- 30 Kasım 2019
- 12.883
- 41.435
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Hah tamam. Diş temizliğimi ne zaman aksatsam çıkardı uçuk , yara vb şeyler. Ondan oluyordur. Zaten serpici bir şey uçuk, varsa öpüşme şimdi. Gerçi bu fırçalamıyor hiç öpüşme bununla.
Azıcık bakımlı olsa şimdiye 50 kez öpmüştüm ama işteHah tamam. Diş temizliğimi ne zaman aksatsam çıkardı uçuk , yara vb şeyler. Ondan oluyordur. Zaten serpici bir şey uçuk, varsa öpüşme şimdi. Gerçi bu fırçalamıyor hiç öpüşme bununla.
Kendine bakanı bulursun. Sal gitsin ne düşünüyorsun ki ? Kaç yaşında insan sen mi öğreteceksin kişisel bakımı. Öpüşmesi var sevişmesi var. Üstü böyle ise altı daha sıkıntılıdır bu herifin zaten.Azıcık bakımlı olsa şimdiye 50 kez öpmüştüm ama işte
Dişlerini vs görünce canım hiç istemiyor
Bütün gün pc başında
Hiç çalışmıyor kendine bakmıyor
Tam sana layık bir adam vanessa kuşum, kaçırma bence bunu elinden.Azıcık bakımlı olsa şimdiye 50 kez öpmüştüm ama işte
Dişlerini vs görünce canım hiç istemiyor
Bütün gün pc başında
Hiç çalışmıyor kendine bakmıyor
Çöpten mi buldun?Ya bu çocuğun giyimi falan da çok salaş
Çok bakımsız
Bir de milyon tane hastalığı var
En son uçuklar çıktığını öğrendim
Bilmiyorum ne olacak bu işin sonu
Evleneceğiz diye standartları 0 seviyesine indirmek lazım ellam. :)) Dişine bakma , yüzüne bakma eeee neresine bakam lan ben bu herifin. Yoldan birini tutup götüreyim en kolayı.
Valla dişini fırçalamayana da aşık olmayak.Sevsen görmezin
Seven her haliyle sever
Demek ki aşik degil
Kendin dişlerim için yalandan randevu aldigini soyle. Dişlerimi uzun zamandir doktora gostermiyorum diş taşlarimi temizleteyim falan de. En azindan mukayese eder kendi disleriyleKızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Ayy bu ne ? Apartmanımda ki 80 lik dede bile senin sevgilinden sağlıklı dişleri bakımlı ve güzel giyiniyor. Ayrıl bu çocuktanYa bu çocuğun giyimi falan da çok salaş
Çok bakımsız
Bir de milyon tane hastalığı var
En son uçuklar çıktığını öğrendim
Bilmiyorum ne olacak bu işin sonu
Sevdiğin bey ölmemiş miydi. Aman Allah'ım bu üyenin aşk hayatına yetişemiyorum. Ağda yapıcam dedin sonra başka evli biri sonra öldü hepsi dedin. Şimdide öpüşemiyorum diyorsun.Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Evli biri hiç olmadı kiSevdiğin bey ölmemiş miydi. Aman Allah'ım bu üyenin aşk hayatına yetişemiyorum. Ağda yapıcam dedin sonra başka evli biri sonra öldü hepsi dedin. Şimdide öpüşemiyorum diyorsun.
Kendine bakanı bulursun. Sal gitsin ne düşünüyorsun ki ? Kaç yaşında insan sen mi öğreteceksin kişisel bakımı. Öpüşmesi var sevişmesi var. Üstü böyle ise altı daha sıkıntılıdır bu herifin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?