iLK ZAMANLARDA gururu kabul edebilirim fakat, kac yildir beraberlermis artik o saatten sonra gurur olmaz ki...Erkekler eger inada bindirise bir seyi oyle guzel hediye alip cicek yolluyor ki sasarsin, yeterki reddedilsinler, kotu davran yada kendini naza cek. En odun dedigimiz adamlar bile sirf bir kizi etkilemek icin neler yapiyor yeri gelirse... yazik burda da okuyorum adam karisina ay ben ozel gun bilmem diyor bir bakiyorsun kredi kartindan cicekciden alisveris yapmis, baska sevgilisine mucevher almis...dedigim gibi hediye zaten maddiyat degil ustelik sevmese bile sevgilisi uyardiysa kendini duzeltmeliydi, kendi hediyesini kendide yapabilirdi madem ilsiki yasamayi bu kizin yillarini harcamayi biliyor, disarlarda gezip gonlunu eglendiriyor, sevgisiyle kendisini tatmin ediyor o kizin isteklerinide yapacak yok oyle yagma.Erkekler islerine gelirse ince dusunurler yeterki dusunduerecek bayan olsun.
2 yil uzun sure hic mi parasi olmadi bu sure zarfinda? Madem parasini cok seviyor kiz arkadas edinmesin o zaman en iyisi parasini kendine saklasin.Bence yuz burusturmak 2 ytl lik cipse cok utanc verici ben onun yerine utanip yanima fazla para almamisim demeyi tercih ederim.