Sevgilimin garip sözleri

ne kadar süredir birliktesiniz? nasıl tanıştınız?
daha önce birlikte oldunuz mu?
çok açık konuşmuşsun adamı sapık şeklinde lanse etmişsin. benim eşim de bir dönem doğuda görev yaptı biz sevgili iken. fantezik konuşmalarımız oluyordu tabi istek meselesi. adam yoklukta sen de sevgilisisin. senin de isteğin varsa ve evlilik yolunda ilerliyorsanız neden konuşmayasınız ki?

Hiç uzatma böyle konuşmalar yapmak istemiyorsan bitir gitsin.

Fiziğini ilmek ilmek bilmek istiyormuş. Arkadaş sapıklığı ne güzelde edebiyata dökmüş be :))
Fantazi istiyor senin ki amann kaç kurtar kendini:)

Ne kadar sürelik bi ilişkiniz var ?

Yüzyüze ilk defa bi düğünde gördü beni
iyi ilmekleyememiş o zaman uzun zaman tanışmış olsaydınız ne bılıyım birikte cok zamn gecırseydınız belki sapık değil derdim de bu şartlarda sapık gibi duruyor.
restini çek konuşmak ıstemıyorum bır daha boyle şeyler konuşursan biter de ..

Ay benimde polis okuluna gidiyordu bir zamanlar sevgilim vardı. Bir yada ikinci görüşmemizde öpmeye kalktı sonra ayrıldım. Daha sonraları öğrendim ki sevgilisi varmış

valla iki polisle gorustum arkadaslarim tanistirmisti hicbiride bu tur konusmadi benle ... belki arkadaslarim arada oldugu icindir

Şu anda sizi duygusal olarak taciz ve istismar ediyor. Ben bu boyutta konuşmasında saygı da göremiyorum. Özel şeyler ve özel anlar böyle konuşulacak şeyler değildir zaten. Bu kişinin sevgisi falan da yok bence. Evlenmeyi düşünmek bile saçma olur. Noktalayın. Bu ilişkinin geleceği parlak değil.

sorulara hiç cevap vermeyip, kendi kendine onu dedi bunu yaptı demekte konuya ayrı bi gizem katmak için heralde. düzgünce yazamıyomusun. ne zamandır sevgilisiniz, sadece o düğündemi görüştünüz, nettenmi tanıştınız

Adam sapik belli. Yazdigin mesajlara dikkat et aman foto falan hicbir sekilde atma. Ayrilinca tehdit eder boylesi.

Niye herkes bu kadar şaşırmış ki, erkeklerin çoğu böyle zaten.. Bu konuşmalar seni rahatsız ediyorsa ayrılırsın, sen ayrılmasan o senden ayrılır zaten beklediğini alamayınca.. bence sen ayrıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…