Sevgilimin garip davranışları

aleynaoztrk

Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
507
1.432
63
27
Kızlar merhaba.

Uzun zamandır burdayım, ilk defa konu açmak nasip oldu. Sorun sevgilim. Bayağıdır birlikteyiz, şimdiye kadar ufak tefek sinir bozucu tavırları olsa da tartışmamaya çalıştım, alttan aldım çoğu kez. Keşke almasaymışım.
Tatil nedeniyle ailesinin yanına gitti. Burda 24/7 birlikte olduğum insan değişti sanki birden. Sabaha kadar oyun oynadığından dolayı öğlen 12 gibi uyanıyor. Arıyor konuşuyoruz öğleden sonra 4-5 gibi çıkıp ses seda yok gece yarısına kadar.Örneğin whatsappta konuşuyoruz. Çıkıyor ve o konuşma yarıda kalıyor.. eve gelince cevap vermeye tenezzül ediyor. Bir kaç kez uyardım gayet tatlı bi şekilde sonuç: yine aynı.
Bugün sabah şöyle bi konuşma geçti aramızda
O: günaydın
Ben: günaydın
O: naber aşkım
B: iyi, senden
O: iyidir
*görüldü attım*
O: niye yazmadın?
Ben: ne diyim? iyi olduğuna sevindim
O: ben mi hep bulacağım
Ben: zorunda değilsin
O: tamam, görüşürüz

Ve böylece sohbetimiz sonlandı. Trip atan bi insan değilimdir normalde, belki hatasını anlar diye tripkolik davrandım ama anlamıyor işte.
Napiyim kızlar? Sizce kim hatalı ve nasıl davranmalıyım?

Yazışmada baya trip atmışsınız, hep mi böyle cevaplar yazıyorsunuz

Ailesinin yanında/tatilde bu ikisi böyle davranmasını açıklıyor zaten çok daraltmayın ilişkide güven varsa birkaç gün sık görüşmemek tolere edilebilir sanırım..

Açıkcası ben de sinir olurdum ama birkaç günlük bir durumsa bırakın kendi haline. Yazmayın, aramayın. Tamamen kendi haline bırakın bakalım ne yapacak. Geldiğinde özlemiş olur hem, 7/24 görüşmek ilişkileri yıpratıyor bence, şimdi kafa dinlemek istiyor olabilir.

Ben de şu "erkekleri daraltmayın, üzerine gitmeyin" diyenleri hiç anlamıyorum. Sonuçta beraber hayatı paylaştığım bir kişi karşımdaki, tamam her dakika mesajlaşmaya gerek yok ama tutup da saatlerce cevap yazmayacaksan, kafana göre davranacaksan bunun adı sevgililik olmuyor. Bence tepkini belli et, sana değer veriyorsa vakit ayırır. Vakit ayırmıyorsa da kapının yolunu göster ne hali varsa görsün.

Sordum. Cevap vermediysem müsait değilmişimdir tarzında bi cevap geldi. Kendince trip attığımı sanıyor.

ben olsam yumuşak bir şekilde hafif nazla sorardım oraya gidince beni unuttun diye değil, yine aynı tepkiyi alırsam trip atardım. bilmiyorum iletişimsizlik gibi geldi bana.

Ben de şu "erkekleri daraltmayın, üzerine gitmeyin" diyenleri hiç anlamıyorum. Sonuçta beraber hayatı paylaştığım bir kişi karşımdaki, tamam her dakika mesajlaşmaya gerek yok ama tutup da saatlerce cevap yazmayacaksan, kafana göre davranacaksan bunun adı sevgililik olmuyor. Bence tepkini belli et, sana değer veriyorsa vakit ayırır. Vakit ayırmıyorsa da kapının yolunu göster ne hali varsa görsün.
İşte normalde ben de bu yorumu yapardım. Ama başına gelince o kadar kolay olmuyor çekip gitmek :)

İşte normalde ben de bu yorumu yapardım. Ama başına gelince o kadar kolay olmuyor çekip gitmek :)

Biliyorum aynıları benim de başımdan geçti. Çok sevip alttan alıyodum devamlı. Sonu ne oldu, bu kadar yüz verdiğim için havalara girdi. Ayrıldı sonra da.

Maalesef karakteri oturmamış erkeklerde böyle bir sorun var. Karşısındaki alttan alınca onu elde edilmiş, cepte olarak görüp sevgi-saygısını yitiriyor

Back
X