valla ben burda hep nişanlım şöyle kıskanç böyle sinirli diye anlatırdım ama bunu okuyunca yok artııık dedim.
ilk cips olayından sonra anladıysanız, hala o formu alırken onun 25 krş vermesini beklemeyip kendiniz verseydiniz keşke böylelikle bir tartışma ortamı oluşmasını engelleyebilirdiniz.
ya böyle kabul edeceksiniz ya da nişanlanırken veya evlenince bana takı almadı istediğim alyans olmadı diye yakınmayacaksınız.
benim nişanlımda öyle daimi bir iş ve maaş olayı yaşamıyor başından beri. ancak yan gelirleri var, yaptığı ekstra işler oluyor. aldığı 3 krşu bile bana, bize harcadı hep.
ya benim üstüme başıma bişey alır, ya gider bi züccaciye veya mağazaya ne ihtiyacımız olabilir diye düşünüp eksikleri alır.
hediye olayı hele maddiyata dayalı değildir illa ki, o her şekilde yapılabilir, emektir düşünmektir..
benim nişanlım aldığı bişeyin çok içime sinmediğini hissettiği için değiştirmeye götürmüş, kabul etmemişler, bakmış ordaki satıcı bayanlardan biri hamile, eşim hamile huysuzluk yaptı beğenmedi siz anlarsınız halimden diyince kadın değiştirmiş hemen, geldi yalan da söyledim ya senin için diyor :)