Sevgilimin Cebinde Akrep(!) Var Galiba

söyleyince de olmamış söylemeyince de . ee yapılacak ne kaldı ki? haklısınız yapacak bir şey bulamamakta. yani canım şimdi ayrılmak da zor gelir tabi de, işin ciddiye bindiği zamanlarda yaşanacak bu tip sorunlar daha üzücü olmaz mı? ve o zaman geri dönüş canınızı daha çok yakacaktır...
Hayırlısı diye dua edin Allaha.

Haklısın canım...Teşekkür ederim yorumların için

canm ya seni çok iyi anlıyorum..eski sevgilim öyleydi hatta üstüne benden para isterdi ayrılınca ondan bırak üzülmeyi dünyam aydınlandı resmen..şuanki sevgilimlede çok problemimiz var ama maddi konuda hiç olmadı..cebindeki son 1tl bile olsa esirgemez bende aynı şekilde ilişki böyle olmalı yani yerş gelir o öder yeri gelir sen ödersn ama cimrilik ayrı birşey

hayatıma giren erkek böyle pinti olsa anında soğurdum ki öyle birini hayatıma sokmazdım.altınlar pırlantalar beklemiyoruz ama katlanılacak şey degil. Allah sabır versin canım ama bence ömür gecmez.

cnm belki de sen onun alması gerekiyormuş gibi bir durum yaratıyorsan o nedenle böyle yapıyordur. yani mesela o cipsi alması onun göreviymiş gibi davranma sen parayı vermeyi teklf et, o zaten almaz diye düşünüyorum. yani o ödemş olur. öyle yapınca daha çok zorlarına gidiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…