Parası olmayabilir ama sürekli parasız da gezmez insan.Ayrıca bi ara 4-5 ay çalışmıştı ve yine bana özel tek bir şey almadı.Çalıştığı zamanlar için şunu söyleyebilirim abur cuburdur,yemektir onlara rahat para harcıyorduk sadece.Bilmiyorum ne yapacağımı.Bir tek cimrilik yüzünden de ayrılık olur mu onu da bilemiyorumbukadar zaman dusunmemıs almamıs bundan sonrada boyle gıder bu durum tutumlulukla alakası oldugunu pek sanmıyorum.ıstedıgı zaman kolye almayı bılıyor sonucta.aceba gercektenmı parası yok cocugun bırde onu bılmek lazım.gercekten parası yoksa ne yapsın.ama varda almıyorsa ufak tefek hedıyeler yada ınsan sevgılısı cıps ısterde almazmı cnm ıyıce dusunun bu bırlıktelıgı.oldugu gıbı kabul edebıleceksenız devam edın.
Sen okurken daraldın,bir de beni düşün canım.Hele o kırtasiyede 25 krşun hesabını yaparken ben ne kadar da ezik hissetmiştim...Ay,daraldım okurken!..Cimri insan da hiç çekilmez,hayatı zindan eder valla.
Aynen canım ben de aynısını söylüyorum ona ciddi harcamalar yapmana gerek yok diyorum ama bir keresinde şöyle demişti.Ne yani anahtarlık mı alsaydım?Ben de isterim güzel şeyler almak demişti ama almak istemiyor sanırım yoksa tarih belli sonuçta biriktirir ve alırdı isteseydi...çok haklısın ben de sinir olurdum.sürekli almasına veya ciddi harcamalar yapmasına gerek yok ama en azından özel günlerde sana değer verdiğini göstericek ufak tefek şeyler çok mutlu eder insanı.hem bir sevdiğine hediye almak hem alanı hem vereni mutlu eder.durumu çok iyi olmayabilir anlarım ucuz birşey alacağıma hiç almayayım ileride durumum düzeldiğinde en güzelini alırım diye düşünüp almamış olabilir bunu da anlarım ama kuruş hesabı yapıp durması 1 liralık cipsi esirgemesi tahammül edilir gibi değil.
Sen okurken daraldın,bir de beni düşün canım.Hele o kırtasiyede 25 krşun hesabını yaparken ben ne kadar da ezik hissetmiştim...
Her şey hediye demek değil birlikte geçirdiğimiz zaman ve ne kadar anlaştığımız önemlidir dedim hep ama insan özeniyor başkalarının sevgilisi onlara alırken veya sürprizler düzenlerken.valla ne diyeceğimi bilemedimsevgiline pess doğrusu sanada bravo 3 yıl iyi sabretmişsin bunun adı tutumluluk falan değil herkesin kendine göre borçları vardır öyle şey mi olur borcunu bahane etmekte neyin nesi... kuruş yada lira hesabı yaparak zengin olamaz yada harcarsa fakirde olmaz çok saçma... şimdiden böyleyse emin ol evlenince daha beter olur cimri erkekten nefret ederim özel günleri kutlamak için illaki milyonlar harcamaya gerek yok bence işine öle geliyor
Ciddiyiz canım ama evlendiğimizde düzelir,kendi parasını kazanmaya başladığında değişir diyordum hep ama bilemiyorum artık..Eğer bu adamla evlilik düşüncen varsa hemenkafandan sil.
EVlendiğinde düşünemiyorum,bu adam sana gelinlik bile giydirmez,eski tül perdelerden duvak yapar öyle nikaha götürür bak ona göre.
Gerçekten çekilir dert değilmiş.
Parası yok değil ama çok ta parlak değil durumu maddi olarak.Yanlız krş hesabı sinir ediyor beniParası olmaz amenna !..Ama varken yaptıkları normal değil.O da bi hastalık sonuçta ...Tedavi olabilir.
Huy sanırım.Benim annem de böyle.O yüzden hiç anlamıyor beni konuyu anlattığımda sevgilimi haklı görüyor hep.cimrilik huydur ve değişmez, evlilik planlarını bir daha düşün bence. Bu huyda bir insanla hayat geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?