Sevgilimin evine hırsız girdi :(

Acaba fiyata göre farklı sigorta türleri olabilirmi ki arkadaşım 300 liraya yakın bir para ödemiş sigorta için..Acaba sigorta süresi mi uzattı yada çalıntılar için ayrımı yaptırdı ki bilemedim şimdi..

Gelmedi de bi beyazeayacıdayken satıcıyla konuşuyordu müşteri dinleseydim keşke bukadarınıbduydum sadece .bi sorun markanın müşteri temsilcisine yada aldıgınız yere.inşallah garantıye girer
Umarım ya Şimdi arayacağım müşteri temsilcisini, bakalım...

Belki de kapsami daha farklidir yaptirdigi kaskonun. Ayrica gecen benim telin kaskosu bitti aradim ama telefonlarin kaskosunu uzatmiyorlarmis. Belki arkadaşınızın firmasi farklidir diyecegim ama netten baska firma da bulamadim cep teline kasko yapan.

Uzatma derken hani garanti kapsamı 2 yıl falan oluyor ya acaba onu mu uzattı dedim..Telefonu yeni almıştı çünkü eve hırsız girdiğinde telefon 3 aylık falandı..Çalınma durumunda çalınan telefon merkezden kullanıma kapatılacak,sizede yenisi verilecek demişler ilk aldığında..Hırsızlık olayından sonra gitti işte bin tane bahane ürettiler..Evde çalınırsa karşılanır,sokakta çalınırsa kullanıcı hatasıdır demişler evden çalındı zaten polis tutanağımda var demiş arkadaşım, o zamanda evinizin sigortası varmı varsa karşılanır demişler..Evin sigortası olmadığı içinde alamadı telefonu..Madem prosedür böyle insan alırken söylemez mi evinizin sigortası varsa karşılanıyor yada sokakta çalındığı zaman karşılanmıyor diye..Resmen insanları sömürüyorlar sigorta parası alabilmek için dogru düzgün bilgi vermiyorlar yani...

Canım o zaman karşılamazlar..Sigorta olması lazım diye biliyorum ben ama siz yinede bir sorun,şansınızı deneyin..Çok geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim. Eğer olursa garanti kapsamı filan yazarım zaten :)

Cok gecmis olsun cok zor bi durum benimde amcam soyguna ugradi iki kere , ilkinde cok kotu bicaklandi ikinci kez dukanin tum camlarini kirmistilar ne varsa caldilar okadar moral bozucu bi durum ki konunu okurken bile gozlerm doldu iyiki sevgilin evde yokmus allah korusun , cana gelecegine mala gelsin

Haklisiniz, bircok hizmet o kadar eksik veriliyor ki. Ozellikle bankalar, telefon sirketleri hep ayni yontemleri kullaniyorlar.

Size de çok geçmiş olsun

Öyle öyle, o sırada eve filan gitseydi belki de çok kötü şeyler olacaktı inanın ona aldığım deri ceketi bile çalacak olmuşlar da ne hikmetse pencerenin kenarında unutmuşlar. Maddî değerinden de ziyade, bizim için önemli olan şeyleri almış olmalarına çok sinir oldum Ama ona bir şey olacağına eşya gitsin, yerine konulur nasılsa.

geçmiş olsun..canınız sağ ya ona bakın..kapıdan mı girilmiş..tabiki sinir bozucu..umarım tekrarlamaz..bizimde evimiz soyulmak istendi..kapıyı paramparça yapmışlar..piskolojimiz bozuldu evi değiştirdik..yarım saat içinde kapıyı kırmışlar..takip ediliyoruz..

saol.

nasil girmisler eve camdanmi ? ve neden sevgilinin evi , tanidik birimi acaba , yoksa rastgele bi eve girelim mi dediler

Ev sigortasi varmi ? varsa belki karsilar .

Hayır kapıdan değil camdan girmişler. Camlarda demir yoktu. Kapıyı zorlamışlar içeriden, açamamışlar. Eğer açabilselerdi evdeki tüm eşyalar gidecekti muhtemelen. Size de geçmiş olsun bu arada.

Biz de hemen ev bakmaya başladık zaten.

saol.

nasil girmisler eve camdanmi ? ve neden sevgilinin evi , tanidik birimi acaba , yoksa rastgele bi eve girelim mi dediler
Evet camdan girmişler Hiç bilemiyorum ki tanıdık mı Polis "Bulamayız kolay kolay kimin yaptığını" demiş zaten.

Tv niz 10binlik felan değilse 2000tl lik tamir olacağını düşünmüyorum çünkü yeni bir tv o civarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…