- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi VanessaRinki
Eğitim hayatı berbat ötesi değil, barajı geçememesi için bildiğin gerizekalı olması gerek. Çalışmadan bile kolayca geçilebiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sorry vanessacim akademik yazisma yaptigimiz aklimdan cikmis.aynen kanka 5 net
daha boş ver şeklinde doğru düzgün yazmayı biliyorsun bana yozgat bozokta okuyor muamelesi yapamazsın
sen de max 5 net yapmissindir yani sanki cok iyi bi okulda okuyomus gibi yaziyosun. tasra muhendisliginden ne bekliyosun? onemli olan dislerini fircalamasi bosver bunlari.
akademik yazışmaya senin kapasiten yetmez kicok sorry vanessacim akademik yazisma yaptigimiz aklimdan cikmis.
bu arada tam olarak o muameleyi yaptim ve yaparim da![]()
Koca başkasıyla kaçtı ama sonunda, besle kargayı oysun gözünü vakasıİsterse altın kaplama, elmas saplı tuvalet fırçası olsun Vanessacığım, onu ağzıma sokmam. Temizlik olayı böyle, sen de sokma.
İyi bari çocuk temizmiş en azından, bu da bir gelişmedir. Kaldı geriye eğitimi, o da halledilir. Çalıştır biraz çocuğu, notları yükselsin. Sevaptır. Sultan gelin de kocayı kendi büyüttüydü, yaparsın be Vanessa.
Yozgat olmasa da yine bir taşra üniversitesiydi diye hatırlıyorum. En alt sırada değil ama yine taban puanları düşük bir okul yani. Zaten ülkede 10 tane falan düzgün üniversite var. Bazıları için 1-2 tane hatta. Onlardan biri değil. Belki sassyassyy iyi bir üniversiteden mezundur ya da okuyordur, ne biliyorsun? Kendine bu kadar güvenme.aynen kanka 5 net
daha boş ver şeklinde doğru düzgün yazmayı biliyorsun bana yozgat bozokta okuyor muamelesi yapamazsın
Dedi 20 yaşında menopoza giricegini sanan, koca bulamadım diye kafayı yiyen Ortadoğu ve Balkanların gelmiş geçmiş en büyük kültür abidesiaynen kanka 5 net
Hahahahshhahshhzhzhhzhzhzhfxhxhxghxhxh ascibasinin terli gomleginin koltuk altını koklamaya devam mı akademik prof?akademik yazışmaya senin kapasiten yetmez ki
o yüzden seni daha fazla zorlamayayım aşko
dogru valla nokta atisi bildin. hic akademide bulunmadim bilmiyorum pek. insallah ben de matematikten 6 net yaparim ve muhendis olurum.akademik yazışmaya senin kapasiten yetmez ki
o yüzden seni daha fazla zorlamayayım aşko
Hadi yeni belalın hayırlı olsun.cok sorry vanessacim akademik yazisma yaptigimiz aklimdan cikmis.
bu arada tam olarak o muameleyi yaptim ve yaparim da![]()
Dedi 20 yaşında menopoza giricegini sanan, koca bulamadım diye kafayı yiyen Ortadoğu ve Balkanların gelmiş geçmiş en büyük kültür abidesi
biraz egleniyim nasilsa bosa ciktim artik ahsjshshshHadi yeni belalın hayırlı olsun.
Yeter yahu vurmayın artık öldü ben seviyorum üyeyi
yok ben hic universite okumadimBelki sassyassyy iyi bir üniversiteden mezundur ya da okuyordur, ne biliyorsun?
Umarım olur o zamanyok ben hic universite okumadimsinav basvurusu bitti mi ben de kaydolucam insallah muhendis olurum
![]()
Vuruyorsun vuruyorsun ölmüyor ki zaten.
Yeter yahu vurmayın artık öldü ben seviyorum üyeyi
Bence denksiniz, üzülme..kızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
yksde barajı bile geçememiş
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
denk olmamamız beni kötü etkiliyor
sizce boş yere mi takıyorum