Sevgilimin e maili

Sususisisisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
53
12
88
Merhaba arkadaslar gizlice sevgilimin e mail adreslerine gidiyorum. O şifresini bildiğimi bilmiyor gizlice giriyorum. Aslında yaptığım doğru değil biliyorum. Ama onun daha önceki yaptıklarından dolayı sürekli alımda bi şüphe oluyor girmek istemiyorum ne yapabilirim?

Bazi şeyleri bilmemek bilmekten daha hayırlı bence. İleride gözü kapali güvenebileceginiz birinin olmasi daha mantıklı geliyor sanki bana.!

Bende bunu düşünerek bundan kurtulmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Bunu sana bu zamana kadar kanıtlamış olmasi gerekliydi.farz edelim sosyal medya veya e_mail kullanmıyor, o zaman nasıl emin olacaktin? Aklin da birtakım şüphelerinin olduğu düşünüyorum. Bunlari acikca konusmani öneririm ve sebeplerini de. Yoksa suan e_mail den birsey bulamasan bile acaba farkli bir mail adresi mi var diye devam edecek şüphelerin. :kahve: Bu kısır döngünün sonu yok gibi geliyor bana.

Bunu sana bu zamana kadar kanıtlamış olmasi gerekliydi.farz edelim sosyal medya veya e_mail kullanmıyor, o zaman nasıl emin olacaktin? Aklin da birtakım şüphelerinin olduğu düşünüyorum. Bunlari acikca konusmani öneririm ve sebeplerini de. Yoksa suan e_mail den birsey bulamasan bile acaba farkli bir mail adresi mi var diye devam edecek şüphelerin. :kahve: Bu kısır döngünün sonu yok gibi geliyor bana.
Konuştuk bunları biliyor zaten ona zor güvendiğimi ona tekrar güvenmem için çok çaba gösterdi ama ben kendime engel olamıyorum

Konuştuk bunları biliyor zaten ona zor güvendiğimi ona tekrar güvenmem için çok çaba gösterdi ama ben kendime engel olamıyorum

O zaman itiraf et ve değiştirmesini söyle. Veya googleden cok sacma karisik birsey kopyala hem ust sifre secenegine hemde alttakine yapistir kaydet ve cik. Boylece ikiniz de artik bilmemis olursunuz. :KK76:

Adam kocan değil ki sevgilin
Ayrıl madem şüpheliysen
Eşim gerçek kişiliğini sevgiliyken belli etseydi yemin ediyorum şu an bi bu kadar daha olurdum he

Kimsenin özel alanına girmeyin
Çok yanlış
Bana yapılsa çıldırırım

Back
X