- 3 Şubat 2016
- 226
- 244
- 103
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Eşimde de aynı sorun var. Bi ara nefessiz kalıyo sonra bi gürültüyle nefes alıyo. Uykumda bile korkuyorum yani. Ben dürtüyorum. Uykusuda ağır biraz sert dürtüyorumKızlar Allah aşkına bu saat oldu yatakta dönüp duruyorum... Sevgilim çok ama çok horluyor. Sabit bir şekilde olmadığından uyutmuyor da. Bir ara nefes alamıyor gibi oluyor sonra horlama şeklinde alıyor nefes. Burnuyla alakalı problemi varmış sanırım. Ameliyat da olmayacak gibi en azından şimdilik. Kulağımı tıkasam dahi uyutmuyor sessizlik hariç dalamıyorum. Nolur bir çare bulun. Ayrı uyumak vs de istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Benim ki de asla kabul etmiyordu aldım videoya izlettim dili tutuldubenimki bazen kendi horultusuna korkarar uyanıyor ama ben horlamam diyor
Onu ben de yaptımBenim ki de asla kabul etmiyordu aldım videoya izlettim dili tutuldu
Benimki de böyle ve zaten bebekten dolayı uykusuz kalıyorum , uyuyacağım zamanlarda da onun horultusundan uyuyamıyorum ayrı odalarda uyuyoruz bu yüzden.Eşimde de aynı sorun var. Bi ara nefessiz kalıyo sonra bi gürültüyle nefes alıyo. Uykumda bile korkuyorum yani. Ben dürtüyorum. Uykusuda ağır biraz sert dürtüyorum
Evet ya ,yan yatinca horlamiyolar:)) Ben de eşimde keşfettim onu .Dürteleyip yan yat diyorum ,aninda kesiliyo horlamasi .Bu arada uyku icin bantlar satiliyomus eczanede ,horrlamayi engelleyen ama hic almadim,bilmiyorum. Bir arkadasim önermişti.Yan yatırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?