- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.095
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Merveyi sevdiğim içinNeden çocuğun başını yakmak istiyorsun? Ne bu ısrar?
Son görev icabı katlanıyorlar zahir.O imama da yazık be.
E sen gülüş tasarımı olan, manikürlü pedikürlü, baklavalı, kaymak gıbı,slav ırkı beklersen olcagı bu. Krıterlerı gözden gecırmenı tavsiye edıyorum. Dişleri olsun, kılları kazagından fırlamasın, göbeği pipisini kapamasın desen bak hemen cıkar gelır beyaz donlu prensValla bunların bile bir talibi var Çorapcığım.Ben oturup derdime yanıyorum şu an.
Anasının aldığı seher yıldızı donu meselesi var bir de yaE sen gülüş tasarımı olan, manikürlü pedikürlü, baklavalı, kaymak gıbı,slav ırkı beklersen olcagı bu. Krıterlerı gözden gecırmenı tavsiye edıyorum. Dişleri olsun, kılları kazagından fırlamasın, göbeği pipisini kapamasın desen bak hemen cıkar gelır beyaz donlu prens
Hepsi girmezden gelinirde göbek pipiyi kapatiyorsa kafadan gitti 4 cm, bunu hesaplamak lazimE sen gülüş tasarımı olan, manikürlü pedikürlü, baklavalı, kaymak gıbı,slav ırkı beklersen olcagı bu. Krıterlerı gözden gecırmenı tavsiye edıyorum. Dişleri olsun, kılları kazagından fırlamasın, göbeği pipisini kapamasın desen bak hemen cıkar gelır beyaz donlu prens
Burnundan çikardiklarini ağzina atmasinAnasının aldığı seher yıldızı donu meselesi var bir de yaDünya üzerinde başka bir ırkta böyle bir şey olduğunu sanmıyorum ben Çorap. Bize has bir şey olmalı.
Kriterler:
*G.tünü yıkasın.
*Gün aşırı banyo yapsın.
*Günde iki kere dişini fırçalasın.
*Tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkasın, dokunmadım bahanesini öne sürmesin.
*Burnunu karıştırmasın.
*Siyah noktalarına çözüm bulsun.
*Burnundan fışkıran kıllarına bir şeyler yapsın.
*Espadrile benzeyen çirkin ayakkabımsı şeylerden giymesin.
Bunlar iyi mi sence?
Ay onu da mı yapan var?Burnundan çikardiklarini ağzina atmasin
Kulak kılları, tek kaş SORUNSALI, bana göre en önemlisi ise ayakta işememe.Anasının aldığı seher yıldızı donu meselesi var bir de yaDünya üzerinde başka bir ırkta böyle bir şey olduğunu sanmıyorum ben Çorap. Bize has bir şey olmalı.
Kriterler:
*G.tünü yıkasın.
*Gün aşırı banyo yapsın.
*Günde iki kere dişini fırçalasın.
*Tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkasın, dokunmadım bahanesini öne sürmesin.
*Burnunu karıştırmasın.
*Siyah noktalarına çözüm bulsun.
*Burnundan fışkıran kıllarına bir şeyler yapsın.
*Espadrile benzeyen çirkin ayakkabımsı şeylerden giymesin.
Bunlar iyi mi sence?
DoluAy onu da mı yapan var?
Zehir zeka arkadasım benim. Bunu bana keşke önce söyleseydinHepsi girmezden gelinirde göbek pipiyi kapatiyorsa kafadan gitti 4 cm, bunu hesaplamak lazim
Zaten ırk olarak hamsiden halliceler
Oturup işeyince ne oluyor ki yav?Kulak kılları, tek kaş SORUNSALI, bana göre en önemlisi ise ayakta işememe.
Allah'ım nasip etme!Dolu
Odadan cikiyomus gibi yapip 1 dk kadar bekleyip birden odaya daldiginda yakaliyosun mesela
Ayakta tüm helaya sıcrıyor tazzikli şarr diye oturunca daha usturuplu oluyor böyle şırıl şırıl sakince salınıyor hedefe varıyorOturup işeyince ne oluyor ki yav?
Kelin ilaci olsa, hayir o kadar denemis yanilmis insansin, neden gidip hayatta olmaz dedigin ne varsa yapan insanla evlenip, cicim aylari gecip s.cim aylari baslayinca ay bunun burasida boyleymis demeyi akil edebiliyosan anlamiyorum kiZehir zeka arkadasım benim. Bunu bana keşke önce söyleseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?