- 8 Şubat 2019
- 40
- 2
- 1
- 47
- Konu Sahibi 0101cancan
-
en son mesaj attı ve dedi ki al sana yazılı delil de veriyorum git istediğin yere şikayet et askeri rütbeleri bilmiyorum ne kadar yetkisi var bilmiyorumAynen öyle. Konu gerçekse elinde mutlaka delil vardır, mesaj falan filan. Ne askerliği kalır ne rütbesi.
peki bu ciber suç olarak mı geçiyor yani mesajlar tehdit ettiği için önce ciber suçlara mı gitmem lazım acabadırek savcılıga suc duyurusu
yazılı mesajların ekran goruntusunu alın tehtıtlerın ve telefonda konusurken ses kaydı alın
ısmını sılın tel nosu gorunsun ekran goruntusunde mesajların
sonra en yakın askerı bırlıge gıdın sahısın adını soyadını verın sıkayet dılekcesı olusturulsun
yuz kızartıcı suctan rutbesı gecıcı durdurulacak konu acıklıga kavusana kadar . sızın soyledıklerınızın dogrulugu kanıtlanana kadar . kesınlesınce askerı mahkeme içeri alır
en son mesaj attı ve dedi ki al sana yazılı delil de veriyorum git istediğin yere şikayet et askeri rütbeleri bilmiyorum ne kadar yetkisi var bilmiyorum
peki bu ciber suç olarak mı geçiyor yani mesajlar tehdit ettiği için önce ciber suçlara mı gitmem lazım acaba
onu da söyledim sen rezil olursun dedim git istediğin yere söyle diyor
anladım tamam çok teşekkür ederimdırek savcılıga gıdeceksınız
karakola gıdersenız ısler uzar siber suc baska bırsey
bu dırek tehtıt ısınız savcıyla
super olmus delıl verdı yanıen son mesaj attı ve dedi ki al sana yazılı delil de veriyorum git istediğin yere şikayet et askeri rütbeleri bilmiyorum ne kadar yetkisi var bilmiyorum
evet maalesef beni sindirdi korktuğumu anlayınca da her ayrılmak istememde beni tehdit etmeye başladı işteÖnce ben devam etmek istemiyorum diye konuş baktın tehdit hakaret vs var hiç bişey demeden savcılığa git suç duyurusunda bulun bu kadar basit. Sindirmiş seni belki de takip makip de yok ne deyip rezil edebilir birlikte olduk diyecek e desin kanıtları var mı hadi o da var kaç yaşında insanlarsınız olduysa oldu ırzına geçmedin sonuçta.
maalesef fake değilimSen fake misin bilmiyorum ama
Geçen gün bir arkadaşıma çok samimi olmadığı bir arkadaşı böyle bir şeyden bahsetmiş.
Birden burada da hemen hemen aynı şeyleri okuyunca bu mu acaba diye düşünmeden edemedim.
Siz özelden verin bana numaranızı, bilgilerinizi eğer gerçekseniz ve yaşadıklarınız doğruysa. ben stk avukatlarına ulaştırayım onlar size ulaşır ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olurlar. Ne dersiniz?
maalesef fake değilim
Yardım teklifime neden tepkisiz kaldınız?
0 0101cancan hizmet ayağına kadar geldi bak yardımcı olacak arkadaş neyi bekliyosun şimdi
Hoşgeldin fake, güzel senaryoymuş.
Okullar açılmadı mı yahu?
Ama çook üst rutbeliydi? Sonucta evlilik hazirligi yaptiginiz bir sevgiliniz var ve milli güvenlik dersinde bile işlenen bir konudur rütbeler neyini bilmiyorsunuz?en son mesaj attı ve dedi ki al sana yazılı delil de veriyorum git istediğin yere şikayet et askeri rütbeleri bilmiyorum ne kadar yetkisi var bilmiyorum
Bekliyorum hala kesin bir yargıda bulunmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?