Sevgilimin doğum günü

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
merhabalar, erkek arkadaşımın doğum günü için ona atkı ördüm. sizce sadece bu atkı basit olur mu? yanında bir saat falan daha almalı mıyım? ya da kendisi ney çalıyor ve semazen gösterilerini seviyor. Acaba gün sonunda böyle bir gösteriye mi gitsek? düşüncelerinizi bekliyorum :) :)

Iliskiniz kac yillik , ciddi bi iliski mi, erkek arkadasinizin karakteri nasildir, dogum gunu kutlamayi sever mi yoksa hoslanmaz mi? Biraz bilgi alalim ona gore yorumda bulunalim.

1 yıldır beraberiz. evet ailem biliyor. ciddi bir ilişki. doğum günün kutlanmasından da hoşlanır. bu tarz günleri asla unutmaz

Onem veriyorsa bi atki (tabiki el emegi oldugu icin hosuna gider) ama az gelebilir. Ney gosterisi de bana pek hos gelmedi, 1 yillik iliskide 2. Dogum gununu yasiyorsun muhtemelen bu yuzden sizin ismarliycaniz guzel bi yerde yemek yiyebilirsiniz, orda da hediyenizi verirsiniz, isin icine romantiklik de katmis olursnuz hem.

yemeğe götür bence şık bi yere. benimki beni kebapçıya götürmüştü :D hey gidi hey. atkı örsem bayılır heralde.

Back
X