Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
Yorumuna bayıldım :))))Ben olsamm guzel bir hediye paketi alir icine bir sise gazoz ile bir röppptöoşammbıııır koyup gonderirdim ve ayrilirdim
Yüzyüze ilk defa bi düğünde gördü beniNe kadar zamandır birliktesiniz? İlişkinizin süresine göre de değişir bu konuşmanın tuhaf olup olmadığı.
Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
iyi ilmekleyememiş o zamanYüzyüze ilk defa bi düğünde gördü beni
İlk ve son görüşmeniz o düğün ise, evet bir daha konuşmayın bence, başka şeyler peşinde.Yüzyüze ilk defa bi düğünde gördü beni
Ver kucağına bir damacana, rahatlasın edepsizSürekli sapıkça sözler Yok kucağıma almak istiyorum vs bunlar dediklerinin bi kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?