Sevgilimin eski sevgililerine olan takıntım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk ilişkiye girdiğimde kan gelmişti ama sorun değil bakirelik de ben bu takıntım dan nasıl kurtulucam
Özgüvensizsin, kendinle barışarak kurtulabilirsin. İnsanların bizden önce hayatlarına birileri girebilir, hayatımızdaki insanlar geçmişlerinde başka insanları da çok sevebilirler, başka tenlere de dokunabilirler, bu çok normal; her şeyin bir sonu, yol ayrımı vardır. Şu an seninleyse, onlarla bittiği içindir, seni seviyordur; insan seviyorsa gözü sevdiğinden başkasını görmez.

Erkek arkadaşlarımın, eşimin geçmişindeki hikâyeler ve kadınlar beni hiç üzmedi; nasılsa yenilerini ve en güzellerini beraber yazdık

Allahım şöyle bi olgun düşünsem , olgun olsam her şey hallocak gibi

Aileler tanışmadan bilmiyor muydun? Biliyorsan nasıl böyle ciddi karar aldın ortadaki sorunlar kalkmadan?

Zamanla unutursun .bende eşimle evlenden önce sevgilerini biliyordum daha aramizda hic birsey yoktu.simdi evliyiz evliligimin ilk zamanlari cok soruyordum agiz yokluyordum .artik yapmiyorum boşverdim

İlk kez onunla mı birlikte oldun? Zorunlu klavyemizi açtırma burda şimdi.

Konuların var burada boy boy ya kime ne anlatıyorsun?
Sanki hiçbir şey yaşamamış gibi sevgilinin geçmişine takılmak tam sana göre zaten. Komik desem komik değil. Tam zorunlu kafasi.
Ya elektrikli süpürgeyi solladı, hala diyo ilkim hee ilkin.

Tanışalım valla pek arkadaşım yoktur benim işyerinde herkes bana küs
Onlarla ne oldu be zorunlu?
Herkesle küsmeyi nasıl başardın?
Biz seni seviyoruz, Yasak Elma'daki Yıldız bir, sen iki... hatta bir sensin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…