- 17 Aralık 2015
- 27.242
- 50.066
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Şey gibi dusun en azindan kendi pisliginde boguluyo, ya alip koltuga kanepeye surse sen gidip orayi tesadufen ellerken eline gelse meselaAllah'ım nasip etme!
Duvara süreni duydum da bu da çok aşırı ya.
Yine kısa çıbığı mı çektik tühKelin ilaci olsa, hayir o kadar denemis yanilmis insansin, neden gidip hayatta olmaz dedigin ne varsa yapan insanla evlenip, cicim aylari gecip s.cim aylari baslayinca ay bunun burasida boyleymis demeyi akil edebiliyosan anlamiyorum ki
Herkesin tuttugu kendine artik laylonum yapacak bisey yok
He ya sorma vallaYine kısa çıbığı mı çektik tüh
Evde benim banyom ayrı, ondan kimin ne halt ettiğini bilmiyorum ben şu sıraAyakta tüm helaya sıcrıyor tazzikli şarr diye oturunca daha usturuplu oluyor böyle şırıl şırıl sakince salınıyor hedefe varıyor
Yok bu başka biri. Daha önce ondan haber alamayıp öldü sandığı kişi. Hatta bununla ilgili konusu var. "Sevdiğim bey öldü galiba" başlıklı.bu pis adam calistigi yerde tisortunu kokladigi kisi mi kizlar? ben biraz takip edemedim.
Macun ve fırça alıp hediye et. Macun bitince söyle yenisini alcam askitom de.Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Bir daha öpmem. Sümük yiyen bir ağız yani. ÖgghhŞey gibi dusun en azindan kendi pisliginde boguluyo, ya alip koltuga kanepeye surse sen gidip orayi tesadufen ellerken eline gelse mesela
Bir daha öpmem. Sümük yiyen bir ağız yani. Ögghh
Duvardan sümük kazımak mı ağzı mı dersen yani... İkisi de berbat yav.
Hişt nerdesin sen kac saattir Vanessaya hakim olamiyoruz. "hayvanlar gibi sevişecem" derken ciddiymiş insan olmayan bi canlıyla oldurmaya calısıyor ve sen yoksun yawMacun ve fırça alıp hediye et. Macun bitince söyle yenisini alcam askitom de.
Fırçalamadan öpmeye kalkarsa "yaşım daha çok genç, (isaret parmağınla onun ağzını göster) o çöplükten mikrop kapıp ölmek istemiyorum" de. Cevap beklemeden arkanı dön ve koş.
Mütemadiyen ders çalışıyorum ya. Yokluğumu belli etmeyin siz de canım.Hişt nerdesin sen kac saattir Vanessaya hakim olamiyoruz. "hayvanlar gibi sevişecem" derken ciddiymiş insan olmayan bi canlıyla oldurmaya calısıyor ve sen yoksun yaw
Şu an bi rahatlama geldi ama sen yine de arada kolaçan et buralarıMütemadiyen ders çalışıyorum ya. Yokluğumu belli etmeyin siz de canım.
Sevişemez raad ol. Agdasi gelmiştir çoktan. Sevişemez.
Bir olay geldi aklıma anlatip gidecegim..Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Devriye atarım sabah akşam.Şu an bi rahatlama geldi ama sen yine de arada kolaçan et buraları
Keşke emoji bırakma kısmında kusmuk emojisi de olsa. Kesinlikle buna bırakırdımVanessa anliyorum libidon çok yüksek, hayvan gibi sevmek sevişmek istiyorsun.Ama neden patates kızartması kokulu, dişi kurtlu, öldü sanıp yok olan, zenginim deyip senden yol parası isteyen adamlarla olmaya zorluyorsun. Bız sana bulcaz bi tane söz. Sabahlara kadar sevişmeli olcak tamam mı?
Vanessa anliyorum libidon çok yüksek, hayvan gibi sevmek sevişmek istiyorsun.Ama neden patates kızartması kokulu, dişi kurtlu, öldü sanıp yok olan, zenginim deyip senden yol parası isteyen adamlarla olmaya zorluyorsun. Bız sana bulcaz bi tane söz. Sabahlara kadar sevişmeli olcak tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?