Sevgilimin garip istekleri

Ay çok heyecanlı bı konu.
Sevgi emekti dimi...
Konu face mu bilemem amma böyle tuhaf bi durum duymuştum.

Hahaha şahan gökbakarın bir tiplemesi bi vardı “gelirsem hepinizi tatmin ederim” diye de bir replik :) bu sapığın da bu misal. Herkes tatmin olsun istiyor

Dediği şeyi kendi de uygulıyorsa şaşırmam

Yoo öyle bişey yok,sadece korkutma amaçlı ..eee biliyosun madem???
Gerçekse yarın öbür gün gözünün önünde başka kadınlarla birlikte olur ve izlemeni ister. Zamanında sen de git başkasıyla birlikte ol demiştim, karışamazsın der.. Bütün bu iğrençliklerin, sapıklıkların temelinde garip istekler yatar zaten.

Ben hala gerçekliğinize inanmıyorum

ne yazık ki gerçek

Madem o kadar seviyorsunuz;
"Yok aşkım ben seni beklicem, gerek yok şimdi rahatlamama" deyin.
Ve sonra da evlenin.

Olur?

Nedir yani beklediğiniz yorum?
Hangi beklenti içinde olarak açtınız bu konuyu?
Aklınız mı yok?

Böyle bir adama başka birşey deniyor da susayim. Midem bulandi.

ayrılamıyorum beni tehdit ediyor neden anlamıyorsunuz bunu
Ne ile tehdit ediyor? Meslekle ilgili birşey demiştiniz ki farzedelim devlet kurumunda ya da iyi bir konumda bu onun için dezavantaj sizin için değil ki. Konuşmalarınızın kopyasını alarak direkt savcılığa gidersiniz hem tehdit hem de taciz ediliyorum dersiniz bakın bakalım kim yanıyor

öyle yapacam zaten

Ufff yaa mide bulandiricusiniz buraya bunu mu sordun bu konuda aklin fikrin yok mu ki fake olduğunu dusunuyorun

Herşey gerçek olsun ama tehtid bana göre değil konuyu anlatirken seviyoruz , evlilik düşüncesimiz var, daha sonra evleninceee böyle tekliflerle gelirsen gibi sordunuz oda olur mu öyle sey o zaman asla olmaz dedi yazmışsınız, burda tehditle ilgili birsey yok, siz neden ayrılmıyorsunuz sözlerine bunu dediniz. Ayrıca yap dedi diye yapmak zorunda değilsiniz ama ayrılabilirsiniz bence sonradan ekleme yapiyosunuz. Bu laflarla o değil siz oni rezil ederseniz belli bir yaştasınız bunlari biliyor olmalısınız

Aklıma kaymakamın eski sevgilisi geldi ormana kaçırmışlardı vs

Yani Adam en tepede olsa kaç yazar normal değil işte

Bu ne saçmalık ya bunu nasıl sorabiliyorsunuz acaba? Kaybetmek istemiyorum falan? E kendi namusunuz buna müsade ediyor mu da muallakta kalmışsınız? Hadi diyelim burda millet aaa tabi ki normal canııım falan dedi napcaksınız? Bence sevgilinizi sorguladığınız kadar kendinizi de bi süzgeçten geçirin böyle bir konuda esneklik olabilir mi ya kadın erkek farketmez bir insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…