Sevgilimin garip sözleri

İlişkiniz ne durumda bilemiyorum ama,
yanyana geldiğiniz ve sürekli yakın görüşme yaptığınız bir adam
olarak varsayar isek kendisini hiç yadırgamam.
kadın ve erkek birbirlerini arzulayabilirler. Bekar erkek neticede.
istekli ve arzulu olabilir. daha önce hiç yakınlaşmanız oldu mu ?
olduğunu farz ederek bu şekilde yorumladım. bana garip gelmedi çok normal.

amaaa hiç yüzyüze görüşmeyip sadece sanalda yada telefonda başlayıp devam eden
bir ilişkiyse niyeti bozuk derim. kendini aradaki mesafeden dolayı garantiye almış rahat rahat yavşıyor derim.

Eh testestoron hormonu tavan yapınca, ilmek ilmekyapmakta ister, bu kışta karda yanıyorum da
der bu yol her kapıyı açmak ister
Yalnız bu durumun ne ilgisi var evlilikle onu anlamadım evliliğe kadar insanlar hormonlarını durdurup, evlilikte hormon patlaması mı yaşıyor
Evlenince de sayıyı az buluruz, bu kadarcık mı deriz

Sevgilisi olarak sizi arzuluyor ne var bunda? size değil de başkasına mı söylesin böyle?
Arzulamak güzel de kızı boğmuş baksana sürekli bel altı gidiyormuş adam. Misal elsaya şiirlerde ''sana büyük bir sır söyleyeceğim, zaman sensin'' demiş louis aragon. Nerde o eski romantikler?

Sürekli sapıkça sözler Yok kucağıma almak istiyorum vs bunlar dediklerinin bi kısmı

Bir kez duymam yeter bunlari bitirmek icin. Hosuna gitmiyorsa yapacagin sey belli. Tamam her erkegin icinde var da boyle rahatsiz edici sekilde belli etmesi hos da degil. Ben boyle bir seyin kavgasini bile yapmam. Kavga etmek cozum olmaz cunku karsidaki insan bunu normal goruyor. Normal gordugu bir seyi yapmayi niye biraksin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…