• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgilisini kıskanıyorum..

bence kızı bıraz korkut ama gerı al skayetını annesıne yazık ne demişler iti öldurme korkut :)

canım valla kıza bişi olmaz. avukat ceva almaz dio. amam mali yukun altına girdi. valla adli durum olugu için dava sonuclanınca sigorta bin lira alır ondan ve mahkeme masraflarıda en iki bin tutar. usutunden basında bellı odeyecek gıbı degıl. annesıde temızlıge gıdıyoo bılıyorum teyzeme gıdıyou bı ara. valla bılmıyorum. vıcdanım rahatsız. amam kızdan da kurtulmak ıstıyorum bılmıyorum. sındı zaten sıkayetcı oldugumdan berı 10 gunur falan sesı hıc cıkmıyoo

bukadar şey yapmıs tehdıtler okadar masraf cıkarmıs sana ben hepsını okumamısım bencede alma hıc korkmadan bunları yapabılıyosa Allah korusun sana zarar verebılır annesine üzüldüm

insan bi yandan acıyo uzuluyo ama sen cok haklısın sonuna kadar ortada bı anne olunca ınsan kıyamıyo kızın psıkolojık sorunları oldugu kesın peki bu durumu eskı erkek arkadasın bılıyomu konustun mu hıc

bukadar şey yapmıs tehdıtler okadar masraf cıkarmıs sana ben hepsını okumamısım bencede alma hıc korkmadan bunları yapabılıyosa Allah korusun sana zarar verebılır annesine üzüldüm

yok canım ondan korkmuyorum ama benı dusundugun ıcın sagol. eger kızı gorsen korkulmuycagını anlarsın cunku sende. bu cesarete aptal cesaretı denır. face bı hesap acmıs maıller ordan. tabı ıp dıe bısı ıldugnu hesaba katamamıs ama kenı evının pc sını ıp sı :) sonra arabayı cızarkende guvenlık kamerasını dusunemedi. ondan yapabıldı bunları... banan bısı cıkarmadı sıgorta bneım arabanı yaptı verdı 3 gunde ama davnaın sonucunu beklıyoo paraısnı alır ondan. hadı onu gectım mahkeme masrafları bınecek aptal kızın uzerıne. yaa dusnuyorum dusunuyorum annesıne uzuluyorum. bılmıyorum.

insan bi yandan acıyo uzuluyo ama sen cok haklısın sonuna kadar ortada bı anne olunca ınsan kıyamıyo kızın psıkolojık sorunları oldugu kesın peki bu durumu eskı erkek arkadasın bılıyomu konustun mu hıc

evet adlıyede karsılastık. ozur dıleyıp durdu. kızın psıkolojısı falan bozuk degıl. sadece dusuncesız. bana zarar verecegını sandı sanırım. oysakı sonradan ogrendıgıme gore araları ıyımıs bı sorun yokmus yanı. canım meselanın ozu su. kız 155 boylerınde tahmınm 75 kılo var. bakımsız, yanmıs saclar. tamamen kızkanclık oncelerı ılk attıgı faceden msj larda ''guzelsın ama guzellıgıne cok guvenme o artık benım'' demekten basladı ve buyudu buyuu ıcınde bu noktaya geldı ıste.

yok canım ondan korkmuyorum ama benı dusundugun ıcın sagol. eger kızı gorsen korkulmuycagını anlarsın cunku sende. bu cesarete aptal cesaretı denır. face bı hesap acmıs maıller ordan. tabı ıp dıe bısı ıldugnu hesaba katamamıs ama kenı evının pc sını ıp sı :) sonra arabayı cızarkende guvenlık kamerasını dusunemedi. ondan yapabıldı bunları... banan bısı cıkarmadı sıgorta bneım arabanı yaptı verdı 3 gunde ama davnaın sonucunu beklıyoo paraısnı alır ondan. hadı onu gectım mahkeme masrafları bınecek aptal kızın uzerıne. yaa dusnuyorum dusunuyorum annesıne uzuluyorum. bılmıyorum.

Amaan bence hiç kimseye acımayacaksın bu devirde..aynı şeyi sen ona yapsaydın bak nasıl süründürürdü seni annesi..kadını tanımıyorum ama %100 öyle olurdu. Kimseden hayır gelmez, kimse kimsenin iyiliğini düşünmez. Herkes hakkını arar ve söke söke alır. Sakın o üzülür bu üzülür deyip te hakkından olma, yapmasaydı ozaman bile bile yapmış işte. Ve yine yapar emin ol !!

Son düzenleme:
Türkan Şoray kadar güzel demişsin, bence o kadar güzel biri değilmiş yani, güzellik göreceli demek istiyorum. Ne olursa olsun kendine güvenini asla kaybetme. Aslında bir kadın çirkin olsa bile kendine güveni varsa ve bakımlıysa her zaman çekici olur. Bir de o kız çok güzel olabilir ama belki zeki değildir, içi güzel değildir, bellki sende olan çok şey onda olmayabilir, bu açıdan bakmaya çalış olayı.

cahil cesareti resmen ya

Amaan bence hiç kimseye acımayacaksın bu devirde..aynı şeyi sen ona yapsaydın bak nasıl süründürürdü seni annesi..kadını tanımıyorum ama %100 öyle olurdu. Kimseden hayır gelmez, kimse kimsenin iyiliğini düşünmez. Herkes hakkını arar ve söke söke alır. Sakın o üzülür bu üzülür deyip te hakkından olma, yapmadaydı ozaman bile bile yapmış işte. Ve yine yapar emin ol !!

canım valla almayacagım zaten. bıraz sonuclarına katlansında bıraksın peşımı. cunku ben nısanda nısnalanıyorum agustoda evlenıyorum. bı an once sozulması lazım. gercı savcı tanıdıktı. ıp arastıması guvenlık kamerası ıkı gunde bıttı. hafta ıcı cozulur sanırım. aslında benım derdım savcı korkutsun mahkeme acmasın. amam bılmıyorum o zaman sıgortada sorun olcak.amann yok valla dusuneıycem gıtsın mahkemeye de gorsun gununu, oparaları oderken anlar belkı yaptıgı pıslıgı

Türkan Şoray kadar güzel demişsin, bence o kadar güzel biri değilmiş yani, güzellik göreceli demek istiyorum. Ne olursa olsun kendine güvenini asla kaybetme. Aslında bir kadın çirkin olsa bile kendine güveni varsa ve bakımlıysa her zaman çekici olur. Bir de o kız çok güzel olabilir ama belki zeki değildir, içi güzel değildir, bellki sende olan çok şey onda olmayabilir, bu açıdan bakmaya çalış olayı.

Galiba kızın onun ilk aşkı olmasından da kaynaklanıyo bu :(
Sevgilim pek anlatmadı hikayelerini, ama galiba çok sevdi onu..onu sevdiği kadar kimseyi sevemez diye düşünüyorum :( 3,5 senesi gitmiş onunla

evet adlıyede karsılastık. ozur dıleyıp durdu. kızın psıkolojısı falan bozuk degıl. sadece dusuncesız. bana zarar verecegını sandı sanırım. oysakı sonradan ogrendıgıme gore araları ıyımıs bı sorun yokmus yanı. canım meselanın ozu su. kız 155 boylerınde tahmınm 75 kılo var. bakımsız, yanmıs saclar. tamamen kızkanclık oncelerı ılk attıgı faceden msj larda ''guzelsın ama guzellıgıne cok guvenme o artık benım'' demekten basladı ve buyudu buyuu ıcınde bu noktaya geldı ıste.

evet haklısın kıskançlıktan gözü dönmüş çok küçük düşürmüş kendısını farkında degıl o benim artık falan kızın basitliğini gösteriyo

kesinlikle cok cok doğru bi düşünce. ornegın kızın saclarımı kıskanması ve onların aslında cıtcıt dan ıbaret olmas gıbı. beni cok zengin sanması ve aslında o arabanın sandıgı kadar bı degerının olmaması ve kullaıgım tum cantaların cakma olması gıbı :)

Sevgilin ne buluyo bu psikopatta anlamadım :D her kızın sevilmeye hakkı var tmm ama bu insanlık dışı bişey resmen canavar :D

Sanırım bu olay her genç kızın başına gelmiştir (:
Benimde 5 yıl önceki sevgilimle benzer duygular yaşadım
O zamanlar 5 aydır beraberdik, yemek yemeye gitmiştik
Birini gördü uzun uzun baktı , baktım bi kıza bakıyor kim o dedim
Anlatmıştım ya sana bi zamanlar sevdiğim kız
Ha sana yüz vermeyen kız bumu dedim , neyse bozuldu bir daha da hiç lafı açılmadı
Sonra sarı olan saçlarımı siyaha boyattı , kestirtirdi istediği gibi
Aynaya baktığımda aynı o kıza benzemiştim!
Ama laf etmedim kendi husnü kurutum dedim geçtim
Aradan 2 sene geçti o kız için beni bıraktı , zaten kıskandırmak için benle beraber olmuş
Sonrada evlendiler :(
Neyse ya , kız güzelmiydi hayır ama o zamanlar çok kıskanırdım

Hem sende onun profilini kontrol edip durma
Eminim erkek arkadaşının senle beraber olması için bir çok artı yönün vardır

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bu olay her genç kızın başına gelmiştir (:
Benimde 5 yıl önceki sevgilimle benzer duygular yaşadım
O zamanlar 5 aydır beraberdik, yemek yemeye gitmiştik
Birini gördü uzun uzun baktı , baktım bi kıza bakıyor kim o dedim
Anlatmıştım ya sana bi zamanlar sevdiğim kız
Ha sana yüz vermeyen kız bumu dedim , neyse bozuldu bir daha da hiç lafı açılmadı
Sonra sarı olan saçlarımı siyaha boyattı , kestirtirdi istediği gibi
Aynaya baktığımda aynı o kıza benzemiştim!
Ama laf etmedim kendi husnü kurutum dedim geçtim
Aradan 2 sene geçti o kız için beni bıraktı , zaten kıskandırmak için benle beraber olmuş
Sonrada evlendiler :(
Neyse ya , kız güzelmiydi hayır ama o zamanlar çok kıskanırdım

Hem sende onun profilini kontrol edip durma
Eminim erkek arkadaşının senle beraber olması için bir çok artı yönün vardır

ay Allahimmm ben böyle bir aciya dayanir miydim bilemiyorum :( Allah sabir vermis sana canim. bende bazen düsünüyorum acaba onu kiskandirmak icin mi benle beraber onu geri kazanmak icin mi fln ama öyle olsaydi 1 bucuk sene birlikte olmazdi benle :26:
Insallah mutlu olursun canim günün birinde herseyi unutup sevdiginle ömür boyu mutlu olursun insallah

herkes farkli farkli konular yaziyor, hergün onlarca hikaye okuyorum. Sevgilime her ne kadar güvensemde yarin birgün kötü bir sürprizle karsilasicam diye cok korkuyorum :52:
5-6 yillik iliskiler aninda bitiyor, aldatanlar aldatilanlar ve buna benzer sorunlar yüzünden. yarin neyle karsilacagini bilemez insan. ister 10 yil ister 20 yil beraber ol sevgilinle, asla %100 güvenmemeli insan ve asla kendinden cok deger vermemeli!!

herkes farkli farkli konular yaziyor, hergün onlarca hikaye okuyorum. Sevgilime her ne kadar güvensemde yarin birgün kötü bir sürprizle karsilasicam diye cok korkuyorum :52:
5-6 yillik iliskiler aninda bitiyor, aldatanlar aldatilanlar ve buna benzer sorunlar yüzünden. yarin neyle karsilacagini bilemez insan. ister 10 yil ister 20 yil beraber ol sevgilinle, asla %100 güvenmemeli insan ve asla kendinden cok deger vermemeli!!

bak bu konuda çok doğru söylemişsin
cnm yaptığın hata ediyosun kendine neden eziyet ediyorsun boşver elalemi güzelse güzel ne yapalım yani sevgilin şu an kiminle seninle sadece güzellik yetseydi onunla olurdu deme demekki yetmiyor senin yaşadıklarını bende yaşadım ama sonra ne kadar saçma olduğunu anladım ve boşverdim cnm bak facede falan takip ediyorsan takip etmeyi bırak kendine ilişkine kötülük ediyorsun özgüvenin azalıyo hem bunu sevgiline söylemesen bile hareketleri yansıyordur bence sevgilininde hoşuna gitmez bence umutmaya çalış en başta fatoraflarına bakmaktan vazgeç ilişkinizden ziyade bunu kendin içİN yapmalısın

canım bişey anlatıyım da bu olayı kafanda büyütme.. benim şuan bi ilşkim var 1,5 yıldan fazla oldu... ama bundan önce ciddi anlamda çirkin bi sevgilim vardı sana çirkin demiyorum bu arada tabiki seni görmedim...tüm arkadaşlarım bu ne ya sen manken gibisin bırak şunu derlerdi ama onu yanlış tanımışım huyu güzel sandığım için tipide bana güzel gelirdi..ne zamanki bu çocuk hergün para için bana bağırdı cüzdanımdan para aldı gözümdeki güzelliğide bitti..güzellik bence insanın içinde yaşatabildiğin güzel duygulardır..emin ol bu böyle..
bana çirkin gelen ise o zamanlar şu anki sevgilimdi...herkes onun için yakışıklı derdi ama gözüm görmezdi..ne zamanki ben onun aşkını ilgisini içten hissettim inan gözümde bambaşka biri oldu...
takılma bu konuya...güzellik başlarda cazip gelir ama asıl önemli olan ona yaşattığın huzur, aşk,sevgidir :34:

Ben de eskiden, sevgilimin eski sevgilisinin bacakları incecik güzel benimki niye tombiş der üzülürdüm :( Kızın bacaklarını takmıştım kafaya, açıp açıp bacaklarına bakıyordum fotoğrafta :D hahaha

Ben de eskiden, sevgilimin eski sevgilisinin bacakları incecik güzel benimki niye tombiş der üzülürdüm :( Kızın bacaklarını takmıştım kafaya, açıp açıp bacaklarına bakıyordum fotoğrafta :D hahaha

hahaha işte buna çok güldüm :D:D:D

Back
X