SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİ

Bu ne Allah aşkına :işsiz:
Göstermesine ne gerek var?
Hamileymiş aldırmış eeee bundan sananeymiş??
İleride bu eski sevgili yine hortlarsa sevgilin sana biliyordun bişey demedin diyecek belki de. Bu kız onun hayatından çıkmamış ki zaten. Sevgilinin de çıkarmaya niyeti yok bence.

Mideniz nasıl aldı acaba çok merak ediyorum
Ben de haddiniz olmayan şeyleri nasıl bu kadar rahat sorabildiğinizi merak ediyorum
Cevap vereyim. Benden öncesi dedim, bitti.
Çünkü benden öncesi.
Bunu anca kompleksli kadınlar büyütür.
Kocanızın bakir oluşundan çok mu eminsiniz?

Niye geçmişi bu kadar ayrıntılı konuşuyor ki?
Zamanında bir kadınla seviştiği ve o kadın gebe kaldığı için değil bunları marifet gibi anlattığı için kendisinden soğurum ve ayrılırdım.
bende dediğiniz gibi oldum zaten

şuan hamile değil 5 yıl önce hamileymiş

olmuş ,bitmiş,gitmiş ...
ANLAMADIĞIM şuan artık biliyorsun bilmediğin birşey var demiş ya size hala neden ekli ?
İçinde vicdan duygusunumu yaşıyor bu yüzden mi eklemiş ?

Ben de haddiniz olmayan şeyleri nasıl bu kadar rahat sorabildiğinizi merak ediyorum
Cevap vereyim. Benden öncesi dedim, bitti.
Çünkü benden öncesi.
Bunu anca kompleksli kadınlar büyütür.
Kocanızın bakir oluşundan çok mu eminsiniz?

Aslında anket konusu :KK53:

Mideniz nasıl aldı acaba çok merak ediyorum

bu nasıl yorumdur Allah aşkına? yorum yapıyosanız bile seviyeli yapın. kimse kimseye bu şekilde konuşamaz.

herneyse konu sahibi sana gelicek olursak tabiki söyle silsin. kız ekliyo diye kabul etmek zorunda mı. sen önce öğrensene görüşüyolar mı.
yaş kaç bu arada?

bu nasıl yorumdur Allah aşkına? yorum yapıyosanız bile seviyeli yapın. kimse kimseye bu şekilde konuşamaz.

herneyse konu sahibi sana gelicek olursak tabiki söyle silsin. kız ekliyo diye kabul etmek zorunda mı. sen önce öğrensene görüşüyolar mı.
yaş kaç bu arada?
ben 20 yaşındaym

Back
X