sevgilimin cinsel organi

arkadaslarim.ablalarim.. tamam yorum yazmayin ben anliyacagimi anladim.zaten hemen kotu tepkiler vermeye basliyorsunuz..
ayril bosver demesi kolay.. ama.bana kolay gelmiyor.. gercekten bir kisiyi sevip ciddi sekilde aileler tanisip guzel sekilde bir yuva kurmak istiyordum..

taa ki onun.haraketleri duzgun gelmedi..
belki sizlerle danisip her erkek boyle yapabilirmi diye sormak istedim sizlerle..

benim en.dogru yapacagim seyde onunla duzgun.sekilde konusmayi deniyecegim.. hata bendede olabilir opmemem gerekiyor. sonucta seven katlanir bekler..

fikriniz icinde saol

burada önemli olan neyin normal neyin anormal olduğu değil çünkü normal kişiden kişiye değişiyor. genel geçer bir kabul yok böyle konularda, ancak farklı kişilerin farklı fikirlerini duyarsınız ama bu bir çözüm olmaz.

sizin için normal nedir, buna göre ilişkiniz nasıl şekillenmeli, neler ne kadar olmalı... gibi sorularla kendi sınırlarınızı kendiniz belirleyin. cevabı sizde yatıyor. hoşunuza gitmiyorsa tavrınızı koyun, ya da bu kadar soğuduysanız ilişkiye son verin.

dur dur pardon normal olup olmadığını sormuşsun,

cevap veriyim normal değil.
erkek arkadaşının acilen sevişmesi lazım. o da bununla yetinmeye çalışıyor işte.

Böyle birşeyin normal olup olmadığını anlayamaman bence bir anormallik...
Anlamıyorum sanırım ben normal değilim.Allahım ne hale geliyoruz yaa ...

Son düzenleme:
Canım bazı erkekler çok çabuk ereksiyon oluyormuş erkek arkadaşında seninle öpüşürken bu yüzden sürtünüp rahatlamaya çalışıyor olabilir. Niyeti ne kadar ciddi sen daha iyi bilir hissedersin. Amacı gönül eylemekse bi bayan için hoş bi durum değil ama seni seviyor ve ciddi düşünüyorsa fazla ileri gitmediği sürece ilişkinizi bu yüzden yıpratma derim.

neden yapıyor ? öyle daha fazla haz alıyor çünkü.

normal değilse niye yapmasına hala müsade ediyorsun?
masum öpücüğü aşmış

Kimi için normaldir, benim için normal değil..

adam seni cinsel obje olarak görüyor.masum bi öpüşmeyi sapıkça hareketler yaparak çirkinleştirdigine göre..

Bence normal de...
Sence anormalse neden devam ediyorsun ilişkine?

ne zamndan beri sevgılısınız sorusunu yöneltmeden duramıyacam

yaşlarınız kaç acebee. ergenseniz normaldir öyle yapması . tam hormonların tavan yaptığı dönemler çünkü

masum saf rolunu oynadigim yok.. benim ne sucum var ki bu durumda.. 8 aylik bir iliskin oldugunu dusun sen naparsin?

eğer masum bir öpücük değil de gerçek bir öpüşmekten bahsediyorsan gayet normal öyle bir şey yapması.

Keske herkezin derdi boyle komik olsa:))

saygi diyen bsy var .. komik gelebilir sana bna gore KOMIK dgl..

masum öpücüğü aşmış

adam seni cinsel obje olarak görüyor.masum bi öpüşmeyi sapıkça hareketler yaparak çirkinleştirdigine göre..

Bence normal de...

yaşlarınız kaç acebee. ergenseniz normaldir öyle yapması . tam hormonların tavan yaptığı dönemler çünkü

masum saf rolunu oynadigim yok.. benim ne sucum var ki bu durumda.. 8 aylik bir iliskin oldugunu dusun sen naparsin?

eğer masum bir öpücük değil de gerçek bir öpüşmekten bahsediyorsan gayet normal öyle bir şey yapması.

bana konu sahibi erkek üye veya burdaki insanlarla dalga gecmeye calısan bir ergen gibi geldi

erkek olsammi? erkek olsam buraya boyle konulara girip ne gecer elime? alala ya ergenlikle.ne alaka bu.. olsam.ne. olmasam ne fark edicek.. snn erkek arkadasin olsa boyle bsy yapsa kafan karismazmiydi.. boyle pat ayrilicam.falanda kolay dusunmeyin derdin icine gir sonra anlarsin.. suanki halim.insanlik hali dglmi dalga gecende bazi insanlar var burda. dalga gecen ben dglm.pardon.

yaa kizlar onun yaptigi normal bulmuyorum. opusurken sevgilim cinsel organini bana surtmeye calisiyor..
kendisinde olmuyor sanki uzaklasmaya calisiyorum yapma diyorum yapiyor yinede..
surtuyor seyini bana. hey allahim normal biri beni hic mi bulmiyacak..

normal dgl dglmi sizcede?
'Sevgilimin cinsel organı' başlığını görünce ne olmuş adama acaba diye açtım hey allahım ya adam akkılı başlık bulamadınmı?

masum öpücüğü aşmış

Bence normal de...

Evet saygi denen bisey var hatirlamana sevindim..
Cahilmisin sen gelmisin yok surtunuyo yok duvar diye konusuyosun???

evet cahilim napcan :)

ters fikirler alicagimi beklemiyordum en az biraz fikir almak istedim sizlerle..

dunyada butun erkekleri tanistim gorustum sanki ve. normal olup olmadigni nerden anliyabilirim.. ? takinti oldu bu bana.. herkesin kendine gore bir derdi takintisi var.. ADMIN bu paylastigim konuyu kapatabilirmisin yorum almak istemiyorum fazlaya kaciyorsunuz artik..cahilmisim, erkekmisim, cocukmusum, ergenmisim.. asil sizin yaptiginiz ayip.dglmi guvenipte paylastim buraya takintimi

fikir veren ablalarima arkadaslarima saolun yinede.

erkek olsammi? erkek olsam buraya boyle konulara girip ne gecer elime? alala ya ergenlikle.ne alaka bu.. olsam.ne. olmasam ne fark edicek.. snn erkek arkadasin olsa boyle bsy yapsa kafan karismazmiydi.. boyle pat ayrilicam.falanda kolay dusunmeyin derdin icine gir sonra anlarsin.. suanki halim.insanlik hali dglmi dalga gecende bazi insanlar var burda. dalga gecen ben dglm.pardon.

"Sevgilimle opusurken cinsel organini bana degdirmesinden hoslanmiyorum ama yinede yapiyo. Acaba butun erkeklerde ayni sorun varmi yoksa benim ki bana karsi saygisizlikmi yapiyo""
Diye yazsaydin emin ol herkez normal cevap verirdi. Bu kadar insan sana tepkiliyse sorunu kendinde ara bence.
Asil derdine gelince " evet bence sevgilinin yaptigi normal ama sen istemedigin halde devam ediyosa aranizdaki sevgi degil onun icin biraz cikar gozetme gibi.
Ayrica icine sinmeyen bisi varsa birak 8 ayin bosa gitsin. Etrafta yillarini verdigi insan, hayat arkadasim dedigi kisi tarafindan cocukla birlikte terkedilenler var.

masum öpücüğü aşmış

Bence normal de...

cahil değil erkeksin.
aklın sıra eğleniyorsun, ben de eğlendim ama sağol.

öpüşmeyi normal karşılıyorsan
sürtünmesinden neden rahatsız oluyorsun ki ?
aradaki fark ne yani ..

"Sevgilimle opusurken cinsel organini bana degdirmesinden hoslanmiyorum ama yinede yapiyo. Acaba butun erkeklerde ayni sorun varmi yoksa benim ki bana karsi saygisizlikmi yapiyo""
Diye yazsaydin emin ol herkez normal cevap verirdi. Bu kadar insan sana tepkiliyse sorunu kendinde ara bence.
Asil derdine gelince " evet bence sevgilinin yaptigi normal ama sen istemedigin halde devam ediyosa aranizdaki sevgi degil onun icin biraz cikar gozetme gibi.
Ayrica icine sinmeyen bisi varsa birak 8 ayin bosa gitsin. Etrafta yillarini verdigi insan, hayat arkadasim dedigi kisi tarafindan cocukla birlikte terkedilenler var.

aynen.oyle demek istedim zaten ..kendimi ifade edemedim ben .. turkcem sizler gibi mukemel.dgl.. yurt disinda yetistim.. yazdigim.seyde yanlis anlasildi zaten..

ben konusup.zamana.birakicam.asil bugun konusmak.istedimki buyuk bir kaza gecirdi bugun.. calistigi yerde elli kopmus.. moralim alt ust oldu zaten..fikirleriniz icin saol

Back
X