Sevgilimin garip sözleri

Ay çok güldüm ya yüzyüze görüştünüzmü? O zaman nasıl? Ne kadar zamandor birliktesiniz?

Iyi 2 duz 1 ters dememis:))

ilmek ilmek

Niye herkes bu kadar şaşırmış ki, erkeklerin çoğu böyle zaten.. Bu konuşmalar seni rahatsız ediyorsa ayrılırsın, sen ayrılmasan o senden ayrılır zaten beklediğini alamayınca.. bence sen ayrıl..

bence şasirdiklari kizin rahatsiz oldugu halde buna devam etmesi

Ahey aheyyy
Ya bi süre sonra bu konulaea sarıyor sevgililer
Napıcaksın sabah akşam politika ekonomi felsefe mi konuşacaksın
Evliliğe çok zaman varsa mesafeyi koru derim
Yazık kız

Yüzyüze ilk defa bi düğünde gördü beni
Valla sen de çok normal değilsin konu sahibi.
Insanlar bin tane soru sormuş tek cümleyle kısa kısa cevaplar vermişsin.
Vakit ayırıp yazmayacaksan konu da açmayacaksın veya uzun cümleler kuramiyorsan çok zahmet oluyorsa konu da açma bi zahmet yani.

Biz adama sapik diyoruz ama aslında uzak mesafe ilişkilerinde böyle şeyler yaşanır yüz yüze gorusulemedigi için.
Fantezi kurması seni hayal etmesi vs.anormal değil bana göre.
Ama senin bu konuyla ilgili sınırların varsa o zaman net bi şekilde bunu belirtirsin sana uymuyorsa da ayrılırsın olur biter.
Yanı olay sadece beklentiler onun ilişkiden beklentisi farklı senin beklentin farklı.

Adam dokumacı polisim diye yalan söylüyor.

İlişkinin süresi ve ne olduğunu bilmeden çoğunluk adamı sapık ilan etmiş :))
Konu sahibi hepten garip, insan evleneceği kişiye bunları söyler mi diyor?
Kime söylesin peki?
Normal bir evliliğe giden ilişkide uzak mesafede olunca bana garip gelmez adamın böyle bir şey demesi
Ama bunun için ortada paylaşımlarınızın olduğu bir ilişki gerekir.
Bana göre 1 kere düğünde görüştüğünüz, Yanyana bir şey paylaşmadıgınız adama sevgilim demeniz daha garip mesela.
Dolayısı ile evet adam ayarsız. Zira sizin bu raddeye gelmiş bir ilişkiniz yok. Bence de ayrılın.

Aklima Kerimcanin vur banağğh'sı geldi

Saka bi yana bir kez gorustugun biri sana bunlari soyluyorsa ve bunlar senin kafa yapina uymuyorsa degistirmeye calisma
Ayril.
Evvelden gorusup iliski yasasaniz normal kabul edilebilir
Ama bi kere gormus gerisi hep uzak mesafe.
Belli ki kafalar uymuyor. Sapik diye lanse de etmemek lazim. Sana uymaz ona uyuyor belli ki bu tarz seyler.

Ayril.

Bir sevgilim vardı ünv.de.. bana "makyaj yapma" demezdi de, "yüzüne makyaj koyma" derdi. Ay bana çok itici geliyo bilmiyorum Uzakta adam tabi biraz da görmemişse önceden, tutuştukça sana sarıyo.

yani kurduğu cümle biraz tuhaf olunca, insanlarda "abaza" görüntüsü oluşturdu bence. Biraz bana da öyle geldi ne yalan söyliyim ama katılıyorum diğer söylediklerinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…