• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgilisini kıskanıyorum..

Ben de eskiden, sevgilimin eski sevgilisinin bacakları incecik güzel benimki niye tombiş der üzülürdüm :( Kızın bacaklarını takmıştım kafaya, açıp açıp bacaklarına bakıyordum fotoğrafta :D hahaha

Takıntısı olan tek ben olmadığımı bilmek ne güzel :D ben her yerine bakıp bakıp isyan ediyorum malesef..en çokta totosuna kadar uzun saçlarına :D
Ama bi gülüşü var tam bir at suratlı onu göz önüne getirip kendimi avutuyorum hep xD
Kimse hakkında bu şekilde konuşmam ven ama bu kesinlikle bir istisna :D her aşık bayanın en büyük düşmanı erkeğin ex aşkıdır bence :D

hahaha işte buna çok güldüm :D:D:D

Hahaha :52: :52: :1:

Takıntısı olan tek ben olmadığımı bilmek ne güzel :D ben her yerine bakıp bakıp isyan ediyorum malesef..en çokta totosuna kadar uzun saçlarına :D
Ama bi gülüşü var tam bir at suratlı onu göz önüne getirip kendimi avutuyorum hep xD
Kimse hakkında bu şekilde konuşmam ven ama bu kesinlikle bir istisna :D her aşık bayanın en büyük düşmanı erkeğin ex aşkıdır bence :D

Kesinlikle ! Unuttu mu, unutmadı mı? filan... Çok büyük bir korku. Allah sakınsın ya rabbim ... Allahtan benden güzel tek yanı backlarıydı O.o Şaka bir yana... İçten bir gülümsemesi vardı "benim kızın" :9: :9: Bir de gamzelerini kıskanıyordum :D

Bence sevgilinin 'eski'sevgilisi olduğu için
gözünde büyütüyorsun.Güzellik gerçekten göreceli...
Demekki senin güzelliklerin sevgiline daha güzel gelmiş ki o güzelliği bırakmış:)
Bırak kız komplekse girsin sana ne oluyor:)

"peri benim" , arkadaşın da dediği gibi vardır bi sebebi çocuk doldurmuştur kızı, hala beni arıyor falan demiştir, rahatsız ediyor demiştir. erkekler kadınları kıskandırmaya bayılıyor çünkü. anlattığın kadar zor durumdaysa zaten sebepsiz yere böyle bir risk almazdı ki bu riski de almışsa ona üzülmen çok saçma. herkes yaptığının bedelini ödemeli. bedeli ödenmeyen hatalar tekrarlanır.

Kızlar ben de bir eski sevgili problemi yaşamıştım kız intihar süsü verip kendini acındırarak sevgilimle görüşmeye çalışıyordu. bir de beni düşünün yani. kız alımlıydı da ama o fotoğraflar dediğiniz şey sizinkinin aksine beni rahatlattı :) başka arkadaşlarıyla sarmaş dolaş(normal değildi anlayın) fotoğrafları, sürekli kısa tişörtler ve dar pantolonlar giyip zorla fışkırtmış olduğu bir göbek... bunun yanında çirkefliklerini de duymuştum.. başlarda bana hakarete varacak kadar iğrenç mesajlar atıyordu sevgilime. o zaman kızın beni ne kadar önemsediğini farkettim :) konuştu konuştu hiçbir cevap vermedik, aradı telefonumuzu sessize aldık. Sonuçta şu an kendisi için de bizim için de beş para etmeyen bir insan. siz karşınızdaki kişiyi ne kadar önemseyip ciddiye alırsanız o kadar acı çeker, ilişkinizi yıpratırsınız. ona kapı açmış olursunuz. belki de sevgiliniz artık erkek gibi boyu olan cılız kızlardan hoşlanmıyordur ;)

ay Allahimmm ben böyle bir aciya dayanir miydim bilemiyorum :( Allah sabir vermis sana canim. bende bazen düsünüyorum acaba onu kiskandirmak icin mi benle beraber onu geri kazanmak icin mi fln ama öyle olsaydi 1 bucuk sene birlikte olmazdi benle :26:
Insallah mutlu olursun canim günün birinde herseyi unutup sevdiginle ömür boyu mutlu olursun insallah

Onun kısmeti ben değilmişim , ben kendimi hep böyle avuttum
ve biz 2 yıl beraberdik , o 2 yılda kız benim varlığımı öğrendikten sonra eski sevgilimi aramaya , görüşmek istediğini filan söyledi
Zaten akrabalardı , daha sık ona gitmeye başladı ona yüz vermeyen kız
İşte ne olduysa benle çıkmaya başladıktan sonra kızımız hırslandı ve aldı. Dedim ya birbirlerinin kısmetleriymiş
Allah mutlu mesut etsin onları
Benide böyle tip insanlardan uzak etsin
Canım sen içini ferah tut eminim sevgilinin aklına dahi gelmiyordur eskisi , yaşanmış bitmiş gitmiş
Erkek istese , dünyanın en güzel kızı olsun gönlü hayır diyorsa dönmez bir daha
Birde profilini takıp edip durma , bazı insanlar fotojeniktir , resimle reeldeki görünüş hep farklı olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgilinizin işi daha zor bence... Hem eski sevgiili tam bi fıstık hem de siz takıntılısınız

işin gerçketen çok zor hele takıntı haline getirmek sen ne kadar istemesende o kafanda büyük bi sorun seni bunalıma sokuyor eminim bende yaşadım bunları bi zamanlar ama cnm zamanla emin ol sende sıkılacaksın bunu kafaya takmaktan ve önemsemeyeceksin bende öyle oldu sendede olacak eminim çok güzel biri değilim ama sevgilimin eski sevgilisi çok güzel sarışın mavi gözlü falan ilk çıkmaya başladığımız zamanlar bunu çok takkıyordum kafaya ama zamanla boşverdim ve artık hiç aklıma gelmiyo emin ol bazen kendi kendime diyorum ki aman benden öncesi ne yapalım beni seven böyle sevsin güzellik için sevecekse hiç sevmesin bana insan olduğum için sevsin ve değer versin diyorum şu an kiminle benimle sonuçta önemli olan bu umarım en kısa zamanda sende bu durumdan sıkılırsın ........

erkeklerin güzellik anlayışı ile bize empoze edilen aynı şey değil. önce bunun farkına varmak lazım.. çocuk mankenlik ajansı değil ki en güzel fizikli en güzel yüzlü kimse onla mı birlikte olacak. belki o kız senden daha güzel olabilir (günümüz standartlarına göre) ama sevgilin ona karşı demek ki artık birşey hisetmiyor ki. yani sen şimdi kıvanç tatlıtuğ gelse sevgilini bırakacak mısın _? onun gibi birşey bu da. bence sen takılma bunlara güzelin güzeli var sonuçta nereye kadar yani?

erkeklerin güzellik anlayışı ile bize empoze edilen aynı şey değil. önce bunun farkına varmak lazım.. çocuk mankenlik ajansı değil ki en güzel fizikli en güzel yüzlü kimse onla mı birlikte olacak. belki o kız senden daha güzel olabilir (günümüz standartlarına göre) ama sevgilin ona karşı demek ki artık birşey hisetmiyor ki. yani sen şimdi kıvanç tatlıtuğ gelse sevgilini bırakacak mısın _? onun gibi birşey bu da. bence sen takılma bunlara güzelin güzeli var sonuçta nereye kadar yani?

:46::46::46::46::46: kesinlikle katılıyorum

Kıvanç Tatlıtuğa asla hayır demem:1:

Adı üstünde eski sevgili..
Ama kız çok güzel yani onu görünce komplekse girmemek mümkün değil :(
Öyle böyle değil. İnce beline kadar uzun simsiyah düz saçları var, yemyeşil gözleri, boyu en az 1,80. Fiziği de abartmıyorum 90 60 90. Tam bir manken tipi var mükemmel bir görünüşe sahip :(
Ben kendimle barışık biriyim çirkin de değilim ama onu gördüğümden beri kompleksli biri oldum gitti :D aklıma her türlü saçmalık geliyor, böyle güzel bir hatun bırakılır mı? Onu kıskandırmak için mi benimle beraber?
Sevgilimin kızla alakası kalmadı 1 buçuk yıldır beraberiz, belki de beni ayakta uyutuyor ?? :(
Bu takıntıdan nasıl kurtulurum? Rüyalarıma bile giriyor kız sürekli..

bence hic takinti yapma. onun belki dis görünümü güzeldi onun icin cikti sevgilin onunla ama senin karakterini begenmistir ona davranis seklini sevmistir. bi baskasi icin de kendini yipratma.

bence hic takinti yapma. onun belki dis görünümü güzeldi onun icin cikti sevgilin onunla ama senin karakterini begenmistir ona davranis seklini sevmistir. bi baskasi icin de kendini yipratma.

"Hiç kimse senin kadar sevmedi beni" demişti bana bikeresinde. Aynı şeyi bende söylemek isterdim onun için, ama beni o kızı, ilk aşkını sevdiği kadar seviyor mu bilmiyorum :(
Ne kadar acı verici bir durum bence emin olamamak. Beni seviyor, kısmet olursa Allah nasip ederse hayatımızın geri kalan günlerini beraber geçireceğiz ama ona karşı hissettiklerini bana karşı da hissediyor mu? Onu sevdiği kadar yada daha çok seviyor mu beni? Daha önce hiç olmadığı kadar aşık mı bana?
Bu soruları malesef çok soruyorum kendime :(

bu soruları kendime o kız her aklıma geldiğinde soruyorum cevabını buluyorum aslında ama emin olmak mümkün değil :( bunu sadece kendi biliyor...

bu soruları sorarak biyere varamazsın.kendi uzersin.ve aklına gelen herzaman başına gelr.düşünme böyle şeyler.yoluna bak derim.

bu soruları sorarak biyere varamazsın.kendi uzersin.ve aklına gelen herzaman başına gelr.düşünme böyle şeyler.yoluna bak derim.

Ben ona her fırsatta söylüyorum onu hiç kimseyi sevmediğim kadar çok sevdiğimi, aynı sözleri onun ağızından da duymak isterim. Zorla söyletecek halim yok tabi ki ama onun hayatında ne gibi değişiklikler sağladığımı daha önceki ilişkilerde bulamadıklarını bende hangi şekilde bulduğunu bilmek isterim. Bir tartışmanın ardından bunu onun yüzüne vurmuştum, zaten beni hiçbir zaman "O" nu sevdiğ kadar sevmediğini ve sevmeyeceğini söyledim. Aksini söylemedi, inkâr da etmedi :(
Sadece sen gerçekten salaksın aptalsın gibi sözler etti ve daha da çok üzdü beni :5:
Bunun gibi ufak tefek ayrıntılar yüzünden bunları takıyorum kafama..

Son düzenleme:
bu durum bende de var :( siz yine resmini görüp gıcık olmuşsunuz ben görmedim neye benziyo bilmiyorum bile ve çok merak ediyorum ve de kıskanıyorum çatlıcam :26: şimdi diceksiniz ki neyini merak ediyosun sevgilimin dediğine göre bi kere aşık olmuş ve hayatını değiştrmiş onun hayatını böle değiştiren onda olan şey ne :47: öff ama hiç konusunu bile açmıyorum açıp hatırlatmak istemiyorum :47: geçenlerde konusu açıldı kapattım direk konuyu :50:

Back
X