Sevgilimin garip istekleri

Aynen öyle. Konu gerçekse elinde mutlaka delil vardır, mesaj falan filan. Ne askerliği kalır ne rütbesi.
en son mesaj attı ve dedi ki al sana yazılı delil de veriyorum git istediğin yere şikayet et askeri rütbeleri bilmiyorum ne kadar yetkisi var bilmiyorum

peki bu ciber suç olarak mı geçiyor yani mesajlar tehdit ettiği için önce ciber suçlara mı gitmem lazım acaba

en son mesaj attı ve dedi ki al sana yazılı delil de veriyorum git istediğin yere şikayet et askeri rütbeleri bilmiyorum ne kadar yetkisi var bilmiyorum

Siz özelden verin bana numaranızı, bilgilerinizi eğer gerçekseniz ve yaşadıklarınız doğruysa. ben stk avukatlarına ulaştırayım onlar size ulaşır ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olurlar. Ne dersiniz?

peki bu ciber suç olarak mı geçiyor yani mesajlar tehdit ettiği için önce ciber suçlara mı gitmem lazım acaba

dırek savcılıga gıdeceksınız
karakola gıdersenız ısler uzar siber suc baska bırsey
bu dırek tehtıt ısınız savcıyla

onu da söyledim sen rezil olursun dedim git istediğin yere söyle diyor

Önce ben devam etmek istemiyorum diye konuş baktın tehdit hakaret vs var hiç bişey demeden savcılığa git suç duyurusunda bulun bu kadar basit. Sindirmiş seni belki de takip makip de yok ne deyip rezil edebilir birlikte olduk diyecek e desin kanıtları var mı hadi o da var kaç yaşında insanlarsınız olduysa oldu ırzına geçmedin sonuçta.

Sen fake misin bilmiyorum ama
Geçen gün bir arkadaşıma çok samimi olmadığı bir arkadaşı böyle bir şeyden bahsetmiş.
Birden burada da hemen hemen aynı şeyleri okuyunca bu mu acaba diye düşünmeden edemedim.

super olmus delıl verdı yanı
salak sızın korkudan bırsey yapmaya cesaret edemeyecegınızden okadar emın kı
şoka gırecek
aptallıgı kendısıne mal olacak

evet maalesef beni sindirdi korktuğumu anlayınca da her ayrılmak istememde beni tehdit etmeye başladı işte

maalesef fake değilim

Buram buram elite dizisi kokuyor konu. Onu mu izlediniz? İspanyollar yapıncada bi kusma isteği geliyor da, bizde hiç tutmaz.

Akıl sağlığınızda bir sorun yoksa duyar duymaz ayrılmanız gerekirdi. Hala bi seçenekmiş gibi bahsediyorsanız ya koyverin yada adamı bırakın, bu sapkın düşüncelere yatkınlığınızın kökünü araştırın. Tedavi olun.

Çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Ama mutlu olmam için başkalarıyla yatıp kalkmamı istiyor ???? Allah bizi böyle sevgilerden korusun.
Bunun adını sevgi diye görmeniz bile hasta olduğunuzun kanıtıdır. Fake konu ise de hastasınız.

Her 2 durumda da tedavi olmanızı öneriyorum. Duyduğumuz sapkınlıklar dehşete düşürecek cinsten.....

Konya ovası gibi mide mübarek sevgilisine git başka adamlarla eğleş diyor. Konu sahibide çat diye suratına tüküreceğine gelmiş burada "imi bin ini çik siviyirim" diye konu açıyor.

Kendinize gelin ya bu seviyesizligi nasıl hak görüyorsunuz kendinize.

Ama çook üst rutbeliydi? Sonucta evlilik hazirligi yaptiginiz bir sevgiliniz var ve milli güvenlik dersinde bile işlenen bir konudur rütbeler neyini bilmiyorsunuz?

Bak sapık herif burasi tatmin olacagin bir yer degil git baska yer bu iğrencsin yeter bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…