Sevgilimin evine hırsız girdi :(

burcutk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
1.848
4.513
208
Merhabalar,

Canım çok sıkıldı bu duruma. Sevgilim İstanbul'da oturuyor; zeminin üst katında evi. Geçen gün o işteyken girmişler, televizyonu, laptop'ı, telefonunu, benim ve annesinin hediyesi saatleri ve hatta nişanda ona aldığım ayakkabıyı bile çalmışlar. Bu son ikisinin manevî değeri ve özellikle televizyonun maddî değeri çok büyüktü. Zaten evlenince kullanmak üzere aldığımız televizyondu. Çok sinirlendim ya Bir elime geçseler, o saçlarını tek tek yolacağım. Neyse.

Sonra bugün sabah sevgilim fark ediyor ki televizyonu camdan çıkarırken düşürmüşler, sonra da bahçede bırakıp gitmişler. Tabii o da bahçede olacağını tahmin edemediğinden bakmamış. Televizyonun da üzerine yağmur yağmış

Buraya kadarki içimi dökme kısmıydı; şimdi bir de sorum var. Televizyon şu an açılıyor ama ekranında boyuna ince çizgi oluşmuş birkaç tane ve ses de cızırtılı geliyormuş. Bu durumda garanti kapsamında olmaz, değil mi? Tamir ettirmeye kalksak kaça patlar sizce bize?

garanti kapsamında olabilir aslında hırsızlık filan olmuş bence kesin sordurun bir

Garanti kapsamında olmaz kullanıcı hatası derler,para alırlar ama ne kadar alırlar bilmiyorum sormanız lazım..

Garantinin yapacagini sanmiyorum. Buyuk magazalar icin meselenin nasil oldugu onemli degil sonucta ha elinle alip atmissin ha hirsz girmis yere dusurmus onlar icin bu ayrinti onemli degil. Teknik arizaya bakarlar.

garanti kapsamında olabilir aslında hırsızlık filan olmuş bence kesin sordurun bir
Zaten marka ile iletişime geçeceğim ama hiç sanmıyorum garanti kapsamında olacağını 2000+ TL gibi fiyatlardan bahsediyorlar tamiri için
Garanti kapsamında olmaz kullanıcı hatası derler,para alırlar ama ne kadar alırlar bilmiyorum sormanız lazım..
Markaya mail atayım dedim; tahminî bir tamir rakamı verseler bari
Garantinin yapacagini sanmiyorum. Buyuk magazalar icin meselenin nasil oldugu onemli degil sonucta ha elinle alip atmissin ha hirsz girmis yere dusurmus onlar icin bu ayrinti onemli degil. Teknik arizaya bakarlar.
Heheh, camdan atıp üzerine su döktüğümüzü hayal ettim birden

Buarada konu hırsızlık diye söylüyorum bilginiz olsun, arkadaşımın evinede hırsız girdi arkadaşlar ikibin liralık cep telefonunu çaldılar..Telefonu sigortalıydı..Aldığı yere gitti..Sözde hırsızlık olaylarında yenisini veriyorlardı yani alırken öyle söylemişler..Ama evine sigorta yapılması gerekiyormuş evde çalındığı için, evin sigortası yoksa yenisini vermiyorlarmış telefonun.Evide sigortalı değilmiş alamadı telefonu.Ayrıca dışarda çalınırsada yine karşılamıyorlarmış,kullanıcı hatası evinizden çalınması lazım diyorlarmış..Kısacası hertürlü bahaneleri hazır aklınızda bulunsun,yeni aldığınız telefonlara sigorta yaptırmayın hiçbir işe yaramıyor...

Bizde de telefonu da çaldılar zaten ama onun peşini bıraktık. Polis de "bulamayız ama bari parmak izi alalım" demiş

Yalnız dışarıda telefon çaldırmanın kullanıcı hatası olması fikrine bayıldım

Geçmiş olsun sinir bozucu gerçekten.. ben bugun rüyamda benden bir eşya çalındığını gördüm..

hirsizligi bilmem ama bence cep telefonu icin sigorta onemli. 50lira gibi bir sey verdim telefonu alirken, daha 6ay olmustu dusurdum ekrani kirildi. Kendim yaptirmaya kalksam 700liradan bahsediyorlardi, ama kasko karsiladi.

Geçmiş olsun sinir bozucu gerçekten.. ben bugun rüyamda benden bir eşya çalındığını gördüm..
Ya giden gitti zaten de insanın morali bozuluyor. 8 ay sonra düğünümüz var bir aksilik olmazsa; hiç yoktan tekrar masraf, moral bozukluğu da cabası

hirsizligi bilmem ama bence cep telefonu icin sigorta onemli. 50lira gibi bir sey verdim telefonu alirken, daha 6ay olmustu dusurdum ekrani kirildi. Kendim yaptirmaya kalksam 700liradan bahsediyorlardi, ama kasko karsiladi.
Benim arkadaşım 200 küsür vermiş ama 50 lira az değilmi?

Ay gerçekten mi? Var tabii ki tutanak. Geldi mi başınıza böyle bir şey?
Gelmedi de bi beyazeayacıdayken satıcıyla konuşuyordu müşteri dinleseydim keşke bukadarınıbduydum sadece .bi sorun markanın müşteri temsilcisine yada aldıgınız yere.inşallah garantıye girer

Benim arkadaşım 200 küsür vermiş ama 50 lira az değilmi?
Gecen yaz istanbul bilisimden s4 aldım 50kusur faturaya eklendi cepkask. Bu eylulde de esime ayni sekilde s5 aldik o da 60kusur odedi kaskoya. Hirsizlik kosullarinda da polis tutanaklari isteniyor yaziyordu sozlesmede. Gerci onu kullanani gormedim, biz sadece su kirilma olaylari icin yaptirdik kaskoyu. Cunku bir arkadas daha yeni aldigi telefonunun ekranini kirmisti tamir icin 700lira vermisti hala konusuruz telefonun ne kadar pahaliya patladigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…