Sevgilimin garip istekleri

valla konun sahte mi bilmem ama var böyle adamlar ... kimine göre sapıklı kimine göre fantazi sen kabul edersin etmezsin orası sana kalmış

tövbe tövbeeeee bu sosyal medya çıkalı erkeklerimiz de bozuldu arkadaş nerde bizi diğer gözünden kıskanan paylaşamayan adam gibi adam erkeklerimiz. Resmen sapkınlıkta oskar alıcaz artık. Siz bununla değil evlenmek mümkünse hiç tanışmış bile olmayın böyle bir şey istenir mi ya pes doğrusu. Erkek arkadaşınız çok tehlikeli aman sakın sizi bi şekilde kandırıp evlenmeye ikna etmesin Allah korusun evlendikten sonra bu sizi başka erkeklerle ... bile zorlar.

Konu sahte diyenler olmuş bende öyle umuyorum ama gerçek hayatta maalesef böyle karaktersiz erkeler var eğer konunuz gerçekse ne olur uzak durun bu pislikten sizi tehdit ederse siz sakın boyun eğmeyin.

Oyyy oyyy bide çok seviyorum kaybetmek istemiyorum demişsiniz ne olur sizi mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Böyle bir insan sevilmeyi değil tiksinmeyi hakkediyor şahsen ben çoktan böyle birinden tiksinmiştim.

Yani gerçekten şaka gibisiniz, burda konu açıp bunu soruyor olmanız bile gereksiz. Ne diyelim size ??

sen buralarda yenisinnn. dunyanin diger ucuna git hic bir erkek boyle biseyi hazmetmezzz iyyy fakesin sen zaten milleti igrenc otesi konulariyla mesgul ediyorsunuz. yazik uzuluyorum sizin gibilerine. aciyorum..

Yav karışmayın arkadaşlar bu isteklere rağmen seviyorum demiş..bırakın evlensinler bir sapık bir sapıktır evlenirse düzgün kadınlarımıza denk gelmez en azından..konu sahibi akıl tutulması yaşamıyor afedersiniz namu...luğun tutulmasımı olur def eder gerekirse ölür gene kabul etmez ..bırakın bu adam bu kadının olsun.

diyecek bir şey bulamıyorum.fake misin bilmem ama hala sevdiğini söyleyerek midemi bulandirdin sen ve sevgilin.

zaten aklım ve midem almadığı için buradayım daha önce böyle birşey yaşayan var mı varsa ne yapmış onu öğrenmek için sadece
Normal biri hiç düşünmeden tekmeyi basar. Sizin gibi gelip burada bu sebepten dolayı konu açmaz bile... Konu nedense hiç inandırıcı gelmedi. Zira böyle bir konuda ayrılmak yerine başkalarının fikrini sormak bile aptalların yapacağı bir hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…