• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin çok uyuması beni sıkmaya başladı

sanayalvaririmdinle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
14
-63
1
22
erkek arkadaşım gece 2 de işten çıkıyor eve geldiğinde sabah 5 e kadar konuşuyoruz sonra uyuyor ve öğlen 3 te uyanıyor bende 8 de kalkıyorum 10 da çalışmaya başlıyor 7 saat uyanmasını bekliyorum boş boş uyandıgı saatlerde benim en yoğun olduğum anlara denk geliyor eve geliyorum 2 ye kadar onu bekliyorum o saatlerde de o yoğun oluyor zaten 8 de kalkıyorum 4-5 e kadar konustugumuz 2-3 saat bende bunu istemiyorum buluştuğumuzda izin ginümüzde her şey çok iyi ama günde 2-3 saat ilgilenebiliyoruz birbirimizle ona bir şey söylemiyorum da ne yapacağımı şaşırdım sıkılmakta haksızmıyım ya

Gece çalışan insanların daha çok uykuya ihtiyacı olur. Gece uykusu alamıyor çünkü. Bırak da adam eve gelince uyusun öğlen konuşursunuz. Çalışıyor adam ne yapsın? Çalışmasın sen bak istersen ona.

erkek arkadaşım gece 2 de işten çıkıyor eve geldiğinde sabah 5 e kadar konuşuyoruz sonra uyuyor ve öğlen 3 te uyanıyor bende 8 de kalkıyorum 10 da çalışmaya başlıyor 7 saat uyanmasını bekliyorum boş boş uyandıgı saatlerde benim en yoğun olduğum anlara denk geliyor eve geliyorum 2 ye kadar onu bekliyorum o saatlerde de o yoğun oluyor zaten 8 de kalkıyorum 4-5 e kadar konustugumuz 2-3 saat bende bunu istemiyorum buluştuğumuzda izin ginümüzde her şey çok iyi ama günde 2-3 saat ilgilenebiliyoruz birbirimizle ona bir şey söylemiyorum da ne yapacağımı şaşırdım sıkılmakta haksızmıyım ya
Ve sen bu adamla 3 sene sevgili olup adamın da evli olduğunu anlamadığına inanmamızı istiyosun :))) Dalga geçmeye mi geldin bu siteye?

Önceki konudan devam edin,nasıl masum bir kadının ahını aldığınızı anlatın.Evli adamla nasıl saatlerce konuşup yeni doğum yapmış bir kadını nasıl kandırdığınızı anlatın.O bebeğin ahı sizi bulacak....

konuyu okudum
adamı da kurye filan diye düşündüm -ben fabrikası olmayan bi yerde yaşıyorum genelde kurye abiler o saatlerde çalışıyor
diyecektim bak adam uykusunu alsın, her gün her gün gecenin 2sinden 5ine kadar muhabbet mi olur (ki ben de gece kuşuyumdur) ama azcık normal olun, sonra işte kaza maza yapar Alalh korusun

ya benim ponçik ponçik düşüncelerimi alıp suratıma çarpmaya ne hakkınız var konu ne çıktı...höf.

bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Adam evli ya hani, karısından fırsat bulunca yazıyordur. Uyuduğunu söylediği vakitlerde eşiyle ilgileniyordur. Çok seyyapma sen.

Back
X