- 1 Haziran 2010
- 5.026
- 2.168
- 698
- 37
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Vanessa 1 ay önce falan halletmıstı o işleriUmarim adam 1.5 gunde agdayi anca bitirdigini ögrenmeden halledersin bu sorunu
:) Kafasını yıkayıp çıkan vardı, vallahi bir ortamda duydum Kudra. Liflenmek nedir, lif nedir, Hacı Şakir nedir, haberi yoktu ya. Tam ibretlik he.Duş almak kavramları da suyun altında durmak bağzı insanların. Duştan aynı kokuyla çıkıyorlar
Şu ağdali konusuna da böyle yapmıştıBombacı Vanessa bombayı bırakıp kaçıyon her seferinde biz kendi kendimize patlıyoruz burda
İste yenileri gelmeye baslamistir artikVanessa 1 ay önce falan halletmıstı o işleri
İşte bazılarına yürü ya kulum demişAllah'ım bu adamların bile bir nasibi var.
O zaman agdayi ancak bitirmisti ondan girememistiŞu ağdali konusuna da böyle yapmıştı
Günlerce merak etmistik başına bir şeymi geldi acaba diye tarzı bu
Orangutan geldi aklıma tobe est.İste yenileri gelmeye baslamistir artikbugun baslasa opusecekleri gune anca yani
İkisi de olamayan ben. Yerimde sayıyorum çok şükür.İşte bazılarına yürü ya kulum demiş
Birilerine yürü yağ tulumu
Ben kahvesini alıp yorumları okuduğunu düşünüyorumŞu ağdali konusuna da böyle yapmıştı
Günlerce merak etmistik başına bir şeymi geldi acaba diye tarzı bu
Yok oyle demeyin ya, sonra zengin ve unlu insanlarin cocuklarini kaptiriyoruzOlsun vanessa biri gelir biri gider yol ver buna
Darısı rainyy ve umutsuzun başına.Ooo Vanessa erkek bulmuşş. Tebrikler Vanessa.
Ben yuru ya kulumdan yag tulumuna terfi ettim, çok sansliysam demek kiİkisi de olamayan ben. Yerimde sayıyorum çok şükür.
Evet ya şaka gibiydi polise desek durumuna gelmişti adamın evine falan gittiyse diyeO zaman agdayi ancak bitirmisti ondan girememisti
Zorunlualan da var onu unuttunDarısı rainyy ve umutsuzun başına.
Tecrübelerinden faydalanmak isterim.Ben yuru ya kulumdan yag tulumuna terfi ettim, çok sansliysam demek ki
Ahahahaha o nasil bir kıl kökü, nasil bir ağda yapış şekliydi hala çozemedimEvet ya şaka gibiydi polise desek durumuna gelmişti adamın evine falan gittiyse diye
Vanessa geldi her yerim kıpkırmızı diye açıklama yaptı gitmekten vazgeçtim demişti
Gidince de mosmor olacaktı ne farkedermis ki niye vazgecmisEvet ya şaka gibiydi polise desek durumuna gelmişti adamın evine falan gittiyse diye
Vanessa geldi her yerim kıpkırmızı diye açıklama yaptı gitmekten vazgeçtim demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?