sevgilimin davranışları

Sevginizden emin misiniz ? Eğer gerçekten seviyorsanız bu hareketlerinin size batmaması lazım. Hiç kimse gerçekten sevip değer vermediği birisi uğruna bu saydıklarınızı yapmaz. Bence az bulunur bir sevgiliye sahipsiniz, ne güzel sırf sizi güldürmek için ne hallere sokuyormuş kendisini. Normalde akıl sağlığında bir gerilik yoksa demek ki öz güveni çok yüksek kimse umurunda değil.

bende bu tür hareketleri sevmem..bas basa tek basina olunca tamamda ama disarda hic tahammülüm yok
bence sen acik acik söyle ona hosuna gitmedigini hatta yaptigi hareketlere gülüyormusun bilmiyorum ama gülme derimki anlasin

sevgilin yanindayken tum ilgini ona verdigine eminmisin? belkide seni ona karsi ilgisiz gordugu icin boyle yapiyordur. daha fazla ilgi gostermen icin. olamaz mi?

vallaha ne diyeyim ki şimdi ben 30'a merdiven dayadım, bu yaşta bir adam öyle yüksek sesle gülse şakalar komiklikler yapsa garip gelir de 22-23 yaşında çok da garip değil sanki.
benim anladığım senin kafanda başka bir stereotype var ama söyleyeyim yapacağın en büyük hata elmayı alıp portakal olmasını beklemektir, olmaz çünkü. yapmaya çalışsan da olmaz, en fazla ıtıştırır tıkıştırır benzetirsin ama ilk boşlukta elma yine elma olur.
bilemiyorum zor bir durum, belki de ilişkine biraz daha zaman tanımalısın ama ciddi bir adım atmadan önce iyi düşün.

yorumunuz için teşşekkür ederim. Peki yaşımız ilerledikçe bu davranışları düzelir mi henüz askerliğinide yapmadı çünkü askerden dönünce olgunlaşır derler ya genelde .

yorumunuz için teşşekkür ederim. Peki yaşımız ilerledikçe bu davranışları düzelir mi henüz askerliğinide yapmadı çünkü askerden dönünce olgunlaşır derler ya genelde .
yani ben 23 yaşımdaki halimle aynı değilim, o da olmayacaktır ama bazı kişisel özellikler değişmez. bilemiyorum. onun olmasını beklemektense hazır olmuş bir tane edinmeyi denemelisin belki de.
şundan diyorum benim de bir ilişkide olmazsa olmazlarım vardır, bazı şeyleri esnetebilirim ama mesela benimle kaba konuşan bir adam ama seviyorum, ama aşığım, ama bana aşık, ama yakışıklı diyerek esnetebileceğim şeyler değil.
sen o ciddi olmanın senin için esnetilir bir özellik olup olmadığına bakacaksın.
ama bunu anlaman için zamana ve deneyime ihtiyacın var ve bu sevgilin de sanırım ilk sınavın.

Ama sirf ben guluyum diye yapiyosa sorun gormem galiba.
Ama herkesle bu kadr civik konusyosa, yasindan cocuksu davraniyosa orda sorun var.
Civik erkek sevmem.

el kol hareketleriyle, abartılı ses tonunu en son kızım 4-5 yaşlarındayken onu eğlendirmek için yapıyordum.kadınlar kendilerini güldüren erkekleri severler ama gerçek espri yeteneği olan erkekleri,şakrabanlık yapanları değil.sevgiliniz sadece sizi güldürmek için yapıyorsa bundan hoşlanmadığınızı uygun bir dille söyleyin.siz alınmasın diye gülmek istemeseniz de zoraki gülüyorsanız hoşuna gittiğini de düşünebilir.tavrınız ne oluyor o böyle davrandığında?

Ya bulmussun seni seven gozunun icine bakan seni eglendirmek icin ugrasan oglani tadini cikar sana ne EL ALEM NE DER zirvasindan gencsin yasa askini

Allah başka dert vermesin kardeşim başka da diyecek birşey bulamıyorum şu konuya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…