Sevgilimin eski sevgililerine olan takıntım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ediyorum ki ya valla siz bana neden inanmıyorsunuz ama o konuda ilk sadece o konuda
Penetrasyon olmadı diye ilk olmuyor değil o zorunlucum ondan kredi kartlarını sayesinde göçürttüğün adamla oral maceraların boy boy burada mevcut da ondan inanmıyoruz olabilir mi

Tamam orası öyle ama sonuçta onu yaptım ve o olay bambaşka bişiymiiiiiilşşş
Zorunlu, senin bir seks hayatın vardı ve penetrasyon yok diye bakire olmuyorsun. Bi öncekine az yalvarmadın onun için. Adam becerikli olsaydı şimdi ilkim ilkim diye dolanamazdın. Her şey tamamdı bi o kalmıştı.

Konuların var burada boy boy ya kime ne anlatıyorsun?
Sanki hiçbir şey yaşamamış gibi sevgilinin geçmişine takılmak tam sana göre zaten. Komik desem komik değil. Tam zorunlu kafasi.
Bak bi adamla bazı şeyler oldu ama ben zaten bi şey yapmadım demiyorum ;( sadece ona taktım diyorum onunla da ilk kes oldu ki

Penetrasyon olmadı diye ilk olmuyor değil o zorunlucum ondan kredi kartlarını sayesinde göçürttüğün adamla oral maceraların boy boy burada mevcut da ondan inanmıyoruz olabilir mi
Tamam o konuda haklısınız , ben bi leu demiyorum zaten

Zorunlu, senin bir seks hayatın vardı ve penetrasyon yok diye bakire olmuyorsun. Bi öncekine az yalvarmadın onun için. Adam becerikli olsaydı şimdi ilkim ilkim diye dolanamazdın. Her şey tamamdı bi o kalmıştı.
İyiki olmamış onunla

Ama sonuçta zar sağlam sa bakire sayılır hatta bozuldu diktirdi diyelim yeni baştan bakire sayılır

Eski sevgilinle de olmayı istedin ve denedin fakat ereksiyon problemleri vardı sanırım. Penetrasyon dışında da birçok şey yaptığını biliyoruz. Yani senin de en az sevgilin kadar bir geçmişin var. Sen de gözünü sevgilinle açmadın. O her gün bunları yüzüne vursa ayıp olmaz mıydı? Iki seçeneğin var: kabullenmek veya ayrılmak.

O iş yerindeki adamdan önce 4 senelik bir sevgilin vardı. O da reglsin diye senin şehrine gelmek istememişti. Yani muhtemelen onunla da bir cinsel hayatın vardı. Bunları seni utandırmak için yazmıyorum ama takıntının saçma olduğunu göstermeyr çalışıyorum.

Allahım şöyle bi olgun düşünsem , olgun olsam her şey hallocak gibi
Neden? Senin de geçmişinde insanlar olmadı mı, sen sevmedin mi? Gayet de seviştin, bir şekilde az çok ilişki de yaşadın hepsiyle. Peki o zaman karşındaki adamın hayatında birilerinin olması neden seni bu kadar krize sokuyor?

Bak hepimiz kadınız, stalklıyoruz, merak ediyoruz. Sevgililerimin geçmişlerinde olan çok güzel, kariyerli kadınlar stalkladım. Benimle beraber olan adamın tabii ki standartları yüksek olacaktı, ben de güzel ve kariyerli bir kadınım dedim. Olay nereden ve nasıl baktığınla alâkalı. Kendimi neden ezik hissedeyim ki? Adam şu an benimle beraber, benim gözlerime bakıyor ve benim koynumda yatıyorsa gerisi teferruattır. Geçmişinde kalitesiz kadınlar olan herifin benimle işi ne ayrıca?

Aşk, sevgi, tutku altın orandan, manken fiziğinden de çok ötede bir şey be zorunlu. Kaldı ki güzellik çok göreceli. Oradan buradan ss alıp, sevgiline karşılaştırma yapmak maksadıyla atıp kendini komik duruma düşürme. Güzellik biraz da özgüvendir, duruştur, auradır. İnan kilo, boy, saç, ten ötesidir. Ha bir de gönül kimi severse, onun her şeyi en güzeldir. Aşık olduğun insanın kılını da seversin yeri gelir, göbeğini de sıkarsın, kokusu aşk bahçesi gibi gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…