- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esas oğlanımız tam bir salakmış diyecektim ki farklı durumlar var hmmm. çok gereksiz çünkü 5 yıl önce olan bebek muhabbetini etmenin.övündü mü ne yaptı bilemedim. 5 sene önce çocuğumu taşıdı bu deyip ömrünün her alanında yer verecek demek ki, ısıtıp ısıtıp ee ama 5 yıl, 10 yıl 15 yıl vs artık ne kadar süre geçmişse çocuuumu taşıdı deyip olayı ört bas eder.Eleman eski kizla facebook uzerinden eklesmis.Bununla kalmayip konu sahibinin dikkatini face te karsilikli takiplesmeye degil de 5 yil oncenin olayina cekerek konu sahibini uyutmus.Konu sahibimiz de hala iletisimde olmalarindan ziyade eski mevzuya takilarak sevgilisinin taktiginin tikir tikir isledigini gosteren konuyla karsimiza cikti :)
ben de simdi hamile sandım. benim 3 senelik erkek arkadasım benimleyken baska birini hamile bırakmıstı. benim basıma geleni yasadın sandım![]()
Ne kadar normallesmis evlilik oncesi iliskiler,kurtaj bebekleri.
Siz aynisini yapsaniz kabul edilir miydi?
Bazen bu topige girince bu dunyaya ait olmadigimi dusunuyorum.insanlar cok modern ben hala ayni:)
aslında konu bebek aldırmadan ziyade,bu jızı face de ekelmiş ve sohbet etmiş olması.hem de 5 sene sonra..
Aynen böyle düşünüyorum, bu olay geçmişten geleceğe uzanıyor.Bence onlar bir nane yemişler kız bunu tehtid etmiş olabilir söyleyeceğim diye. Sevgilinde konuyu anlattı geçmişe istinaden kız bana aşık iftira diyecek.![]()
O kız tarafından tehdit ediliyor sanırım. Boyunca çocuğu olsa bile söylemezdi yoksa. Bu durum karşı tarafın tehditlerine hep boyun eğeceğini gösteriyor. Hatası var ve kullanılacak. İleride sizinle evlilik arifesinde iken diğer kızla nikahlandığını bile duyabilirsiniz. Olmaz demeyin çok görüyoruz öyle. Ben olsam beni zor durumda bırakacak olan bu adamı kabul etmezdim. Erkek olup erkek forumunda sorsaydınız bu soruyu kimse geçmiş geçmiştir yazmazdı emin olun. Kabullenen sinen taraf hep biz olmak zorundayız nedense.