Sevgilimin Cebinde Akrep(!) Var Galiba

Bak canım daha önünüzde uzun yıllar var.

Bir mezun olun, mesleginize başlayın o zaman cimri mi degil anlaşılır.

Şimdi karar vermek için çok erken bence.
O günlere az kaldı canım seneye ilk dönem bitiriyo okulu ve hayata başlayacak gerçek anlamda.İnşallah okul bittiğinde bu halleri de biter.

Ben öyle düşünmedim açıkçası.
Erkeklerin geneli bu kadar ince düşünemezler.

Cips olayı da evet belki 1-2 lira ama nerden bilebiliriz ki belki de o 1 lira cebindeki son dolmuş parasıydı.

Erkekler gururludur, ve emnimki öyleyse de bunu asla sevgilisine söylemez.

iLK ZAMANLARDA gururu kabul edebilirim fakat, kac yildir beraberlermis artik o saatten sonra gurur olmaz ki...Erkekler eger inada bindirise bir seyi oyle guzel hediye alip cicek yolluyor ki sasarsin, yeterki reddedilsinler, kotu davran yada kendini naza cek. En odun dedigimiz adamlar bile sirf bir kizi etkilemek icin neler yapiyor yeri gelirse... yazik burda da okuyorum adam karisina ay ben ozel gun bilmem diyor bir bakiyorsun kredi kartindan cicekciden alisveris yapmis, baska sevgilisine mucevher almis...dedigim gibi hediye zaten maddiyat degil ustelik sevmese bile sevgilisi uyardiysa kendini duzeltmeliydi, kendi hediyesini kendide yapabilirdi madem ilsiki yasamayi bu kizin yillarini harcamayi biliyor, disarlarda gezip gonlunu eglendiriyor, sevgisiyle kendisini tatmin ediyor o kizin isteklerinide yapacak yok oyle yagma.Erkekler islerine gelirse ince dusunurler yeterki dusunduerecek bayan olsun.

2 yil uzun sure hic mi parasi olmadi bu sure zarfinda? Madem parasini cok seviyor kiz arkadas edinmesin o zaman en iyisi parasini kendine saklasin.Bence yuz burusturmak 2 ytl lik cipse cok utanc verici ben onun yerine utanip yanima fazla para almamisim demeyi tercih ederim.

Son düzenleme:
Bence bu bahane degil konu sahibinin dedigi gibi biriktirebilirdi olmadi kendi hediyesini kendi yapabilirdi, o da olmadi annesine rica edip evdeki sus esyalarindan birini sarip getirebilirdi... mesela bir biblo... biz kucukken bile harcliklarimizda biriktirip anneler gunu icin hediye alirdik, ufak tefek bisi ama genede gonul almak olurdu. Bir cips parasi icin yuzunu burusturan insan bence cimridir parasi olmasa acik acik soylemesi lazim. Ustelik kac yildir beraberlermis bu para olmamasi durumu yillardir mi devam ediyor hic mi para gecmiyor eline? Ben hastalik veya artniyet seziyorum.
Canım yıllardır böyle.Babası işe gir deyip duruyor.Ailesinde durumlar karışık biraz babasının ikinci evliliği şu an.Sevgilim ise babasına minnettar hala ona para gönderdiği için...

Canım yıllardır böyle.Babası işe gir deyip duruyor.Ailesinde durumlar karışık biraz babasının ikinci evliliği şu an.Sevgilim ise babasına minnettar hala ona para gönderdiği için...

Ama işte baba para gönderiyor da bakalım ne kadar gönderiyor?

Belki de çok cüzi bir miktardır.
belki üvey anne fazla göndermesine izin vermiyordur,
belki para göndermemek için işe gir deniyordur.

Ay ne bileyim vallahi çok mu iyi niyetliyim :)

Son düzenleme:
Ben öyle düşünmedim açıkçası.
Erkeklerin geneli bu kadar ince düşünemezler.

Cips olayı da evet belki 1-2 lira ama nerden bilebiliriz ki belki de o 1 lira cebindeki son dolmuş parasıydı.

Erkekler gururludur, ve emnimki öyleyse de bunu asla sevgilisine söylemez.
Ben de böyle düşünmek istiyorum canım daha önceki mesajlarımda da dediğim gibi seviyorum ve onun da beni sevdiğini biliyorum,daha önce beni rahatsız eden ne varsa konuştuğumda düzeltti kendini.Bir tek bu konu var işte.

Sonucta parasizlikdanda olsa kendini artik yillardir bu duruma alistirmis, bundan sonra cok para kazansa bile harcamazki. Gecenlerde bir yazi okumustum hangi ünlüler cimridir diye, ne bahsis birakiyorlarmis ne arabalarini park edenlerin ellerine iki kurus para veriyorlarmis. Isimleri okuyunca sasirdim, yanilmiyorsam Emrah, Demet Akalin, Beren Saat vs gibi zengin ünlülerdi. Ve tatlim unutmaki evlenince en büyük sorunlar para yüzünden cikiyor. Fazla harciyor, harcamiyor vs önemli degil, bu konuda sana benzemiyorsa bilesinki birbirinize gireceginiz kesin bir sey.

iLK ZAMANLARDA gururu kabul edebilirim fakat, kac yildir beraberlermis artik o saatten sonra gurur olmaz ki...Erkekler eger inada bindirise bir seyi oyle guzel hediye alip cicek yolluyor ki sasarsin, yeterki reddedilsinler, kotu davran yada kendini naza cek. En odun dedigimiz adamlar bile sirf bir kizi etkilemek icin neler yapiyor yeri gelirse... yazik burda da okuyorum adam karisina ay ben ozel gun bilmem diyor bir bakiyorsun kredi kartindan cicekciden alisveris yapmis, baska sevgilisine mucevher almis...dedigim gibi hediye zaten maddiyat degil ustelik sevmese bile sevgilisi uyardiysa kendini duzeltmeliydi, kendi hediyesini kendide yapabilirdi madem ilsiki yasamayi bu kizin yillarini harcamayi biliyor, disarlarda gezip gonlunu eglendiriyor, sevgisiyle kendisini tatmin ediyor o kizin isteklerinide yapacak yok oyle yagma.Erkekler islerine gelirse ince dusunurler yeterki dusunduerecek bayan olsun.

2 yil uzun sure hic mi parasi olmadi bu sure zarfinda? Madem parasini cok seviyor kiz arkadas edinmesin o zaman en iyisi parasini kendine saklasin.Bence yuz burusturmak 2 ytl lik cipse cok utanc verici ben onun yerine utanip yanima fazla para almamisim demeyi tercih ederim.

1. paragrafta çok haklısın.
Fakat 2 yıldır beraberlermiş bence çok da uzun bir süre degil.
Ve farklı şehirlerdeler...
Yani çok sık bir arada degiller.

2. paragrafa katılmıyorum.
Bence kendine saklayacak parası olsa eminim böyle davranmazdı.
Çünkü bir insan ne kadar cimri de olsa sevdiğinin yanında 1 tlilk cips için yüz buruşturmaz.
Yüz buruşturma ifadesini en iyi konu sahibi anlar, çünkü o gördü.

Sonucta parasizlikdanda olsa kendini artik yillardir bu duruma alistirmis, bundan sonra cok para kazansa bile harcamazki. Gecenlerde bir yazi okumustum hangi ünlüler cimridir diye, ne bahsis birakiyorlarmis ne arabalarini park edenlerin ellerine iki kurus para veriyorlarmis. Isimleri okuyunca sasirdim, yanilmiyorsam Emrah, Demet Akalin, Beren Saat vs gibi zengin ünlülerdi. Ve tatlim unutmaki evlenince en büyük sorunlar para yüzünden cikiyor. Fazla harciyor, harcamiyor vs önemli degil, bu konuda sana benzemiyorsa bilesinki birbirinize gireceginiz kesin bir sey.

Zamanında çok parasızlık gören emin ol kendi kazanmaya başlayınca har vurup harman savurur.

Zenginse hep para içinde oldugu için en ufak şeyin hesabını yapar,
zaten o nedenle zengindir :)

Ama işte baba para gönderiyor da bakalım ne kadar gönderiyor?

Belki de çok cüzi bir miktardır.
belki üvey anne fazla göndermesine izin vermiyordur,
belki para göndermemek için işe gir deniyordur.

Ay ne bileyim vallahi çok mu iyi niyetliyim :)
Canım ne kadar geçiyo eline aylık diye hiç sormadım,soramadım rahatsız olur belki diye bilemiyorum o yüzden.

Canım ne kadar geçiyo eline aylık diye hiç sormadım,soramadım rahatsız olur belki diye bilemiyorum o yüzden.

İşte bunları bilmeden bir insana asla cimri diyemeyiz.

O nedenle yineliyorum.
Mezun olup, mesleginize başlayın,
o zamanki duruma bakarak cimri olup olmadıgını anlarsın...

Ayyhh afakanlar basti.
Sevgililigi bilmemde böyle bir adam evlilikte cekilmez.
Tutumlulukla uzaktan yakindan alakasi yok, bu tam anlami ile cimriligin dibe vurmus hali.
Ay ben bir gün dayanamam böyle adama, alabildigi kadar yol alsin.

Zamanında çok parasızlık gören emin ol kendi kazanmaya başlayınca har vurup harman savurur.

Zenginse hep para içinde oldugu için en ufak şeyin hesabını yapar,
zaten o nedenle zengindir :)
Yanlız şöyle birşey hatırlıyorum canım.İlk üniyi okurken çok rahat olduğundan bahsediyordu,hem bursum vardı,hem de akrabalarım yardım ediyordu ne günlerdi diye anlatıyordu.O günleri arıyor yani eline eskisi kadar para geçmediğinden belki de temkinli olmaya çalışıyordur kendince

Yanlız şöyle birşey hatırlıyorum canım.İlk üniyi okurken çok rahat olduğundan bahsediyordu,hem bursum vardı,hem de akrabalarım yardım ediyordu ne günlerdi diye anlatıyordu.O günleri arıyor yani eline eskisi kadar para geçmediğinden belki de temkinli olmaya çalışıyordur kendince

Belki de böyle söylemekle sana bir gönderme yapıyordur :)

erkek dediğin cimri olmaz cimri bir insanla ömür geçirmek zordur canım erkek arkadaşın parasına kıyıp cipsi bile almamış bi cipsi kadar değerin yok mu,dşünüyorum parası mı yoktu sen onun yanına gitmişsin yani yol parası vb.. yeterince sana masraf olmuş gördüğüm kadarıyla sen hiç gocunmamışsın adam bi cipsiden kaçınıyor,birde insan sevdiğine hediye alırken mutlu olur illa çok pahalı bişey olmasına gerek yok beleş hediye hazırlayabilir seninkinde onu yapacak incelikte yok..

cimri basit kalır pinti denir buna....okurken bile daral geldi.... parası olmamakla alakası yok canım.....bir cips en fazla kaç lira olur....saçmalık...25 kuruşluk kağıdın parasını hesaplayan düşün artık...varyemez bu resmen...

e pes!!!
kuruş hesabı yapıyorsa bu herif bence aç geziyordur ben dırekt soğurdum,bari senın yanında hissettırmesın 2-3 kuruşun hesabını :120:

Bunlar asla tutumluluk değil,ne insanlar gördük,tutumlu insanlarıda biliyoruz.Kesinlikle cimri!!
Bir hayat geçmez bununla,okurken daraldım..

sen kucuk hedıyelerden mutlu olan bır kızsın
ki bu omur boyu hıcbır zaman bu konuda mutlu olamayacagın anlamına gelıyor...
su an sevdıgın ıcın bırtek bu kusuru var ıdare ederım gormezden gelırım dıyebılırsın ama
yarın bı nısan alısverısınde aılene rezıl oldugunda
bı evlı arkadas grubunda arkadaslarının yanında ne kadar resıl oldugunda
ve ozellıkle evlenınce gozune batmaya basladıgında....

keske o zaman bıtırseydım cumlesını kullanacagının sınyallerını alıyorsun su an tatlım...

en sevmediğim insan tipidir yaa..
cimri şey.. 10 krş un lafını yapan insandan ne hayır gelir..
evlensen evinin ihtiyacını mı karşılayacak ?
tatlım isterse 5 parasız olsun 10 krş harcamakla iki hediye almakla kimse fakirleşmez.

Back
X