- 5 Nisan 2023
- 127
- 142
- 18
- Konu Sahibi Gulcihanncihann
-
Vallahi ya. Biz keyiften emir altında çalışıyoruz zatenBu mıymıntılar nedense pek kıymetli çünkü. Kimsenin emri altında çalışamazmış bababababa herkes aptal bi bu ağam akıllı.
ben de diyorum ki aynı bina da olmamalıben de diyorum ki ayni bina olsa tamam yine kabul edilir ama basta birlikte oturup sonra ayri eve cikmak zor olur
Ne farkı kalıyor ki çünkü, aynı bina olunca da dubleks eve dönüyor, çelik kapıyı çıkarıp boncuk perde takıyorsun.ben de diyorum ki aynı bina da olmamalı
kesinlikle. geçen bir haber okudum Türkiye de son 10 yılda evlenen 10 çiftten 6 sı boşanmış. nedeni işte bu saçma sapan gözünü karartıp kocişlere koşmak. sonra da ben naptım deyip kucakta çocuklarla boşanıyorlar.Ne farkı kalıyor ki çünkü, aynı bina olunca da dubleks eve dönüyor, çelik kapıyı çıkarıp boncuk perde takıyorsun.
o evde ömür boyu yaşayacaksın benden söylemesi eğer ki evlenirsen çünkü beyimiz annesinin koltukaltlarından çıkıp hiç hayatı görmemiş üzgünüm gerçeklerHayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Bunlar aynı şekilde krediyle borca araba alıyorlar geziyorlar tozuyorlar ben asgari ücretle aileme bakıyorum kendime bir parça kıyafet alamıyorum ama onlar sürekli alışveriş yapıyorlar 150 bin TL'ye araba almış borca bunun yerine altın yapabilirdi veya eşya alabilirdiBenim başıma da aynı olay geldi benim ninsalimda parasız biriydi aile eline bakıyordu düğüne iki ay kala beraber oturalım diye direttiler kafasına attım yüzüğü ara sıra duygusal boşluğa düşsem de doğru olan buydu bence vazgeçin o bu şartlarda size saygı duymayacaklar ... bende ikinci el eşyaya tm dedim sırf yuvam olsun diye ama adamlar kendilerine sıfır eşya aldı araba aldı ahhahahaha kaçın bu asalak aileden
Parayı sizin süt oğlan mı kazanıyor ki tasarrufu onun elinde olacak? Adam sizi genç odasına gelin getirme peşinde, onu bile rica minnet yapacak, siz altın eşya diyorsunuz.Bunlar aynı şekilde krediyle borca araba alıyorlar geziyorlar tozuyorlar ben asgari ücretle aileme bakıyorum kendime bir parça kıyafet alamıyorum ama onlar sürekli alışveriş yapıyorlar 150 bin TL'ye araba almış borca bunun yerine altın yapabilirdi veya eşya alabilirdi
Bide siz çalışıyorsunuz, muhtemel çalışanda birini istiyorlardı ewe katkı sağlasın.sen calisirsin artık pasamiz evde akşama kadar anasıyla seni çekiştirip akşam anası gelin hizmeti,pasamiz kadınlık görevi ilgi alaka isterler.bide memnun kalmazlar çünkü sen bu ortamda mutsuz olacaksın.ha bide çocuk olur bu arada ..sahada yazık cocugada ..yazarken bile kabusgbiBunlar aynı şekilde krediyle borca araba alıyorlar geziyorlar tozuyorlar ben asgari ücretle aileme bakıyorum kendime bir parça kıyafet alamıyorum ama onlar sürekli alışveriş yapıyorlar 150 bin TL'ye araba almış borca bunun yerine altın yapabilirdi veya eşya alabilirdi
Çalışıyor ama hep dükkanım olsun hayaliyle yaşıyor asla fabrika veya benzeri yerleri kabul etmiyor bunun yerine boyacılık yapmayı tercih ediyor depremden önce bir galeride çalışıyordu adam tanıdık hala gel diyormuş gitmiyor 2 ay çalıştı borçlandı kendine 10000 TL telefon aldı ticari kredi kartındali 150 bin TL parayla bizim için bişey almadı araba aldı zoruma gidiyor
ailene neden sen bakıyorsun. niye herkese karşı bu kadar fedakarsınBunlar aynı şekilde krediyle borca araba alıyorlar geziyorlar tozuyorlar ben asgari ücretle aileme bakıyorum kendime bir parça kıyafet alamıyorum ama onlar sürekli alışveriş yapıyorlar 150 bin TL'ye araba almış borca bunun yerine altın yapabilirdi veya eşya alabilirdi
Siz de bu adamı bırakınca mı yaşayamazsınız?annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?