Sevgilimin evindeki Kiğılı hediye?

sprusormakicinuye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
178
-37
28
2 aydır görüşmüyorduk olaylar olmuştu vs bitirmiştim hatta sonra tekrar konuşur gibi olduk başka bir konudan dolayı o bitirdi(haklıydı o yüzden açıklama yapayım felan derken konuşma ilerledi) vs derken onun olduğu şehre geri gelince görüşmeye başladık birkaç gündür. Benim için bitmişti çok ciddi manada o da herkese bitti olarak bahsediyordu beni suçlu göstermeye çalışıyordu hatta.
Zaten günlerdir haftalardır yazmalar özür derken,dün yemeğe çağırdı geldi aldı beni, geleceğimi biliyordu eğer gizli bir şey olsaydı saklardı uyanık bir insan .d
Sabah işe gitti benim bugün okul yok diye buradaydım. TV sehpasının yan tarafında duran Kığılı'ya ait poşet gördüm. İçinde kutu var içi boş, gömlek mi her neydiyse o yok içinde, dolabında da farklı bir kıyafet göremedim.

Kutunun içinde hediye değişim kartı var. Tarih bundan 20 gün önce? Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Biriyle görüşmüştü önceden va ama bunların hepsinde biraz benim de kuruntum varmış yani mesajlari felan da gördüğüm için bu konuları içimde kapatmaya çalışıyordum ama yok ya bu adamla olmasına imkan yok. Mesaj atayım mi şimdi bu paketle alakalı yoksa gelmesini mi bekleyeyim

Bir kus bir barisikmissiniz.
Sizden zaten olmazmış.
Hediye sadece bahane.
Bu kadar çok ayrılıp bir araya gelmeyi kaldırmaz ilişkiler.
İstediğini yap,nasıl olsa yine ayrilacaksiniz.
Ayrıca bu markaları neden bu kadar vurguladıniz ?
Adam belki vitrinde gördü ve beğendi,olamaz mı ?
İlla Loft mu giymesi gerek ? Anlaşması mi var loft'la..Para mi alıyor kiyafetlerini sergilemek için.

Ama hediye değişim kartı varmış içinde. Bir arkadaşı hediye etmiş olamaz mı konu sahibi doğum günü müydü?

Başkası ile görüştüğünü bile bile tekrar barışmışsın, velev ki hediyeyi o aldı ya da bir başkası daha oldu, ne değişecek? Senden ayrı iken oldu derse susarsın zaten, senden ayrıyken olan her şeye susup devam ettiğine göre.

Güven olmayan ilişki yürümez. Eger6bir defa güveninizi sarsmissa ki şuan da da güveniyorsunuz bence devam etmenin anlamı yok

Ama hediye değişim kartı varmış içinde. Bir arkadaşı hediye etmiş olamaz mı konu sahibi doğum günü müydü?
Olabilir elbette..
Belki birine aldı,sonrasında beğendi ve kendisi kullanmayı tercih etti.
O kişiye de farklı bir hediye aldı.
Belki de bir arkadasinindi ve birlikteyken onun evinde açtı paketi.
Yani her şey olabilir.
Kiğılı olunca sıkıntı ama başka bir erkek markası olunca problem değil mi yani :)
Artık Kiğılı marka bir paket görürsek urkmeli miyiz ?
Bence bu ilişkide konuşulacak son şey bir markaya ait hediye paketi.

Ya ben normalde marka felan takmam ama hadi kigilida beğendim alayım demez biraz değişik biri mezela dolabının bir kapagi tamam Loft bir kapağı mavi pantolonlar ltb ve mavi vs. Ama olay marka değil içinde hediye değişim kartı var ve kutlanmış, demek ki hediye.

Herşey yenilmiş yutulmuşken iş mi şimdi bu? Nerden çıktı bu hediye paketi? Bi de Kiğılı.

O ihtimaller olamaz çok uç şeyler .d evet sorun aramaya kaldıktan sonra sorun çok

Bu gibi aşların ismi belli (YIPRATAN AŞK) çok yakında atv de

Şüpheniz varsa sorun yalan söyleyip söylemediğini anlarsınız eğer ki iyi tanıyorsanız.

Baktınız olmuyor BOŞAN

Aman yanlış oldu AYRIL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…