Sevgilimin facebookta beğendiği fotoğraflar !!

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.269
333
Dün ve bugün facebookta erkek arkadaşım 2 kızın fotoğrafını beğenmiş... karşıma öyle pat diye çıkıyo anasayfada, şunun fotoğrafını beğendi diye... allahımmm ya sinir oluyorumm ve çok kıskanıyorummm:47:

Haksız mıyım kızlarr sizce?? :41:

bir şekilde söyle laf arasında ana sayfada göründüğünü söyleyebilirsin. belki yakın arkadaşlarıdır. ne kadar zamanlık bir ilişki yaşadığınıza göre değişir. tüm arkadaşlarını tanırım diyorsanız tepkinizi koyun mutlaka.

Kızların fotolarını begenıcegıne senin fotolarını begensın benım sevgılım öyle begencek dırek ayrılma sebebım

daha çok yeni ilişkimiz 1 ay bile olmadı, kızları tanımıyorum doğal olarak ama onun da düşünmesi gerekmez mi yani bu kız görür diye...:19:

ne zaman açsam face'i kızların fotoğraflarını beğendiğini görüyorum...

facebook'ta herkesin sahte bir yüzü, herkes herkesle canim cicim oldugu icin hesabimi sildim, kafam rahat artik yüzümde sivilce cikmiyor ... sende sil gözünün önünden gider :27:

sende onun tanımadığı bi akrabanın fotosunu beğen ozaman ama erkek olsun tabi, yada samimi bi erkek arkadaşının olabilir:27:

facebook'ta herkesin sahte bir yüzü, herkes herkesle canim cicim oldugu icin hesabimi sildim, kafam rahat artik yüzümde sivilce cikmiyor ... sende sil gözünün önünden gider :27:

doğru söylüyosun canım ama bi yandan da faydalı oluyo, bazı şeyleri görmek için...

rahatsız olduğunu söyle o zaman ,nerden bilsin senin içten içten rahatsız olduğunu?
kaç yaşındasın?

ilişkiniz daha yeni birbirinizi tam anlamıyla tanıyamamış olabirsiniz o yüzden rahatsız olduğun birşey varsa konuşmaktan çekinme
erkekler pek öyle ince düşünceli değiller,sen hoşlanmadığı söyle baktın hala devam ediyor ona göre davranırsın sende

rahatsız olduğunu söyle o zaman ,nerden bilsin senin içten içten rahatsız olduğunu?
kaç yaşındasın?

26 yaşındayım cnm.. söylemesine söylerim ama ilişkisi olan bir erkeğin böyle şeylerle işi olmaması lazım, daha dikkatli olması lazım değil mi..

ne işi var elalemin kızlarıyla!!

güvenim sarsıldı artık ona karşı:50:

Back
X