Sevgilimin erkek arkadaşları !

sedaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
243
0
46
İstanbul
kızlar bi yardımcı olun ya 7aydır bırlıkteyız sevgılım erkek arkdslarına felaket duskun tapıyo resmen ya kackere arkdsları yuzunden kavga ettk hep onlardan taraf oldu.7ay belkı az dıyeblırsınz ama suan en az 2 3 senelık bırlıkte gıbıyız sözlenmek istediğini söylüyo ama arkadaşlarını bıle benden önce gördüğü için emin olamıyorum suan cogu askerde ve bız hergn birlikteyiz ilişkimz çok guzel neden onlar burdayken böyle değildi döndüklerinde yne eskisi gbi olmaktan korkuyorum sizce abartıyomuyum:85:

Bence arkadaşlarından vazgeçecek gibi değil. sözlenmek için acele etme. Arkadaşlarıyla iyi geçinmeye çalış. Onlarla görüş askerden dönenlerin kız arkadaşlarıyla tanış vs. Eğlenceli bir grup olursunuz belki. Bence arkadaşlarına karışmak ya da onlar yüzünden tartışmaktan vazgeç..

ya aslında konu o kadar uzunki en başta kavga ettik daha arkadaşıyla en yakın olanıyla ve knu benm sevgılımın eskı 3senelık sevglısıydı gözumun onunde kızı övdü evlenceklerdı faln dedı ve bben aglaya aglaya cıktm cafeden snrada aramz bi türlü düzelmedi diğerleriyle problemım yok ama onla armz cok kotu ve sevgılım cok düşkün ona nerdeyse benden cok onla görüşmek hoşuna gdyo dye dusunuyorum ayrıca sevglılelerıde yok saplar yanı ve cok rahatlar! benmkide bunlara ayak uydurmaya calısınca olan bıze oluyo ve şimdi ev aldı sevglım yanı tek yaşamaya başladı cok korkuyorum o evden cıkmıcaklar zaten biliyorum

erkek muhabbetleri farklı oluyor..
sen arkadaşlarıyla iyi geçinmeye bak ve bi erkek için önemlidir arkadaşları.. aslında her insan için önemlidir.. rahatsız olacağın birşey yok aslında ortada.. arasıra eşim de erkek erkeğe meyhaneye giderler mesela.. bir keresinde biz de gittik (ben ve eşleri) hakikaten erkek muhabbetinin döndüğü, sade köhne bi mekandı.. öyle muhabbet edip geyik yapıyolar ben o ortamda eğlenedebilirim, yapılan esprileri kaldırıp cok guzel o insanları da eglendirip guldururum, erkek muhabbeti de yaparım çok güzel ama her kadın öyle değil.. sonucta bi kişinin eşi gelsin, diğerininki gelmesin olmaz, o yuzden erkek erkeğe takılıyolar, takılsınlar da.. bizi özlerler :)) yarın sabah da maç yapmaya gidiyorlar mesela.. gitsinler, ne guzel.. kocam mutlu olup kafa dağıtıyosa ben de mutlu olurum.. sen de çok rahatsız oluyosan o vakitlerde kız arkadaşlarınla buluş ne biliim.. kendini oyalayacak bişeyler bul ve böyle bişey yüzünden kavga çıkarma lütfen, anlayış göster; dırdır etmezsen daha çok özlenirsin ve daha özel olurun

canım öncelikle sakin ol ve bu konuyu takıntı haline getirmemeye dikakt et..böyle dönemlerden herkes geçer..bende yasadım buna benzer seyler su anda evliyiz :)
eşiminde cok samimi bir arkadaşı var işe yaramazın teki iş güç yok varsa yoksa alkol gezme tozma..
çok taktım baslrda bı kac kere tartıstıkda ıstemıyorum dıye..ama 20 senelık arkadasıım gecmem dedı en sonunda pes ettim..hiç karışmaz oldum artık öyle görüşmüyorlar erkeklerın biraz zor oluyor soyutlanması..
ama senınkıne ek olarak ayrı eve cıkmıs olması dıkkatlı olmalısın ama caktırmadan öyle aranızı bozacak sekılde degıl..

hepsi sapsa cok da hoş bi durum değil, haklısın, bi de aralarında sevgili dövenler varsa maço tayfası falan mı bunlar? yukarıda yazdıklarım tamamen değişiyor tabi şimdi bunları duyunca: yerinde olsam ben de aralarına girmeye çalışırdım

ya kızlar bunlarınkı bıraz fazla hergn bırlıktelerdi nerdeyse sabah degılse gece ıcerler ederler ınsan özel olmak istyo neblm benmde cok samımı senelerdır yanmda olan arkadşlarm var ve ben sevglimi onlardan önce görüyorm.nebilm belki ciddi bi ilişkileri olsa böyle olmaz sonuçta benmkide onların yanındayken değişiyo ister istemez onların düşüncelerinden etkileniyo ve bu bızım ılksımızı cok etkılıyo üstüne bide bu ev olayı sevınmekten cok uzdu benı oda evlenırken ev derdımız olmıcak dıe dusuncegne bunları takıyosn dıyo haklı ama elımde deıl

yakın 4 arkı var birinin ciddi bi ilişkisi var ve kesinlikle bunlarla ilgileri yok biri zengin kız avında reyna sortie takılır diğer ikiside abuk subuk kızlarla görüşüp durur ve çok içiyolar sürekli meyhaneye gdyoruz dyo yok sabaha kadar evde ıcerler arabada ıcerler neblm rahatsız oluyorum sımdı evede cıktı bekar evı olcak resmen o evden hıc cıkmıcaklar bılıyorum

ya bak birinin ciddi ilişkisi varmış ve bunlardan soyutlanmış..
senin sevglin sap olsaydı da diğerlerinin hakikaten ciddi ilişkileri olsaydı, eminim onlar da soyutlanırdı ve senin sevglin tek başına ortada kalırdı..
ciddi bi ilişki yaşamak sevgiliyle ilgilenmeyi gerektirir, sürekli kankalarıyla takılmayı değil.. bence sen sevgline gercekten ne istediğini bi sor, öğren.. nereye kadar bu muhabbete devam edeceğini ve ciddi ilişkisi olan arkadaşın kız arkadaşıyla yakınlaş.. 4lü planlar yap.. zor şeyler mi söylüyorum bilemedim ki :44:

ya cnm sorun benmkınde zaten bu onları daha cok arıo edio cocuk askere gitti bunalıma girdi resmen. hergn bırlıkteyız o gittiğinden beri demekki önceden bana ihtyc duymuyodu böle dusundukcede uzuluyorum bende donduklerınde nolcak bılmyorum.evini temizlemeye gittim arkına askerden donunce yanıma tasınır dıo delı oldum ya ınanamazsın evlenmyı dusnyorz bu planlar nye anlamyorm hemde evlılık ıcın delıren o bn agzmı acmam umarm aramz aynı olur yne bozulmaz cok korkuyrm kaybetmek ıstemyrm

ya hakikaten kıl bi durum.. biraz zaman ver bakalım.. ne kadar aşık olsan ve onu kaybetmek istemesen de, ona böyle giderse seni kaybedeceğini hissettir bi şekilde.. biraz sabır.. hersey yoluna girer umarım

Canım ozaman kolları sıva onlara kız bul :) madem saplar eminim kız arkadaşları olunca seninkine pek zaman ayıramayacaklar. tabii ki kökten çözüm lazım ama bunu da unutma: bir insanın değişmesi çok zor. Eğer ciddi bir şeyler düşünüyorsan olduğu gibi kabul et değişir diye hayal etme üzülürsün..

tatlım onların cıddı bı ılskısı olması imkansız çok kızla gorusuyolar ama daha bı siftah gormedim zaten kendı arkadaşlarımında başlarını yakmak istemem napm artk byle devam etcek ama ev konusunu taktm kafama en cok gelcekler gtcekler cıkmıcaklar kız getrcekler gercı sevglm kız giremz dedı daha ılk gn anahtarı verdı elıme ama taktım bıkere onlara

o arkadaşı askere gitmiş ya sende arkadaşlarına daha çok vakit ayır biraz yalnız kalsın hissetsin ne demek istediğini başka türlü anlamaz.benimde ciddi bi ilişkim vardı.çook sevmiştim.bi tane çocukla yakınlaştı her gn beraberlerdi huyu suyu bile değişti.kavga ettiğimizde benden ayrıldı.sonra barıştık ama çook değişmişti.en sonunda soğudum ben ayrıldım 7 aydırda peşimde bırakamıyo.hem bizsiz yapamazlar hemde arkadaşlarından vazgeçemezler.böyleler işte bunlar.yokluğunu hissettir azcık.

bence üsteleme, çünkü sen böyle yaptıkça onlar kıymete binebilir iyice. mesela şöyle yapabilirsin, normalde onun eviyle ilgileniyorsan, yardım ediyorsan (temizlik, yemek gibi, arkadaşları geldiği zamanlar hiç elini sürmezsin. ama trip de yapma, laf da sokma, o kendi farketsin. ya da mesela sen evdeyken gelirlerse, ben kalkayım canım deyip, (ama trip, kavga yok, hatta ne kadar sevimli olursan o kadar iyi) kalk git.

böylece kafasında şu kodlanır: bu adamlar bana yakınken, sevgilimin güzel hallerinden, gülen yüzünden mahrum kalıyorum. böylece ona özlettiğin şeyleri görebilmek için, farkında olmadan zaman içinde onlarla daha az zaman geçirmeye başlar.. yani umarım :))

ya inş dediğinz gbi olur uygulamaya baslıcam ama asıl sorun onları hayatnda cok onemlı gormesı sankı benm eksıklıgımden cok onları hıssedıo

onların yokluğunu hisseder tabiki canım sen sürekli erkek arkadaşının yanındasın çünkü
kendini mahrum et biraz bak bakalım nasıl onları değil de seni öncelik tutuyor

kızlar saolunda nasıl bi taktik uygulucam az cok kafamda belirdi. zaten biri yazın doncek dıgerının donmesı kısı bulur. ama gelip o eve yrleşcekler biliyorum bende dış kapının dış mandalı olucam onlar evdeyken gidemem bıle oda onları bırakıp rahat cıkamıcak aramz acılcak hep hisseydorum

kızlarr aranızda hiç böyle bi durum yaşayan varmı bi akıl verin değişiyolarmı yoksa böyle devammı ediyor

canım benimde erkek arkadaşım okuyor arkadaşıyla kalıyor 2 kişiler büssürü okuldan arkadaşı var geliyolar sürekli ev rahat bekarlar diye yok counter yok playstsion derken bir dalıyor dünyayı unutuyor ama zamanlamaları vardır banada vaktini ayırır ama arkadaşlarınada toz kondurmaz böylede olmalı zaten arkadaşlarına değer vermeyen banada değer vermez onların arkasından kötü konuşan benim arkamdanda kötü konuşur çünkü benden önce onlar hayatında vardı ben sonradan girdim hayatına neden bencillik edip hep benle ilgilensinki tamam önemsenmemeye çok kızarım ama arkadaşlarıyken içim rahattır çünkü biliyorum nasıl bir insan olduklarını ben geldiğimde erkek arkadaşım bişeyler yapalım der arkadaşı ise yok oğlum siz gezin takılın başbaşa zaten çok az görüşüyosunuz der işte canım bu durumda biraz işler değişiyor senin erkek arkadaşının biraz arkadaşı sorunlu en başından birbirinizden kıllanmışssınız ki anlattıqın gibi biriyse bende öyle bir insanın sevgilimle arkadaş olmasından pek hoşnut olmazdım patavatsızlıqında bu kadarı eski kız arkadaşlarını muhabbet açıyor senin yanında yapılacak işmi ayıp bikere ya bence oda senden pek hazetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…