- 18 Şubat 2023
- 2.976
- 2.871
- 63
- 35
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sen daha önce evlilik yapmış bide çocuğun varmiydiO kızı da çok sevmiş onu biliyordum o kız bırakmış bunu bazen hazmedemiyorum gerçekten teşekkür ediyorum yorumun için unutmaya çalışıyorum;( inşallah bu takıntılı ruh halimden bi an önce kurtulurum
Penetrasyon olmadı diye ilk olmuyor değil o zorunlucum ondanYemin ediyorum ki ya valla siz bana neden inanmıyorsunuz ama o konuda ilk sadece o konuda
Zorunlu, senin bir seks hayatın vardı ve penetrasyon yok diye bakire olmuyorsun. Bi öncekine az yalvarmadın onun için. Adam becerikli olsaydı şimdi ilkim ilkim diye dolanamazdın. Her şey tamamdı bi o kalmıştı.Tamam orası öyle ama sonuçta onu yaptım ve o olay bambaşka bişiymiiiiiilşşş
Bak bi adamla bazı şeyler oldu ama ben zaten bi şey yapmadım demiyorum ;( sadece ona taktım diyorum onunla da ilk kes oldu kiKonuların var burada boy boy ya kime ne anlatıyorsun?
Sanki hiçbir şey yaşamamış gibi sevgilinin geçmişine takılmak tam sana göre zaten. Komik desem komik değil. Tam zorunlu kafasi.
Tamam o konuda haklısınız , ben bi leu demiyorum zatenPenetrasyon olmadı diye ilk olmuyor değil o zorunlucum ondankredi kartlarını sayesinde göçürttüğün adamla oral maceraların boy boy burada mevcut da ondan inanmıyoruz olabilir mi
Benim FerhansShssjsjsj seni gerçekten reelde tanımak isterdim ya şu sitede en merak ettiğim üyesin
İyiki olmamış onunlaZorunlu, senin bir seks hayatın vardı ve penetrasyon yok diye bakire olmuyorsun. Bi öncekine az yalvarmadın onun için. Adam becerikli olsaydı şimdi ilkim ilkim diye dolanamazdın. Her şey tamamdı bi o kalmıştı.
O 2. SıradaBenim Ferhans.
derin mevzular demekYemin ediyorum ki ya valla siz bana neden inanmıyorsunuz ama o konuda ilk sadece o konuda
Ama şeyini 3 dk dik tutabilse olacaktı. Şimdi hiç kıskanmaya hakkın yok. Heriflerle aynı yatağa girdikten sonra kimsenin geçmişini diline dolamaya hakkın yok.İyiki olmamış onunla
Zorunluya ilk bi kere taam miYa elektrikli süpürgeyi solladı, hala diyo ilkimhee ililkin
Bu işsiz,güçsüz tip çok iyi tabi.İyiki olmamış onunla
Ama sonuçta zar sağlam sa bakire sayılır hatta bozuldu diktirdi diyelim yeni baştan bakire sayılırZorunlu, senin bir seks hayatın vardı ve penetrasyon yok diye bakire olmuyorsun. Bi öncekine az yalvarmadın onun için. Adam becerikli olsaydı şimdi ilkim ilkim diye dolanamazdın. Her şey tamamdı bi o kalmıştı.
O buranın demir başı yüzümüzü güldürüyor ayolBu işsiz,güçsüz tip çok iyi tabi.
Kutsal bakireGeçen ay reglden iki gün önce ilişkiye girdim sonra regl oldum, bu ay böyle bi risk var mı ayın ikisinde bir ay olacak olmadım, normalde olmam gerekiyordu ;(
Olsun, dik durabiliyor.Bu işsiz,güçsüz tip çok iyi tabi.
Neden? Senin de geçmişinde insanlar olmadı mı, sen sevmedin mi? Gayet de seviştin, bir şekilde az çok ilişki de yaşadın hepsiyle. Peki o zaman karşındaki adamın hayatında birilerinin olması neden seni bu kadar krize sokuyor?Allahım şöyle bi olgun düşünsem , olgun olsam her şey hallocak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?