- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Tanışalım valla pek arkadaşım yoktur benim işyerinde herkes bana küsShssjsjsj seni gerçekten reelde tanımak isterdim ya şu sitede en merak ettiğim üyesin
Özgüvensizsin, kendinle barışarak kurtulabilirsin. İnsanların bizden önce hayatlarına birileri girebilir, hayatımızdaki insanlar geçmişlerinde başka insanları da çok sevebilirler, başka tenlere de dokunabilirler, bu çok normal; her şeyin bir sonu, yol ayrımı vardır. Şu an seninleyse, onlarla bittiği içindir, seni seviyordur; insan seviyorsa gözü sevdiğinden başkasını görmez.İlk ilişkiye girdiğimde kan gelmişti ama sorun değil bakirelik de ben bu takıntım dan nasıl kurtulucam
Yahu ben mi bilicem sen mi ilk olduğunu amaSenin cidden aklinla zorun var. Kendini ilk diye kandir dur. Sevgilin eski sevgilisini düşünüyordur kesin, hayal ediyordur onu. Çok sevmiş sonuçta. Acı ama gerçek bunlar
Allahım şöyle bi olgun düşünsem , olgun olsam her şey hallocak gibiÖzgüvensizsin, kendinle barışarak kurtulabilirsin. İnsanların bizden önce hayatlarına birileri girebilir, hayatımızdaki insanlar geçmişlerinde başka insanları da çok sevebilirler, başka tenlere de dokunabilirler, bu çok normal; her şeyin bir sonu, yol ayrımı vardır. Şu an seninleyse, onlarla bittiği içindir, seni seviyordur; insan seviyorsa gözü sevdiğinden başkasını görmez.
Erkek arkadaşlarımın, eşimin geçmişindeki hikâyeler ve kadınlar beni hiç üzmedi; nasılsa yenilerini ve en güzellerini beraber yazdık
Nasıl ilk bu adam? Ama diğer konularını az çok hatırlıyoruz şimdi yani...
Neyse bu kadar çok takıntı yapıp darlarsan kaçırırsın elinden adamı. Geçmişini neden didikliyorsun? O da senin geçmişini didiklese çok hoş şeylerle karşılaşmayacak hani.. O yüzden sil at aklından geçmişi. Herkes az çok bir şeyler yaşıyor hayatında olan insanlarla. Bunun çetelesini tutmaya, hesap sormaya gerek yok.
Acaba neden pek bir meraklandımTanışalım valla pek arkadaşım yoktur benim işyerinde herkes bana küs
Ne ilki be, el değmedik yerin kalmadı.Yahu ben mi bilicem sen mi ilk olduğunu ama
Zamanla unutursun .bende eşimle evlenden önce sevgilerini biliyordum daha aramizda hic birsey yoktu.simdi evliyiz evliligimin ilk zamanlari cok soruyordum agiz yokluyordum .artik yapmiyorum boşverdimArkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü
Yine bi erkek muhabbeti ve benim patavatsızlıklarımAcaba neden pek bir meraklandım
Annesi ısrar ederek tanıştılar ;(Aileler tanışmadan bilmiyor muydun? Biliyorsan nasıl böyle ciddi karar aldın ortadaki sorunlar kalkmadan?
Konuların var burada boy boy ya kime ne anlatıyorsun?Yahu ben mi bilicem sen mi ilk olduğunu ama
İlk kez onunla mı birlikte oldun? Zorunlu klavyemizi açtırma burda şimdi.Arkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü
Zorunlu bir gün çarpılacaksınAnnesi ısrar ederek tanıştılar ;(
Tamam orası öyle ama sonuçta onu yaptım ve o olay bambaşka bişiymiiiiiilşşşNe ilki be, el değmedik yerin kalmadı.
Sen kendi yaşadıklarını koy tartıya sevgilininkileri koy bakalım hangisi ağır basıyorYahu ben mi bilicem sen mi ilk olduğunu ama
Ya elektrikli süpürgeyi solladı, hala diyo ilkimKonuların var burada boy boy ya kime ne anlatıyorsun?
Sanki hiçbir şey yaşamamış gibi sevgilinin geçmişine takılmak tam sana göre zaten. Komik desem komik değil. Tam zorunlu kafasi.
Yemin ediyorum ki ya valla siz bana neden inanmıyorsunuz ama o konuda ilk sadece o konudaİlk kez onunla mı birlikte oldun? Zorunlu klavyemizi açtırma burda şimdi.
Onlarla ne oldu be zorunlu?Tanışalım valla pek arkadaşım yoktur benim işyerinde herkes bana küs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?