Zaten marka ile iletişime geçeceğim ama hiç sanmıyorum garanti kapsamında olacağınıgaranti kapsamında olabilir aslında hırsızlık filan olmuş bence kesin sordurun bir
Markaya mail atayım dedim; tahminî bir tamir rakamı verseler bariGaranti kapsamında olmaz kullanıcı hatası derler,para alırlar ama ne kadar alırlar bilmiyorum sormanız lazım..
Heheh, camdan atıp üzerine su döktüğümüzü hayal ettim birdenGarantinin yapacagini sanmiyorum. Buyuk magazalar icin meselenin nasil oldugu onemli degil sonucta ha elinle alip atmissin ha hirsz girmis yere dusurmus onlar icin bu ayrinti onemli degil. Teknik arizaya bakarlar.
Bizde de telefonu da çaldılar zaten ama onun peşini bıraktık. Polis de "bulamayız ama bari parmak izi alalım" demişBuarada konu hırsızlık diye söylüyorum bilginiz olsun, arkadaşımın evinede hırsız girdi arkadaşlar ikibin liralık cep telefonunu çaldılar..Telefonu sigortalıydı..Aldığı yere gitti..Sözde hırsızlık olaylarında yenisini veriyorlardı yani alırken öyle söylemişler..Ama evine sigorta yapılması gerekiyormuş evde çalındığı için evin sigortası yoksa yenisini vermiyorlarmış telefonun..Ayrıca dışarda çalınırsada yine karşılamıyorlarmış,kullanıcı hatası evinizden çalınması lazım diyorlarmış..Kısacası hertürlü bahaneleri hazır yeni aldığınız telefonlara sigorta yaptırmayın hiçbir işe yaramıyor...
hirsizligi bilmem ama bence cep telefonu icin sigorta onemli. 50lira gibi bir sey verdim telefonu alirken, daha 6ay olmustu dusurdum ekrani kirildi. Kendim yaptirmaya kalksam 700liradan bahsediyorlardi, ama kasko karsiladi.Buarada konu hırsızlık diye söylüyorum bilginiz olsun, arkadaşımın evinede hırsız girdi arkadaşlar ikibin liralık cep telefonunu çaldılar..Telefonu sigortalıydı..Aldığı yere gitti..Sözde hırsızlık olaylarında yenisini veriyorlardı yani alırken öyle söylemişler..Ama evine sigorta yapılması gerekiyormuş evde çalındığı için evin sigortası yoksa yenisini vermiyorlarmış telefonun.Evide sigortalı değilmiş alamadı telefonu.Ayrıca dışarda çalınırsada yine karşılamıyorlarmış,kullanıcı hatası evinizden çalınması lazım diyorlarmış..Kısacası hertürlü bahaneleri hazır yeni aldığınız telefonlara sigorta yaptırmayın hiçbir işe yaramıyor...
Demi saçmalığa bakarmısınız yaBizde de telefonu da çaldılar zaten ama onun peşini bıraktık. Polis de "bulamayız ama bari parmak izi alalım" demiş
Yalnız dışarıda telefon çaldırmanın kullanıcı hatası olması fikrine bayıldım
Ya giden gitti zaten de insanın morali bozuluyor. 8 ay sonra düğünümüz var bir aksilik olmazsa; hiç yoktan tekrar masraf, moral bozukluğu da cabasıGeçmiş olsunsinir bozucu gerçekten.. ben bugun rüyamda benden bir eşya çalındığını gördüm..
Ay gerçekten mi? Var tabii ki tutanak. Geldi mi başınıza böyle bir şey?Polis tutaanagı varsa garantiye girebilir
Benim arkadaşım 200 küsür vermiş ama 50 lira az değilmi?hirsizligi bilmem ama bence cep telefonu icin sigorta onemli. 50lira gibi bir sey verdim telefonu alirken, daha 6ay olmustu dusurdum ekrani kirildi. Kendim yaptirmaya kalksam 700liradan bahsediyorlardi, ama kasko karsiladi.
Nereden çalındı sizin telefon?Ay gerçekten mi? Var tabii ki tutanak. Geldi mi başınıza böyle bir şey?
O da evden çalındı tv ile birlikte. Ben telefondan çok tv'nin peşindeyim aslında. Çünkü internette tamir fiyatı olarak 2000 TL gibi rakamlar yazıyor.Nereden çalındı sizin telefon?
Gelmedi de bi beyazeayacıdayken satıcıyla konuşuyordu müşteri dinleseydim keşke bukadarınıbduydum sadece .bi sorun markanın müşteri temsilcisine yada aldıgınız yere.inşallah garantıye girerAy gerçekten mi? Var tabii ki tutanak. Geldi mi başınıza böyle bir şey?
Evin sigortası varmı peki?O da evden çalındı tv ile birlikte. Ben telefondan çok tv'nin peşindeyim aslında. Çünkü internette tamir fiyatı olarak 2000 TL gibi rakamlar yazıyor.
Gecen yaz istanbul bilisimden s4 aldım 50kusur faturaya eklendi cepkask. Bu eylulde de esime ayni sekilde s5 aldik o da 60kusur odedi kaskoya. Hirsizlik kosullarinda da polis tutanaklari isteniyor yaziyordu sozlesmede. Gerci onu kullanani gormedim, biz sadece su kirilma olaylari icin yaptirdik kaskoyu. Cunku bir arkadas daha yeni aldigi telefonunun ekranini kirmisti tamir icin 700lira vermisti hala konusuruz telefonun ne kadar pahaliya patladigini.Benim arkadaşım 200 küsür vermiş ama 50 lira az değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?