eğer orda 30 burda 21 deseydim evet anormal olurdu .
İyi de bu verdiğin örnekte ben seni geleceğine koymuyormuş gibi görmedim. Her kelimesine biz olarak başlayamaz ki insan. Bu "çişimiz geldi tuvalete gitmeliyiz" demek gibi bişey. Ufak şeylere takılıyorsun bence. Takılman gereken daha önemli şeyler var. Sinyaller geliyor...
1- akıllı bir adam 4 aylık bir ilişkide evlilikten, gelecekten bahsetmez.
2- evlenince ben sana bu kadar para vermem ne demek? Ondan izin mi alacaksın evlenince, hiç hoş değil.
3- ikinci maddeyle bağıntılı. Evlenince çalışmazsın ne demek? Niye okuyorsun sen o zaman? Neden kendi ayaklarının üzerine basmayacaksın? Ben söyleyeyim ona bağımlı olman için. Kuaför için bile para ve izin istemek zorunda kalman için.
Sen de bunları söyleyince gülümseyerek dinliyorsun dimi evlilikten bahsediyor diye. Kendine gel. Gelecek planlarından daha ciddi sorunlar var ortada.
Öncelikle biraz uzun yazacağım kusuruma bakmayınerkek arkadaşımla 4 aydır beraberiz ve aynı okuldayız iki dünya bir arayada gelse kimse bizim sevgili olacağımıza inanmazdı çünkü ben ondan nefret ederdim oda bana gıcık olurdu . nefretimiz aşka dönüştü.beni sevdiğine değer verdiğine eminim çoğu zaman evlilik lafını çok kullanır örneğin saçımı boyattım biraz pahalıya geldi evlenince kusura bakma bu kadar para vermem ben sana dedi . yada ne bileyim evlenince çalışmazsın falan diyor. örneğin bugünde bana derslerime çalışmamı biran önce mezun olmamı kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini söyledi. evet evlilik düşünmek için ilişkimiz erken fakat ben onu çok seviyorum ama böyle dengesiz olması beni üzüyor ya hiç kullanmamalı yada hep kullanmalı. örneğin kendiside biran önce mezun olayım işime gücüme bakayım diyor bakalım değil bakayım diyor oda beni çok üzüyor . 21 yaşındayım ben o 24 yaşında.ve ilk oturup konuştuğumuz gün bana artık yaşının küçük olmadığını oyun oynayacak yaşı geçtiğini söylrmişti.her iki lafın ikisinide o kullanıyor o zaman bende ister istemez dengesizleşiyorum bu arada burcu başak. lütfen fikir verin
Mesajınızı cok begendim söylemeden gecemedim :) Konu sahibemiz istersen calısmazsın dedi demiş ama 4 aylık bir ilişkide bir erkek nasıl gelecek planlarında onuda koysunki. Önceden de bir yakınlıkları yokmuş, olsa o zamandan beri süren birşeymiş derdim ama bilemedim:26:
Üniversite yıllarındaki planlar düşünceler ile çalışma hayatına atılınca oluşan planlar düşünceler çok değişiyor... Bunu da göz önünde bulundurun.
sanırım gençliğin verdiği heyecan olsa gerek haklısınız elbette çok teşekkür ederim güzell yorumunuz için ama biraz daha detaylandırabilir misiniz ? çalışma hayatında nasıl değişiyor düşünceler ?
Mesela saç boyatma konusu, para kazanmaya başlayınca gözüne çok gelmeyecektir zaten.. şimdi ki imkanlarına göre konuşuyor.
Mesela eşinin çalışmasını istemem konusu, çalışma hayatına girince eşi çalışanların imkanları ile eşi çalışmayanların imkanlarının farkını farkeip fikrinin değişmesi kuvvetle muhtemel...
Siz bence şimdilik bu kısımlara takılmayın bunlar değişebilecek şeyler. Sizin asıl takılmanız gereken şey, sizinle evlenmek isteği oluşmamış gibi geliyor bana henüz... Yani evlilik planlarında siz yokmuşsunuz gibi... sizin tek yapacağınız şey biraz daha zaman bırakıp gözlem yapmak.. Şunu unutmayın bir evlilik erkek gerçekten çok isterse olur... Diğer türlü olsa da işe yaramaz, mutlu etmez...
Öncelikle biraz uzun yazacağım kusuruma bakmayınerkek arkadaşımla 4 aydır beraberiz ve aynı okuldayız iki dünya bir arayada gelse kimse bizim sevgili olacağımıza inanmazdı çünkü ben ondan nefret ederdim oda bana gıcık olurdu . nefretimiz aşka dönüştü.beni sevdiğine değer verdiğine eminim çoğu zaman evlilik lafını çok kullanır örneğin saçımı boyattım biraz pahalıya geldi evlenince kusura bakma bu kadar para vermem ben sana dedi . yada ne bileyim evlenince çalışmazsın falan diyor. örneğin bugünde bana derslerime çalışmamı biran önce mezun olmamı kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini söyledi. evet evlilik düşünmek için ilişkimiz erken fakat ben onu çok seviyorum ama böyle dengesiz olması beni üzüyor ya hiç kullanmamalı yada hep kullanmalı. örneğin kendiside biran önce mezun olayım işime gücüme bakayım diyor bakalım değil bakayım diyor oda beni çok üzüyor . 21 yaşındayım ben o 24 yaşında.ve ilk oturup konuştuğumuz gün bana artık yaşının küçük olmadığını oyun oynayacak yaşı geçtiğini söylrmişti.her iki lafın ikisinide o kullanıyor o zaman bende ister istemez dengesizleşiyorum bu arada burcu başak. lütfen fikir verin
2yılı aşkın süredir ilişkim var..
Bende arada geleceğim derim o üstüne basa basa geleceğimiz der..
Belli olmaz kaderr kısmeett
1 yıllık bi sevgililiğiniz olsaydı tamamda 4 ay çok kısa bi süreç..
Bugün var yarın yokmuş gibi davran..
İlerde çalışmak istiyosan baskı kur sevgiline ''Çalışıcam boşa mı okuyorum'' de
Bizim ilişkinin başında yaşım 17...
İlişki 5-6 aylık...
Sevgilim dedi
-İlerde çalışmazsom
-Çalışıcam niye çalışmıcakmışım
Hastaydım o zamanlarda hemde ciddi bi hastalık hem aşırı anemi doktorlar nasıl yaşadım diye hayret ederdi.. Hemde şeker hastalığı hipoglisemi
-Hastasın o yüzden yorulunca dahada kötü oluyorsun ben bakarım sana sen bide stresede gelemiyosun seni düşündüğüm için dedi..
-Beni düşünüyosan sen beni üzme yeter sen beni strese sokma yeterbiz evlenirsek teee 6-7 yıl sonra o zamana kadar hastalıklarım da geçer belki hem geçmese bile evde otur otur hastalık hastası olurum çalışırım sağlığımı tehtit ederse çıkarım ama sadece sağlığımı tehtit ederse ayy sağlığım bozulucak diye çalışmamazlık yapıcağımı sanmıyorum dışarda nasıl insanlar var ne şartlarda çalışıyolar o yüzden bana karışma dedim.
Bunu dediğimde 17 yaşında ergenlikle boğuşan bi ergendim
Geçen gün saçımı boyucam.
Kendim boyuyorum çoğunlukla kuaföre gitmiyorum yani..
Konusu açıldı
-Yaa neden kuaföre gidip saçını boyatmıyosun yada kestirmiyosun (boyadan yandı falanda müzdaribim konusunu açtım anlatıyodum)
-Ya kestirince çok alıyolar (Boyundan anlamında diyorum ben)
-Hadi ya ne kadar ki ?
-Ben gülüyorum tabii boyunu çok kısaltıyorlar ama boyatma işlemi pahalı oluyor o yüzden boyayı kendim hallediyorum uçlarınıda kesiyorum baakkk toparlandı baya.
-İlerde kuaföre gider misin ? (boyatma anlamında)
-Çok gerekmedikçe gidiceğimi sanmıyorum ama arada giderim maddiyata bağlı o anda yada sen boyarsın
Yaşım 19
çok güzel yazmışssınız profilinizde eğitimci yazıyor bu yüzden hocam diye hitap etmek istiyorum .. haklısınız hocam 4 ay kısa bir zaman biliyorum benim tek korkum, benimle gelecek düşünmeyen birine emek vermek yada zaman harcayıp boşa vakit geçirmek.. dediğiniz gibi yapıp biraz zamana bırakıcam. çok teeşkkür ederimm çok sağolun
Bende sevgilimin geleceginde yokum ne kadar üzücü bir durum çok iyi anlarım seni ama senin böyle hissetmen için bence bir durum yok adam sana benimki gibi insallah ilerde iyi biriyle evlenir mutlu olursn dememiş :) bence cok kafana takma canım biraz zamana bırak ama eger seni düşünmüyorsa fazlada zaman kaybetme
ayy canım bu da bigün ben arkadaşımın kınasına gittim mesaj attı canım napıyorsun falan diye bende işte kınadayım dedim darısı sana olsun dedi salak darısı başımıza der insan dimi bende seninde canım demiştimaradan bıkaç hafta geçince işte bu çalışma konusunu söyledi .. aynen canım benim anlatmak istediğimi bir sen anlamışssın 'ama eger seni düşünmüyorsa fazlada zaman kaybetme ' benimde anlatmak istediğim bu benimle gelecek düşünmeyen biriyle neden vakit kaybedeyim ki . o yüzden düşünüyor mu düşünmüyor mu onu anlamaya çalışıyorum..
Rica ederim
evet en mantıklısı bu biraz daha zaman ver(fazla abartmadan zamanı dediğin gibi en güzel günlerini olmayacak şeye harcaman saçma olur), gözlemle.. en sn baktın umut yok, karşına al bir güzel niyetini öğren.. Kararlılığına bak... Ona göre kararını veririsin... Başaklar biraz huyludur da, içine sinmeyen şeylere kolay kolay devam etmezler. Kararına güvenebilirsin bence
dediğiniz gibi yapıcam zamana bırakıcam biraz daha zaman geçsin sonra karşıma alıp mantıklı bir şekilde konuşcam..biraz da dengesizler galiba hocam ya dimi
Evet ben başakları pek tutmam. Açıkcası evlenmekte istemezdim sanırım.. Çok burçlara bakmam ama bi başak gördüm mü hemen tanıyorum...
ahahha çok tatlısınsanırım yaş ilerledikçe biz bayanlarda gelecek korkusu başlıyor ondann . erkeklerde ise evlendikten sonra başlıyormuş bu gelecek korkusu .. erkek arkadaşın kaç yaşında bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?