Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
Iyi 2 duz 1 ters dememis:))Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
Niye herkes bu kadar şaşırmış ki, erkeklerin çoğu böyle zaten.. Bu konuşmalar seni rahatsız ediyorsa ayrılırsın, sen ayrılmasan o senden ayrılır zaten beklediğini alamayınca.. bence sen ayrıl..
Valla sen de çok normal değilsin konu sahibi.Yüzyüze ilk defa bi düğünde gördü beni
Adam dokumacı polisim diye yalan söylüyor.Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
yani kurduğu cümle biraz tuhaf olunca, insanlarda "abaza" görüntüsü oluşturdu bence. Biraz bana da öyle geldi ne yalan söyliyim ama katılıyorum diğer söylediklerinize.İlişkinin süresi ve ne olduğunu bilmeden çoğunluk adamı sapık ilan etmiş :))
Konu sahibi hepten garip, insan evleneceği kişiye bunları söyler mi diyor?
Kime söylesin peki?
Normal bir evliliğe giden ilişkide uzak mesafede olunca bana garip gelmez adamın böyle bir şey demesi
Ama bunun için ortada paylaşımlarınızın olduğu bir ilişki gerekir.
Bana göre 1 kere düğünde görüştüğünüz, Yanyana bir şey paylaşmadıgınız adama sevgilim demeniz daha garip mesela.
Dolayısı ile evet adam ayarsız. Zira sizin bu raddeye gelmiş bir ilişkiniz yok. Bence de ayrılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?