Sevgilimin eski sevgililerine olan takıntım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Arkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü

evet unutmak mümkün bazen akla geliyor sevgilinin eski ilişkileri rahatsız ediyor insanı ama kendinizi kıyaslamayın çünkü onlar daha iyi olsaydı şuan onların yanında olurdu demek ki sizde daha çok sevdiği şeyler var ki sizin yanınızda sizi istiyor ve erkek arkadaşınızın sevgisinden şüphe duymuyorsanız emin olun ki seven bi erkeğin aklına geçmişi asla gelmez bile siz ona söyleyip laf etmedikçe hatırlamaz bile onları ve seven erkeğe farklı bi şeyler hissettiği sevdiği kadınla yaptığı her şey daha güzel gelir geçmişindeki herhangi bi kadın onunla boy ölçüşemez rahat olun kendinizi üzmeyin ilişkinizin geleceğine odaklanın

O kızı da çok sevmiş onu biliyordum o kız bırakmış bunu bazen hazmedemiyorum gerçekten teşekkür ediyorum yorumun için unutmaya çalışıyorum;( inşallah bu takıntılı ruh halimden bi an önce kurtulurum

Nasıl ilk bu adam? Ama diğer konularını az çok hatırlıyoruz şimdi yani...
Neyse bu kadar çok takıntı yapıp darlarsan kaçırırsın elinden adamı. Geçmişini neden didikliyorsun? O da senin geçmişini didiklese çok hoş şeylerle karşılaşmayacak hani.. O yüzden sil at aklından geçmişi. Herkes az çok bir şeyler yaşıyor hayatında olan insanlarla. Bunun çetelesini tutmaya, hesap sormaya gerek yok.

İlk defa onla mı birlikte oldu assdghjklş

Her şey bacak arasından mı ibaret gerçekten?
Bir laf vardır davul delinmemiş ama tokmağında değmediği yer kalmamış diye tam o hesap.
Haklısınız ya bende bunları okuyayaım kendime geleyim diye yazdım bu kafa yapımı söküp atmak istiyorum, o kızlar ile yaptıklarını hayal edince çıkdırıuırım

Haklısınız ya bende bunları okuyayaım kendime geleyim diye yazdım bu kafa yapımı söküp atmak istiyorum, o kızlar ile yaptıklarını hayal edince çıkdırıuırım
Shssjsjsj seni gerçekten reelde tanımak isterdim ya şu sitede en merak ettiğim üyesin

Biraz biraz kendime geleyim okudukça sağolasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…