ya aslında konu o kadar uzunki en başta kavga ettik daha arkadaşıyla en yakın olanıyla ve knu benm sevgılımın eskı 3senelık sevglısıydı gözumun onunde kızı övdü evlenceklerdı faln dedı ve bben aglaya aglaya cıktm cafeden snrada aramz bi türlü düzelmedi diğerleriyle problemım yok ama onla armz cok kotu ve sevgılım cok düşkün ona nerdeyse benden cok onla görüşmek hoşuna gdyo dye dusunuyorumayrıca sevglılelerıde yok saplar yanı ve cok rahatlar! benmkide bunlara ayak uydurmaya calısınca olan bıze oluyo ve şimdi ev aldı sevglım yanı tek yaşamaya başladı cok korkuyorum o evden cıkmıcaklar zaten biliyorum
hepsi sapsa cok da hoş bi durum değil, haklısın, bi de aralarında sevgili dövenler varsa maço tayfası falan mı bunlar? yukarıda yazdıklarım tamamen değişiyor tabi şimdi bunları duyunca: yerinde olsam ben de aralarına girmeye çalışırdım
yakın 4 arkı var birinin ciddi bi ilişkisi var ve kesinlikle bunlarla ilgileri yok biri zengin kız avında reyna sortie takılır diğer ikiside abuk subuk kızlarla görüşüp durur ve çok içiyolar sürekli meyhaneye gdyoruz dyo yok sabaha kadar evde ıcerler arabada ıcerler neblm rahatsız oluyorum sımdı evede cıktı bekar evı olcak resmen o evden hıc cıkmıcaklar bılıyorum
ya cnm sorun benmkınde zaten bu onları daha cok arıo edio cocuk askere gitti bunalıma girdi resmen. hergn bırlıkteyız o gittiğinden beri demekki önceden bana ihtyc duymuyodu böle dusundukcede uzuluyorum bendedonduklerınde nolcak bılmyorum.evini temizlemeye gittim arkına askerden donunce yanıma tasınır dıo delı oldum ya ınanamazsın evlenmyı dusnyorz bu planlar nye anlamyorm hemde evlılık ıcın delıren o bn agzmı acmam umarm aramz aynı olur yne bozulmaz cok korkuyrm kaybetmek ıstemyrm
ya aslında konu o kadar uzunki en başta kavga ettik daha arkadaşıyla en yakın olanıyla ve knu benm sevgılımın eskı 3senelık sevglısıydı gözumun onunde kızı övdü evlenceklerdı faln dedı ve bben aglaya aglaya cıktm cafeden snrada aramz bi türlü düzelmedi diğerleriyle problemım yok ama onla armz cok kotu ve sevgılım cok düşkün ona nerdeyse benden cok onla görüşmek hoşuna gdyo dye dusunuyorumayrıca sevglılelerıde yok saplar yanı ve cok rahatlar! benmkide bunlara ayak uydurmaya calısınca olan bıze oluyo ve şimdi ev aldı sevglım yanı tek yaşamaya başladı cok korkuyorum o evden cıkmıcaklar zaten biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?