakkı yok bir çabası yok,sizi kaybetmeyi göze alıyor daha ne kim kimi yari yolda bırakıyor...annesi zengin bir kız bulsa seninki sana bakmadan açıklama yapmadan gider evlenir biraz açın gozunuzu iki kanepeyle mutluluk olmuyor sonrada evime kimse gelmiyor esyam yok dersin...

Bide siz çalışıyorsunuz, muhtemel çalışanda birini istiyorlardı ewe katkı sağlasın.sen calisirsin artık pasamiz evde akşama kadar anasıyla seni çekiştirip akşam anası gelin hizmeti,pasamiz kadınlık görevi ilgi alaka isterler.bide memnun kalmazlar çünkü sen bu ortamda mutsuz olacaksın.ha bide çocuk olur bu arada ..sahada yazık cocugada ..yazarken bile kabusgbi

Canım senin bu adamda aile kuracak hiç bir özellik yok. Kendi ailesinden koparmamış birisi seninle “aile” olamaz.
Ne para yönetimi var, ne para kazanma sorumluluğu var, ne gelecekte bir yuvamız olsun diye para biriktirme çabası var.

Sen de fazla iyi niyetli ve safsın üzgünüm. Bir şeyleri oldurmaya çalışıyorsun, o telefon alma araba alma peşinde . 14 yaşında ergen oğlan çocukları gibi geldi bana. Duygusal anlamda seni böyle birinin tatmin edebileceğini pek sanmıyorum. Ki duygusallığı geçtim 30undan sonra aynı eve çıkınca maddi anlamda ve konfor anlamında da rahatlık isteyeceksin.

İşten yorgun argın geldikten sonra Kayınvalidenlere çay hizmeti yapmak, bir de onun senin yaptığın şeyleri beğenmeyecek oluşu da var bence. Böyle oğluşunu dizinin dibinden ayırmayan anneler oğullarına da kimseyi layık görmezler genelde.

Sizinle evlenecek birini bulamadiginiz icin boyle yapiyorsunuz herhalde ama nolursa olsun evleneyim yeter ki kafasiyla biyere varamazsiniz o hevesleriniz de gececek eninde sonunda, elinizde ne kalacak sonra? Kaynanali ev calismayan koca, dert sikinti...
Boyle bir ortamda ne hevesiniz kalacak, ne mutlu evlilik kalacak. 1 aya goreceksiniz gercekleri. Kimse erkeksiz ölmez yapmayin şöyle.

Adam annesine hizmetçi kendine de her işini yaptıracak bir enayi arıyor. Sen de hala vcdandan bahsediyorsun pes yani!!!
Noluyor bu kadınlarımıza yahu! Bile bile koşarak hayatlarını mahfetmeye gidiyorlar.

ailene neden sen bakıyorsun. niye herkese karşı bu kadar fedakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…