- 25 Ağustos 2019
- 62.792
- 120.990
- 698
- 31
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
kırılmasın diyorsan gece yatmadan önce şimdide dişimi fırçalıyorum birazdan uyuyacağım dersinKızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Güzel görünsün diye file çorap giyecektim . ısıtacak biseyler mi olsun diyosun?Onu yiyordum birden o yorumu gördüm.
Seç seç havalar soğudu çorap artık 2x önemli.
Vanessa kız sen öpüşüyormusun ben seni hiç öyle bilmezdimKızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ne yapıcam ya
Nolur akıl verin
Vanesaaa yine konu açmışKızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ne yapıcam ya
Nolur akıl verin
Bu saatte üşenmedin mi diyecektim ki sen evliydin gece daha yeni başlıyor.Güzel görünsün diye file çorap giyecektim . ısıtacak biseyler mi olsun diyosun?
Gerçi İzmir halen yanıyor ama ne diyosun
Sevgiliniz ölmemiş miydi????
Acaba adam cidden ölü mü? Vanessanın anlattıgı profilden gün gectıkce daha beter kokular gelıyor. Patatesle başladı, şaşkın durgun dedi ve dişleri kurtlu çıktı. Adam yoksa zombi mi. Nefes almasa da mı olur seviyesınde bi libibo top mıı?Herif zaten muhtemelen teke gibi kokan vücuduna en dandirik erkek parfümünü boca ediyordur vanessa da adamı temiz sanıyordur.
Terli erkek vücuduna sıkılmış parfüm kokusu geldi burnunuza hepinizin di mi
Yav ben maskeden koku almıyorum sanıyordum, kendi halimde mutluydum yani. Ama acı bir şekilde tecrübe ettim dün.Herif zaten muhtemelen teke gibi kokan vücuduna en dandirik erkek parfümünü boca ediyordur vanessa da adamı temiz sanıyordur.
Terli erkek vücuduna sıkılmış parfüm kokusu geldi burnunuza hepinizin di mi
Cinsel hayatın bittiği nokta .Offfff aynı benim eşim abi fırçalayın şu dişlerinizi ya esnaf heralde, benimki çay kahve içe içe mutfaktaki sarı beze döndürmüş dişlerini böğkkkk
Duş almak kavramları da suyun altında durmak bağzı insanların. Duştan aynı kokuyla çıkıyorlarYav ben maskeden koku almıyorum sanıyordum, kendi halimde mutluydum yani. Ama acı bir şekilde tecrübe ettim dün.Bazı insanlar ölümüne kokuyor arkadaşlar n95'ten bile kokuyu alırsınız.
Dişini fırçalamayan, g.tünü de yıkamaz, banyo da yapmaz yani. Diş fırçalamak 2 dk, g.t yıkamak 3 dk desek, en kısa duş süresi 5-10 dk. Yani süre bakımından doğru orantıya vurursak, evet pistir muhtemelen.
ÖbüşemiyozCinsel hayatın bittiği nokta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?