Sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

arkadaş 2 çocuğun varlığını saklaması nedir ya?
çocuk olmasa bile boşanmış olduğunu söylemesi gerekir. belki boşanmış ve çocuksuz bir adamı da istemeyeceksin? istememe hakkın var yani. kimsenin ikinci evliliği olmak istememek de gayet normal ve doğal bir hak.
benim eski sevgilim seneler önce evlenip ayrılmış mesela ve ben bunu biz ayrıldıktan sonra facebook'unu stalklarken öğrenmiştim. insan kendini inanılmaz kötü hissediyor. ilişkilerde böyle şeyler saklanmamalı. ben belki boşanmış biriyle görüşmek istemiyor da olabilirim? dürüstlük çok önemli. bu adamın başka neleri var neleri, kim bilir...

Yani ciddi olduğunu söylüyordu ben de inandım. Hata ettim
erkeklerin en popüler yalanı ya bu.
çünkü biliyorlar bizim kizlarimiza daha beşikten başliyorlar gelinlik gibi elbiseler giydirmeye.
her genç kızın hayali beyaz gelinlik giymek naralariyla büyütülüyoruz ( bu sacmaliktan kendini kurtaranlari tenzih ediyorum).
bakiyorlar karşidaki insan hani flörtlesmekten ziyade sonuca varmasini istedigi iliskilerden yana hemen taktik ben ciddiyim ciddi düşünüyorum.

Bosanali da beş yıl oluyor.
Eşiyle hiç görüşmemesi bana da o kadar mantık dışı geldi kii. Ben de çok takıldım ona
Bence eski medeni durumunu bastan soylemeyerek sizi 4 ay boyunca "kandirarak" iliskiyi surdurmus olmasi buyuk yanlis.
Bosansak bile her ne kadar kavga ile son erse de bizim erkeklerin, ex ese karsi 1 tekrar olur mu denemesi oluyor. Kendimden biliyorum. Ustelik sizin anlattiginiz sahsin cocuklari da varmis. Yalan ustune daha buyuk yalan. Belki siz bilseniz basta kabul etmeyecektiniz. Yalanla baslayan hic 1 isten/ortakliktan/iliskiden hayir gelmez.
Tel. Saklamasi da cabasi. Ilerde daha buyuk yalanlar, hatalar sizi bekliyor gorunen.

Cok dogru bir tespit

Tek sorun eski eşiyle konuşup konuşmadığı mı Valla 2 çocuğu olan adam çocuklarının annesiyle konuşmuyorsa, konuşamıyorsa, o adamdan zaten bi halt olmaz.
Ayrıca böyle bir şey nasıl saklanır, siz saklasanız asla kabul etmezdi. Pes.

Kesinlikle öyle. Şimdi hep şüphe olacak aklımda.

Simdi hep suphe mi olacak aklinda? Senin bu adama coktan tekmeyi basmis olman lazimdi. Bunu yaparken de hic aciklama bile yapmadan hayatindan cikarmis olman lazimdi. Cunku o sana hayatina dair cok onemli konularda aciklama yapma geregi bile duymadi. 4 aylik asktan kimse olmez merak etme ama 2 cocuklu adamla evlenirsen daha cok konu acarsin.

Balık baştan kokar diye bir söz var.
Adam baştan yalan söylemiş , ben olsam kabul etmezdim.

Diyelim ki kabul ettiniz , sizin çocuğunuz yok sanırım. Çocuklu adamla çocuksuz kadın olmaz.

Onu suclayamam gibi geliyor ama bilemiyorum hala çok şaşkınım tepki veremedim..
neden suçlayamıyorsunuz? 1 yıl + 4 aydır size yalan söylemiş. Bariz suçlu.
Ben de peki içim rahat olsun diye göster madem dedim, telefonuna bakmk istedim. Israrla Göstermedi , bana güven dedi. Çocuklar 9 10 yaşında olduğu için direkt onlarla iletişim kuruyormus falan..
Adam size yalan söylemiş ve sizin takıldığınız kısım eski karısıyla görüşüp görüşmemesi. Birde içiniz rahat olacak telefona bakınca öyle mi? Benim içim yalan söylendiği için rahat etmezdi. Ama o konuyu kapatıp hemen eski eş konusunda girdiğinize göre takıldığınız tek konu önceden evli olması. Yalan söylenmesi değil.
Birde bu olay sonrası bana güven diyen sevgiliye bir si**ir çekerdim. Az önce yalanını öğrendim sana niye güveneyim şerefsiz derim.

Evlenmesi bosanmasi neyse de. Bir insan 2 çocuğunun varlığını nasil gizler hiç mi telefon program denk gelmez onları hatırlatacak birseyde bahsetmez.. buraya konu açmanız bile tuhaf ben hiç bir açıklama yapmadan iletişimi kesmiştim tüm kanalları kapatmıştım. Eşiyle hiç konuşmaması ayrıca büyük problem. Bu çocuklar büyüyecek mezun olacak evlenecek? Ağaç kovugundan çıkmadiklarina göre baba kılıklı adam izleyecek mi?
Neresinden baksam tuhaf.

Boşanmış olmasından daha ciddi bir durum var o da yalan söylemesi.
Ben devam etmezdim. Telefon saklamasi zaten yeterince güven kırıcı.

Eski eşiyle konuşup konuşmaması mi meseleniz?
5 yıllık evliliği, 2 çocuğu saklamış sizden.
Evliliği sakladı, 2 çocuğu nasıl saklıyor, koca çocuklar hiç mi yer mi etmiyor adamın hayatında?
Sizden hayatıyla ilgili böyle birşeyi saklayıp birinin bana güven demesi de çok komik.

Onu suçlamayamam demişsiniz, yalanlarla yaşamaya devam o zaman.

Son düzenleme:
Bunu başta söylemeliydi sonuçta evlatları var bir ömür çocuklarının anneleriyle bırakın konuşmayı aynı ortamda bile olacak okulu mezuniyeti evliliği derken vsvs artı neden boşanmış çok önemli siz hiç evlenmemişsiniz çocukların sorumluluklarını alabilecekmisiniz sonuçta babalarına gelip kalacaklar ha gelmezler diyorsa evladından vazgeçen ne biliyim sonunuz hayır olsun

Dürüst biri değil bir yıldır tanıyıp 4aydır birliktesin kendi isteğiyle de değil zor zoruna bunları anlatmış. Kim bilir anlatamadığı daha neleri vardır. Ben bu adama güvenip bir gelecek asla düşünmem

Yorumlara cok güldüm ya. 5 yıl evlilik sürmüş, bosanali 5 yil olmus. Bosaninca cocuklar yaş almayı bırakıyor mu? 9 10 yaslarinda olmalari matematiksel olarak gayet mümkün.

Konuya gelecek olursam cocuklu insanin flört etmeye baslar baslamaz çocuklarının oldugunu soylemesi gerekiyor. Dolapta unutulan tisort degil ki bu. Hatta siz zorla itiraf ettirmişsiniz. Daha ne kadar saklamayi düşünüyordu? Cocuklara ragmen iliskinize devam edecekseniz edevletten medeni durumunu gostermesini isteyin. Hala evli olabilir

Yani 4ay boyunca söylememesi sorun değil mi?ne yönden abarttigimi düşünüyorsunuz o kısmı pek anlayamadım

Ayrıl geç işte adamın ne olduğu belli belki boşanmamıştır bile. Bu kadar düşünmeniz abartı geldi.

hiç evlenmemiş biriyle çocuklu biri asla olmaz sakladığı şeyler var kesinlikle telefonu o yüzden göstermedi kafan güzelmi bekar kızsın elin 2 çocuklu adamını ne yapacaksın onların ne okul sorunu biter ne anne baba sorunu biter arada kaynar gidersin sakın ha benden sana abla öğüdü hemen uzaklaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…