Sevgilimin evlilik korkusu mu var ?

Aslında çok haklı. Evlilik deyince biz kadınların bir kısmı mıç mıç bir ilişki bekliyor. Adam da etrafındaki evliliklerdeki eksik gördüğü şeyleri yapmayalım diye açıkça konuşmuş. Evlilikten korktuğu değil de korktuğu yanlışların yapılmaması.

Sen işten geleceksin yemek yapacaksın ben de sana yardım edeceğim diyen bir adamla evlenip ama evlenmeden önce böyle değildi demeyin lütfen
Aslında çok ilgili sorun bende .geçen mesela yemeğe gittik mozaik pastada istemiştik gelmedi hiç sesimi çıkarmadım farketmedi sandim .sonra kahve içmeye indik self servis bi baktım pastada almış yukarda mozaik pasta getirmediler dedi. Bu kadar düşünceli bi adamı soğutuyorum kendimden

Cok bos bir trip ve reglle alakali bir durum yok. Kirilcakmıssin kirilmissin iste. Regl ne alaka? Ortada duygusallasacak bir sey yok ki hormon değişimi tetiklemis olsun.
Sen pembe pamjurlu ev istemissin kafanda cocuk ise gerçeklerle olgunca gelmiş sana da zor gelmis olay bu
Aslında çok ilgili sorun bende .geçen mesela yemeğe gittik mozaik pastada istemiştik gelmedi hiç sesimi çıkarmadım farketmedi sandim .sonra kahve içmeye indik self servis bi baktım pastada almış yukarda mozaik pasta getirmediler dedi. Bu kadar düşünceli bi adamı soğutuyorum kendimd

Aslında çok ilgili sorun bende .geçen mesela yemeğe gittik mozaik pastada istemiştik gelmedi hiç sesimi çıkarmadım farketmedi sandim .sonra kahve içmeye indik self servis bi baktım pastada almış yukarda mozaik pasta getirmediler dedi. Bu kadar düşünceli bi adamı soğutuyorum kendimden

Bunun neresi düşüncelilik?
Verdiğiniz sipariş gelmemiş, bunu sormak kadar doğal bir şey yok. Sizin neden garsona hatırlatmadığınızı hiç anlamadım.
İstediğiniz şeyi almış sadece. Siz kendiniz de alabilirdiniz zaten. Niye garsonun ya da sevgilinizin insafına bırakıyorsunuz ki kendinizi? Kimse hatırlamasa istediğiniz şeyi yiyemeyeceksiniz sanırım.

Cevap yazdığınız hanımefendinin söylediği şey çok başka bir şey zaten.
İkiniz de çalışacaksınız, bütün gün yorulacaksınız. Neden yemekleri, şuyu, buyu sizin yapacağınız ve sevgilinizin sadece lütfedip "yardım" edeceği bir evliliği kabulleniyorsunuz?
Yarın evlenince o adam hiçbir iş yapmayacak haberiniz olsun. Çünkü ona göre ev işi kadın işi. Kurduğu cümle bunu gösteriyor.
Canı isterse ya da size acırsa 1-2 tabak götürür belki masaya ama o kadar yani.

Bunun neresi düşüncelilik?
Verdiğiniz sipariş gelmemiş, bunu sormak kadar doğal bir şey yok. Sizin neden garsona hatırlatmadığınızı hiç anlamadım.
İstediğiniz şeyi almış sadece. Siz kendiniz de alabilirdiniz zaten. Niye garsonun ya da sevgilinizin insafına bırakıyorsunuz ki kendinizi? Kimse hatırlamasa istediğiniz şeyi yiyemeyeceksiniz sanırım.

Cevap yazdığınız hanımefendinin söylediği şey çok başka bir şey zaten.
İkiniz de çalışacaksınız, bütün gün yorulacaksınız. Neden yemekleri, şuyu, buyu sizin yapacağınız ve sevgilinizin sadece lütfedip "yardım" edeceği bir evliliği kabulleniyorsunuz?
Yarın evlenince o adam hiçbir iş yapmayacak haberiniz olsun. Çünkü ona göre ev işi kadın işi. Kurduğu cümle bunu gösteriyor.
Canı isterse ya da size acırsa 1-2 tabak götürür belki masaya ama o kadar yani.
Ne kadar da değişik bir yorum. Ben pastanın gelmediğini sorun etmedim gelmediyse yemem dedim kendi kendime. Aşağıya indiğimizde hatırlaması hoştu sadece.

Back
X