Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Kendime geliyorum...ve bu saçmalıkları geride bırakıp yeni bir yol çiziyorum...geçicek...

geçicek tabi neeler geçmio kii insanların başından heyheyttt hayatımı yazsam roman olur bnm atlattım herşeyi atllattım istesen biara özel mesa kısmından yazar anlatırım

Ya sende eşinden boşandın böyle bir durumdasın yada eskipanda gibi boşanmış adamla birlikte oldun! Yoksa ne bu tepki!

Yaptığım yorum hikaye değil ordan burdan okumadım duymadım, bizzat gördüklerim yaşadıklarım karşısında konuşuyorum.

Söylediğin olamaz değil ama istisna.
İstisnalarda kaideyi bozmaz.

Hahhaa ne alaka?Ben hiç evlenmemiştim Ayrıca anne babamda ayrıydı öyle büyüdük.
Senin eşin eski eşiyle flörtleşse hoş mu?
Çocuklar için görüşme Yok ortada.
Bir sürüyor davada görüyorum böyle sorunlu insanların,boşansada kıskançlıktan delirenleri.
Önce bi Tam anlamıyla kadının anlattığı konuları kavrayın,Ayrıca damarınıza basılmış gibi kükremeyin beni suçlayacaksan önce beni tanıda gel.Ayrıca anne babam ayrıyken biz için iletişim kuruldu ama Annem hiç babama canım sende kalayım evdeysen demedi?
Burda birincisi konu sahibi psikolojik olarak sıkıntılı,adamda eski eşide öyle.
Adam eski eşiyle de bununlada flörtleşiyor Çocuklar hakkında konuşma Yok ortada.ayrıca adam Şiddet uyguluyor.Ama eski eş de şiddetlerini özledi galiba.Ayrıca konu sahibi koparmaya çalışmıyor hasta olan Çocuklar,ama Çocuklar konu sahibiyle yaşıt yani bağımlılık kurulduysa zaten 30 undan 20 sinden sonra bi çocuk anne babasını seviyorsa dengeyi kurar kopmaz

Son düzenleme:
Ya...evini temizliyorum ütusunu yapıyorum karnını doyuruyorum...gönlünü eglendiriyorum...geçen hafta küçücük bi kıskançlık yapayım dedim...evli değiliz aramızda bişiy yok...kendine gel dedi bana...bende allah kahretsin senin için kendimi parcaladim dedim ve herkes yapar...yani seven herkes bunları yapar dedi bana ayı
Bedava hizmetçilik yapıyosun öyle mi ne için kim için
Sence hakettiğin bu mu,
Sana değer vermiyo o kadını eve alıyo neler neler yapıyodur
Seninle evli değil ama evliymiş gibi bütün ihtiyaçlarını gideriyosun adamın
Hayatını mahvetme
Gerçi mahvolmuş, adamı bugün terketsen 15 ayda anca toparlarsın

Hahhaa ne alaka?Ben hiç evlenmemiştim Ayrıca anne babamda ayrıydı öyle büyüdük.
Senin eşin eski eşiyle flörtleşse hoş mu?
Çocuklar için görüşme Yok ortada.
Bir sürüyor davada görüyorum böyle sorunlu insanların,boşansada kıskançlıktan delirenleri.
Önce bi Tam anlamıyla kadının anlattığı konuları kavrayın,Ayrıca damarınıza basılmış gibi kükremeyin beni suçlayacaksan önce beni tanıda gel.Ayrıca anne babam ayrıyken biz için iletişim kuruldu ama Annem hiç babama canım sende kalayım evdeysen demedi?
Burda birincisi konu sahibi psikolojik olarak sıkıntılı,adamda eski eşide öyle.
Adam eski eşiyle de bununlada flörtleşiyor Çocuklar hakkında konuşma Yok ortada.ayrıca adam Şiddet uyguluyor.Ama eski eş de şiddetlerini özledi galiba.Ayrıca konu sahibi koparmaya çalışmıyor hasta olan Çocuklar,ama Çocuklar konu sahibiyle yaşıt yani bağımlılık kurulduysa zaten 30 undan 20 sinden sonra bi çocuk anne babasını seviyorsa dengeyi kurar kopmaz

Peki sen konuyu tam kavrayabildiğine eminmisin???
Demek istediğim ne biliyormusun bak tane tane oku ve anlamaya çalış.

Konu sahibi, sevgilisinin eski eşinden yakınıyor değilmi?? Burada hem fikiriz.
Bende diyorumki bu adamı hayatına almadan önce elbet biliyordun evlenmiş boşanmış ve ortada çocuk olduğunu.
Şimdi yaşanacakları kabullenmek zorunda.
He ortada çocuk olmasa konu sahibi haklı bir şekilde kadını def etmesi lazm adam başından ama çocuğu var bu adamın bu kadından o cocukların da hakkı babasını görmek. Konu sahibi bunu kabullenmek zorunda.

Sana kalsa adam hepsini silsin konu sahibiyle hayatına devam etsin o işler oyle olmuyo malesef.

Bende diyorumki bu adamı hayatına almadan önce elbet biliyordun evlenmiş boşanmış ve ortada çocuk olduğunu.
He ortada çocuk olmasa konu sahibi haklı bir şekilde kadını def etmesi lazm adam başından ama çocuğu var bu adamın bu kadından o cocukların da hakkı babasını görmek. Konu sahibi bunu kabullenmek zorunda.

Sana kalsa adam hepsini silsin konu sahibiyle hayatına devam etsin o işler oyle olmuyo malesef.
konu sahibi kadinla gorusmesinden deil kadinin ikidebir bana gel kal yada ben sana gelip kalayim demesinden yakindigini belirrtmis .sonucda biri lise ye biri universiteye gidio cocuklari demis cpcuklarida hani kucuk ilgi bekleyen cocuklarda deil anladigim kadariyla onu da gectim anneleri basinda olmadanda cocuklariyla gorusebilr .cocuklarida bunu aliyacak yasta muhtemelen cnm ikinizde birbirinizi yanlis anliyosunuz

Benim orta okul ogretmenimdi...2 yıl önce karşılaştık ve sevgili olduk...bosluktaydim...ailem sıkıntılı öğretmenim ama zor bi bölüm...O adam bana iyi geldi...bebek gibi koynum da yatiriyorun
eski öğrencisini günde iki kere.. bi adam. adam? her şeyi hak ediyorsun kusura bakma

konu sahibi kadinla gorusmesinden deil kadinin ikidebir bana gel kal yada ben sana gelip kalayim demesinden yakindigini belirrtmis .sonucda biri lise ye biri universiteye gidio cocuklari demis cpcuklarida hani kucuk ilgi bekleyen cocuklarda deil anladigim kadariyla onu da gectim anneleri basinda olmadanda cocuklariyla gorusebilr .cocuklarida bunu aliyacak yasta muhtemelen cnm ikinizde birbirinizi yanlis anliyosunuz

Bu adamın bir geçmişi var ama bunu biliyor konu sahibi, bu geçmiş elbet önüne gelecekti ama çocuk problemi olarak ama eski eş problemi olarak.
Benim dediğim de bu aslında, Geçmişi tamamen silip atması mümkün değil.

Adam eski eşine tepki verse çocukları adama düşman olacak o bizim annemiz böyle davranamazsın diye. Çocuklara tepki verse eski eş cocukları için savunmaya geçecek.

Her iki ucu b.klu değnek aslnda. Anltmaya çalıştgm buydu.

Kadının yaptıgı belki huzur kaçırmak belki kocasını hala seviyor bilemem ama bu Kadın bu adamın geçmişi neticede eski eşi. Tabiki yapılan doğru değil ama adam da çocukları için arada kalıyor olabilir.

Ben sizi gayet iyi anladım ama siz anne baba çocuk varsa kopamaz diyorsunuz.
Burada bağlar kopsun denilen Yok anlayamayan sizsiniz.
Çocuklar anne babayla konuşabilecek yaştalar
Ayrıca konu sahibi eski eşle çocuk için görüşse sorun etmiyor,sadece çocuk hariç birbirleriyle birliktelik yaşar gibi yakınlar.
Anne babanın ayrıldığını kabul etmiş,Çocuklar için konuşsun diye de kabul etmiş ama onlar çocuk için konuşmuyor farklı şeyler konuşuyorlar anlayabildiniz mi.

Bu adamın bir geçmişi var ama bunu biliyor konu sahibi, bu geçmiş elbet önüne gelecekti ama çocuk problemi olarak ama eski eş problemi olarak.

Adam eski eşine tepki verse çocukları adama düşman olacak o bizim annemiz böyle davranamazsın diye. Çocuklara tepki verse eski eş cocukları için savunmaya geçecek.

Kadının yaptıgı belki huzur kaçırmak belki kocasını hala seviyor bilemem ama bu Kadın bu adamın geçmişi neticede eski eşi. Tabiki yapılan doğru değil ama adam da çocukları için arada kalıyor olabilir.
dogru yani ama tepki vermedende anlatabilir bizim aramizda cocuklardan baska bisi olmamali gerektiginde cocuklar gelsin bende kalsim ama artik evli deiliz ayni ortamda kalmamiz uygun deil demeli ama adam bu kizlada evli deil iste asagi tukurse sakal yukari tukurse biyik durumuna dusuo

Neyse iyi günler

dogru yani ama tepki vermedende anlatabilir bizim aramizda cocuklardan baska bisi olmamali gerektiginde cocuklar gelsin bende kalsim ama artik evli deiliz ayni ortamda kalmamiz uygun deil demeli ama adam bu kizlada evli deil iste asagi tukurse sakal yukari tukurse biyik durumuna dusuo

Katılıyorum.
Bireyler aralarındaki bağı attıysa boşandıysa sadece Çocuklar için iletişim kurulmalıyken Burda dengesiz bir ilişki var.bi şekilde bizim tek ortak noktamız Çocuklar denilip öyle yaklaşılabilir.ki çocuklarda babalarının görüştüğü biri varken annesine siz ayrıldınız artık bırakmalısın diyebilir küçük değiller. Annemin o konumda olmasını istemezdim

Katılıyorum.
Bireyler aralarındaki bağı attıysa boşandıysa sadece Çocuklar için iletişim kurulmalıyken Burda dengesiz bir ilişki var.bi şekilde bizim tek ortak noktamız Çocuklar denilip öyle yaklaşılabilir.ki çocuklarda babalarının görüştüğü biri varken annesine siz ayrıldınız artık bırakmalısın diyebilir küçük değiller. Annemin o konuşma olmasını istemezdim
haklisiniz aynen oyle

Katılıyorum.
Bireyler aralarındaki bağı attıysa boşandıysa sadece Çocuklar için iletişim kurulmalıyken Burda dengesiz bir ilişki var.bi şekilde bizim tek ortak noktamız Çocuklar denilip öyle yaklaşılabilir.ki çocuklarda babalarının görüştüğü biri varken annesine siz ayrıldınız artık bırakmalısın diyebilir küçük değiller. Annemin o konuşma olmasını istemezdim
ben olsaydim sayet esim de onceden evlenmis ayrilmis cocugu olan birisi olsaydi disarida cocuklari icin konusmali herkesin ortasinda konusmali ozel bi durum varsada yine evde konusmamali .gece gel bende kal ben sende kalayim durumu olmamali rahatsizlik bu ...

ben olsaydim sayet esim de onceden evlenmis ayrilmis cocugu olan birisi olsaydi disarida cocuklari icin konusmali herkesin ortasinda konusmali ozel bi durum varsada yine evde konusmamali .gece gel bende kal ben sende kalayim durumu olmamali rahatsizlik bu ...

Bende anne babamın kardeşim için konuştuğunu nadiren hatırlıyorum ama aynı ortamda bulunmadılar Annem evlenince.
Sadece Telefonda çözüm üretildi ki kardeşim 13 yaşındaydı.
Burada Çocuklar üniversite çağında.
Dışarıda görüşme olabilir ama zaten bunlar çocuk için konuşalım da demiyor sende kalayım mı diyor direkt.

eski öğrencisini günde iki kere.. bi adam. adam? her şeyi hak ediyorsun kusura bakma
Bu kadının öğretmeni aynı zamanda sevgilisi? eski öğretmeniyle günde iki defa sevişiyor, adam aynı zamanda eski karısıyla da sevişiyor. Konu sahibi mesaj atmasına mı kızıyor? anlamadım

Back
X