Sevgilimin Cebinde Akrep(!) Var Galiba

ne kadar şanslı olduğumu hissetti m bir an allah sana sabır versin canım bununla hayat mı geçer 2 yıl iyi sabretmişsin valla ama düzelmesini hiç bekleme düzelmez

canım sen bilirsin ama hiç nişan falan yapma bence,bu pintilik ömür boyu sürecek emin ol.bırak kendi maaşını senin maaşından bile sana harcatmayacak engel olcak sürekli.bu tip insanları çok iyi biliyorum ben.sonradan çok pişman olursun keşke evlenmeseydim diye çünkü herşey sevgi aşk meşk değil bunu şimdi değilde evlenirsen o zaman daha iyi anlarsın.ama inş hakkında hayırlısı olur cnm.bende aynı senin gibi düşünüyodum para mal mülk çokta önemli değil diyodum ama artık hiçte öle düşünmüyorum valla.kesinlikle çok önemli en az sevgi kadar oda olmalı.şimdiden kuruş hesabı yapıyosa ohoooo ilerisini hakketen düşünemiyorum.

25 kuruşun hesabını yapıyorsa işin zor tatlım
bence madem öyle işte böyle misali, sende ona masraf yaptırmaya başla
hatta önce ona, senin için bir hediye paketi almasını sağla :)

Kız Arkadaşım için hediye bak bu olabilir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yedi numara adli bir dizi vardi eskiden, orada bir karakter cok cimriydi ve
her seferinde" müsrüflügün luzümu" yok derdi.
Sizin sevgilinizde o hesap
Bence kosarak uzaklasin kendisinden.

sevgilinn burcu oglak boga flaanmı canm :)

En sevmediğimde cimri erkek...
Dayanamıyorum nedense öyle kişilere böyle bi erkekle ömür boyu beraber olmak zor olur diye düşündüm bence gözden geçirmelisin.

Oğlak ve boğaların cimri olduğu nerde görülmüş?

Kabul etmiyorum eşim boğa ve dunyanın en cömert insanı oldugu zaman son kurusuna kadar paylasır yok sa yok tur zaten neyi paylaşacak...

Yedi numara adli bir dizi vardi eskiden, orada bir karakter cok cimriydi ve
her seferinde" müsrüflügün luzümu" yok derdi.
Sizin sevgilinizde o hesap
Bence kosarak uzaklasin kendisinden.
Benimki de ne gerek var diyor :) İşin ilginç yanı ben de bazen ona benzediğimi fark ediyorum pahalıymış boşver ne gerek var şimdi alma diyorum,körle yatan şaşı kalkar misali :)

Biter.Çok net.
Çok ciddi ve geçerli bir sebep hatta.

10 kurusun hesabini yapan bir adam, nasil ve neye borc yapmis ben de ona takildim.

Bence boyle bir adam sizin omrunuzu yer. Zamana birakin zaten yasiniz da kucuk daha. Is hayatina bir girin, emin olun ki alternatifleriniz daha kaliteli olacaktir.

insanın cebi değil gönlü zengin olmalı...

maddi durumları el vermiyor olabilir ama başka yollarla telafi etmeyi denese keşke.. çoğu kadın zaten pahalı hediyelere meraklı değildir ki, aniden cebinden çıkardığı 50 kuruşluk bir çikolata bile saatlerce yüz güldürür...
işiniz gerçekten zor...

10 kurusun hesabini yapan bir adam, nasil ve neye borc yapmis ben de ona takildim.

Bence boyle bir adam sizin omrunuzu yer. Zamana birakin zaten yasiniz da kucuk daha. Is hayatina bir girin, emin olun ki alternatifleriniz daha kaliteli olacaktir.
Dediğim gibi elinde para olmadığı zamanlar kredi kartına yükleniyor ve ödeyemiyor zamanında.En azından ben öyle biliyor ve şahit oluyorum,banka arıyor vs.

Aynen canım keşke başka yollarla telafi edebilse.İnsan düşünse aklına bi ton özel şey gelir,planlar.Ama içinden gelmiyor galiba

Aynen canım keşke başka yollarla telafi edebilse.İnsan düşünse aklına bi ton özel şey gelir,planlar.Ama içinden gelmiyor galiba

zaten işin üzücü kısmı da bu "içinden gelmiyor" ..
Gerçekten çok zor bir durum, insanın ne ayrılmaya gönlü el verir ne de böyle her seferinde üzülmeye sabrı yeter... Allah yardımcınız olsun...

Aynen canım aynen o durumdayım.Ne ayrılmaya gönlüm dayanıyor ne de sabrım yetiyor.Bazen aklıma geliyor bu durumlar,kendi kendime sinirleniyorum ve konuyu açıyorum neden diyorum,çok mu zor?Sen böyle söyleyince olmuyor demişti bi keresinde.Sanki söylemediğimde oluyor da.Bazen boşver diyorum böyle kabul et ama bi tarafım asla! diyor.Şaşırdım ne yapçağımı:2:Ayrıl deniyor ama o da kolay değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…