Sevgilimin birlikte oturma ısrarı

Gulcihanncihann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
8
-25
1
29
Hayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen

Bu çocuk annesinin kedisi,anneciğinin kuzusu.
Hepimiz annemizi severiz ancak bu çocuk annesini amiri gibi görüyor.
Ayrıca KV ile ters düştüğün anda sevgiliniz sizi terk eder.
Aynı evde oturmak ise büyük hata olur.
Sevgiliniz denen kazıgin henüz iş bulmaya k.ci yemiyor bile.
Cidden bu mu sizin kriteriniz ?

saçmalamayın aileyle birlikte oturulur mu .kendi evinizde rahatça takılamayacaksanız neden evleneceksiniz ki ..
Çevremde bunu kabul eden herkes sinir stres içinde annem de dahil..

Ha bu arada hastalık halinde beraber oturulma konusuna ben çok okeyim çünkü benim annem de hasta ve yaşlı bir kadın, kendisi kabul etse beraber yaşama konusunda eşimin ık mık yapmasını istemem, benzeri durumda aynı toleransı ben de gösteririm bu sebeple. Ama genç, kendi işini kendisi gören bir kadınla aynı eve niye çıkacaksınız ki, oldu olacak onlar koyun koyuna analı oğullu yatsınlar siz salonda yatın. Olur iş değil

Şaka mısınız? Sizin gibileri ıslak odunla dövmek lazım ( şiddete karşıyım)
30:yaşında bir baltaya sap olmamış , annesinin eteğinden ayrılmayan, sümsük adamları nasıl sevebiliyor ?bir de yok iki çekyat yok eski ev diye kendi değerinizi aile onurunuzu hiçe sayıyorsunuz.
Bu kadar mı düştünüz sizin için,aşk için emek vermek çabalamak şöyle dursun kolunu bile kaldırmayan adamları sevme motivasyonunuz ne??????????

Aklınızı başınıza alın birlikte oturmayı kabul etmek ne demek? Kendinize değer verin biraz. Anasının memesinden kopamamış aklı uçuk fikirlerde heriflere ne diye yapışıyorsunuz bu kadar ille de evlenicem diye. Sonra da konular peş peşe geliyor buraya.

6 yıldır bu adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü; internet ilişkisi mi ?

Adam 30 yaşında, çalışmayan, anne babasının baktığı biri. Bu şartlarda tabii ki anne-babasıyla yaşamak isteyecek; yoka eve parayı kim getirecek ?

Siz çalışıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…