- Konu Sahibi 0101cancan
-
Ben de bekliyorum ne yapacak belki de annesi kak gız sovan duğraaaa diye seslenmiştir
Hahaha şahan gökbakarın bir tiplemesi bi vardı “gelirsem hepinizi tatmin ederim” diye de bir replik :) bu sapığın da bu misal. Herkes tatmin olsun istiyorburaya kadar olabilir diyecektim
ama burada duralım
eşi ile neden kendi birlikte olmamış da onu başkalarına göndermiş bir de gelip bunu sana anlatmış
cıks olmadı bu senaryo
evet kadınların bir çok psikolojik sorununun çözümü için psikologlar da cinsel yönden tatmin öneriyor özellikle de düzenli cinsel yaşamı olan ve bunu birden kaybeden kişilere ama bu anlattığınız şekilde değil
bu arada madem bu kadar dert ediyor sizin tatmininizi her hafta sonu gelsin
yooo öyle birşey yok ne olduğunu da söylemiyor yani sadece korkutmak için söylediği birşey diye düşündüm ama yetkileri yapabilecekleri beni durdurdu hatta en son tartışmamızda git istediğin kurum veya kuruluşa şikayet et beni dedi
AhahahaNe kadar düşünceli bir erkek
ne yazık ki gerçekYoo öyle bişey yok,sadece korkutma amaçlı ..eee biliyosun madem???
Gerçekse yarın öbür gün gözünün önünde başka kadınlarla birlikte olur ve izlemeni ister. Zamanında sen de git başkasıyla birlikte ol demiştim, karışamazsın der.. Bütün bu iğrençliklerin, sapıklıkların temelinde garip istekler yatar zaten.
Ben hala gerçekliğinize inanmıyorum
Ne ile tehdit ediyor? Meslekle ilgili birşey demiştiniz ki farzedelim devlet kurumunda ya da iyi bir konumda bu onun için dezavantaj sizin için değil ki. Konuşmalarınızın kopyasını alarak direkt savcılığa gidersiniz hem tehdit hem de taciz ediliyorum dersiniz bakın bakalım kim yanıyorayrılamıyorum beni tehdit ediyor neden anlamıyorsunuz bunu
öyle yapacam zatenNe ile tehdit ediyor? Meslekle ilgili birşey demiştiniz ki farzedelim devlet kurumunda ya da iyi bir konumda bu onun için dezavantaj sizin için değil ki. Konuşmalarınızın kopyasını alarak direkt savcılığa gidersiniz hem tehdit hem de taciz ediliyorum dersiniz bakın bakalım kim yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?