Sevgilimin Gelecek Planlarında Yokum..

4 ayda ne evliliği, ne düşüncesi yahu bi'de üniversitedesiniz.
Sen asıl 4 ayda evleneceğiz, şöyle olacak, bu vakit böyle olacak diyenden kork.
Bu kadar erken ağza sakız edenler genelde sıkılıp yutuyolar o sakızı.

Adam karşıma geçecek; evlenince çalışmanı istemiyorum diyecek... Ben de kabul edeceğim... Yetmeyecek bir de benim kuaför masrafıma karışacak, ben de bu adamla gelecek planları yapacağım öyle mi...
Bence siz bu adamı gelecek planlarınızdan çıkarın...
Gencecik yaşta sizi kendine esir olarak almayı planlıyor zaar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlilikten bahsettigi kisimlar bana hicte ic acici gelmedi, ya kuafor icin o kadar para "vermem" sana diyor, ya da calisamazsin diyor...
Su universite ortamindan iki sey ogrenseler ne harika olacak...
Sen bence oznelerin cogulluguna, tekilligine takilacagina, o hayal ettigin evlilik olursa nasil vasat bir rolun olacak ona takil...
Bu cumleleri es gecme, temelini simdiden saglam kur, sinirlarini da...
Icinde her evlilik gecen cumle guzel degildir, her gecmeyen de onemsiz...

Yok umarım geri barışmayız. Üzülüyorum ama geçecek sonunda. En çok üzen de o gelecek planları. Siz siz olun plan yapmayın anın tadını çıkarın. Ha böyle biriyle de zaten yapmayın gelecek planı. Boşa mı okuyorsunuz evlenince sizi çalıştırmayıp kuaför paranıza falan karışacak...

4 aylık ilişkide senin hobilerini öğrenememiştir daha yahu.
Bizli cümleler, hayaller mi bekliyorsun?

- 4 aylık beraberlikte ne gelecek planı, yaş 21 o da 24
- Adam sana çalışmayacaksın diyor yüksünmüyorsun da kendi iş güç planları için "bakalım" yerine "bakarım" dediğinde yüksünüyorsun...
- Adamın daha kendi geleceği işi gücü belli değil keza senin de öyle, gelecek planlarına seni koymuyor diye üzülmen yersiz...
- Kısaca daha yeni başlamış bir beraberlikte hemen evlilik gelecek planları yapmak o ilişkiyi tüketir, önce birbirinizi tanıyın. Mesela "çalışmayacaksın" demiş sana başka bir gün "oku kendi ayaklarının üzerinde dur" demiş, bu konudaki düşüncesini netleştirsin...

Son düzenleme:

Bende de var bir başak allah yardımcın olsun , bana göre başaklar bencil oluyor, ayrıntıcı , detaycı , vurdum duymaz , dengesiz vs...

Bende de var bir başak allah yardımcın olsun , bana göre başaklar bencil oluyor, ayrıntıcı , detaycı , vurdum duymaz , dengesiz vs...

aynen canım ağzına sağlık valla seninde Allah yardımcın olsun idare edilmesi zor ya şahsen benim için zor sürekli üste çıkar onu hiç haksız çıkaramazsın havadan nem kapar her dedğinin altında bişey arar . bide çok dikkatli

Ah işte benm söylediğim lafı kullandın , bnde hep derim havadan bile nem kapıosun diye, aynısının tıpkısı vallahi , amin canım aminn

Ah işte benm söylediğim lafı kullandın , bnde hep derim havadan bile nem kapıosun diye, aynısının tıpkısı vallahi , amin canım aminn

ya sözlüymüşsünüz ne güzel ne kadar görüştünüz bide yaşlarınız nedir? ben biraz sabırsızımda valla ondan soruyorum yanlış anlama canım nolur çocuk dengesiz benimde dengemi bozdu

gıcık kk hatunları gibi olcam ama bence siz öncelikle "evlenince çalışamazsın" demesine takılmalısınız.

Dengesiz tavır derken?
Adam size her saniye evleneceğim kişi sensin falan diyemez ki.
Yada her dakika gelecek planı yapamaz ki.
Hadi bi gün dese geleceğimde sen varsın ertesi gün dese ki evleneceğim insan sen değil o zaman dengesiz demenizi anlayabilirim.
Neden geleceğimize bakmalıyız değilde Bakmalıyım demesini takmışsın kafana.
Bence bu kadar dert etme rahatsız olacağın bir durum yok ..

bişi anlamadım desem...:26:

ya sözlüymüşsünüz ne güzel ne kadar görüştünüz bide yaşlarınız nedir? ben biraz sabırsızımda valla ondan soruyorum yanlış anlama canım nolur çocuk dengesiz benimde dengemi bozdu

Ben 22 sözlümde 24 ,1,5 yıl çıktık 1ay daha dolmadı canım sözleneli , benimde dengem bozuldu sakın bişi diyim deme biri bana laf attı eski erkek arkdşlarm var falan filan ısıtıp ısıtıp önüne koyar bak sakın öle bişi deme dikkatli ol çnkü didiklemeyi hatta anlamsızca sorgulayn tipler başak .
Sen ne burcusun canm?

burcu başak dedin ya başka birşey demesine gerek yok.
bırak hemen kaç ordan hemen kaç kurtul

akrebim canım bende.ayy yok geleneklere çok bağlı canım aynen hiç kaldıramayacağı şeyler bütün başaklar aynı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…