• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgilisini kıskanıyorum..

bu durum bende de var :( siz yine resmini görüp gıcık olmuşsunuz ben görmedim neye benziyo bilmiyorum bile ve çok merak ediyorum ve de kıskanıyorum çatlıcam :26: şimdi diceksiniz ki neyini merak ediyosun sevgilimin dediğine göre bi kere aşık olmuş ve hayatını değiştrmiş onun hayatını böle değiştiren onda olan şey ne :47: öff ama hiç konusunu bile açmıyorum açıp hatırlatmak istemiyorum :47: geçenlerde konusu açıldı kapattım direk konuyu :50:

Bu durum psikolojimize işlemez inşallah:18:

Kendi kedine eziyet etmekten bir insan bu kadar mı zevk alır ya! :53:
Bu takıntıyla nasıl yaşanır?
Cidden inanamadım.
Ne diye eskileri deşip eski sevgili fotolarına bakar bir insan..?!! :19::19:
çok kötü bir durum. Özgüven baya zedelenmiş.
Bence çok büyük bu işin boyutu.
Psikologa gitmek çok iyi olabilir.

Son düzenleme:
Kendi kedine eziyet etmekten bir insan bu kadar mı zevk alır ya! :53:
Cidden inanamadım.
çok kötü bir durum. Özgüven baya zedelenmiş.

Ozaman takıntısı olan herkesin gitmesi lazım:1:
Evet hoş birşey değil bunlar kendi kendime zarar vermekten başka birşey geçmiyor elime, galiba ona bu konuyu açmak daha da beter sonuçlar getirir ve ilişkimizin bitmesini sağlar. Artık bakmayacağım fotoğraflarına. Adı üstünde ESKİ Sevgili geçti gitti. O kızla alakasıda kalmadı bunu da biliyorum. Zamanla geçer ve unuturum o kızı...

Yukrdaki yorumda tamamen geçeceğini zannetmiyorum yazmışım :1: Amma çekişkili bir insanım, kafam güzeldi herhalde onu yazarken:9:

Son düzenleme:
kendi kedine eziyet etmekten bir insan bu kadar mı zevk alır ya! :53:
Cidden inanamadım.
çok kötü bir durum. özgüven baya zedelenmiş.

beğen butonunu geri istiyorummmm

demekki dışı hoş içi fosmuş ki ayrılmışlar:) en azından öle düşün herşey güzellikmi be cnm.:44:

Öyle canım haklısın..benimkisi basit bir kıskançlık işte geçer zamanla..çoğ kişide olan bişey bu tek bende değil:9:

neden ayrılmışlar onu biliyo musun onceki mesajları okumadım ama? bende kendine eziyet etmekte usta bi insanım yapabileceğin tek şey ona karşı üstülünlükleri keşfedip işte en buyum bu yuzden beni seviyo diyip sevgisinden emin olup mutlu olmak :)

neden ayrılmışlar onu biliyo musun onceki mesajları okumadım ama? bende kendine eziyet etmekte usta bi insanım yapabileceğin tek şey ona karşı üstülünlükleri keşfedip işte en buyum bu yuzden beni seviyo diyip sevgisinden emin olup mutlu olmak :)

Tam olarak bilmiyorum ama sürekli tartışmışlar kavga etmişler dayanılmaz bi şekilde. Gerçek sebebi bu mu yoksa başka şeylerde mi var orasını bilemeyeceğim. Bunları okuyan beni çok çirkin bişey zanneder herhalde :1:

bu durum bende de var :( siz yine resmini görüp gıcık olmuşsunuz ben görmedim neye benziyo bilmiyorum bile ve çok merak ediyorum ve de kıskanıyorum çatlıcam :26: şimdi diceksiniz ki neyini merak ediyosun sevgilimin dediğine göre bi kere aşık olmuş ve hayatını değiştrmiş onun hayatını böle değiştiren onda olan şey ne :47: öff ama hiç konusunu bile açmıyorum açıp hatırlatmak istemiyorum :47: geçenlerde konusu açıldı kapattım direk konuyu :50:

yok artık aynısı benimde basıma gelmiştii hiç aşık oldunmu dediğimde birkere oda haytmı deiştirdi demişti.hiç belli etmedim ama kendmi yedim halada düşündkçe çok kıskanırım.....

yok artık aynısı benimde basıma gelmiştii hiç aşık oldunmu dediğimde birkere oda haytmı deiştirdi demişti.hiç belli etmedim ama kendmi yedim halada düşündkçe çok kıskanırım.....

Boştan yere sorun yaratıyoruz kendi kendimize yaaa eziyet ediyoruz resmen :(
En azından içlerinden gelmediği halde sırf bizi mutlu etmek için duymak istediklerimizi söylemiyorlar, yani yalan söylemiyorlar. Belki zamanla söyleyeceklerdir..belki bunun farkında değillerdir şimdilik..zaman gösterir sıkboğaz edilmez.
"Seni sevmediğim kadar kimseyi sevmedim bu hayatta" bu güzel sözleri sevdiğimizin ağızından duymak bize de nasip olur inşallah kızlar :)

bayanı bayanı anlar onlar ne bilsin bizim neler çektiğimizi ahh ahh :31:

Hiç sorma canım ben nelere kalkıştım onun için ne sorunlar ne ayrılıklar yaşadık bu kısa süre içinde..ama mesafeli ilişkilerde hep oluyor böyle şeyler ister istemez...Erkekler bizim hissettiklerimi asla kaldıramazlar ezilirler bu yükün altında. Bende koca bir Ahhh çektim şu an ve aklımdan tek bir cümle geçiyor
"Kadeeer Kahpe Kader" :1:

Son düzenleme:
Hiç sorma ben nelere kalkıştım onun için ne sorunlar ne ayrılıklar yaşadık bu kısa süre içinde..ama mesafeli ilişkilerde hep oluyor böyle şeyler ister istemez... Bende koca bir Ahhh çektim şu an ve aklımdan tek bir cümle geçiyor
"Kadeeer Kahpe Kader" :1:

şimdiki aklım olsa derler ya oyle yani :1: mesafesiz ilişkiler oyle sen hiç merak etme :1:

Back
X