S s3l3n Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2014 81 4 6 Adana 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi s3l3n #81 elmasekerimm .!.: bağımlılık yapıyor, en sevdiğim topic eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz, mutlaka bir bakın 2 saat okumak 100 mekiğe bedel, gülmekten karın öyle bi kkasılıyor ki :) Genişletmek için tıkla... Ayy canim aynen valla dun gulme krizine girdim 190lara geldim bir gunde oku oku butun sayfalari okuyacagim valla harika seyler var :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elmasekerimm .!.: bağımlılık yapıyor, en sevdiğim topic eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz, mutlaka bir bakın 2 saat okumak 100 mekiğe bedel, gülmekten karın öyle bi kkasılıyor ki :) Genişletmek için tıkla... Ayy canim aynen valla dun gulme krizine girdim 190lara geldim bir gunde oku oku butun sayfalari okuyacagim valla harika seyler var :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
S s3l3n Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2014 81 4 6 Adana 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi s3l3n #82 TR1010 .!.: Erkeklerin bazı yönlerini biz törpüleyip düzene sokuyoruz aslında :) Birazcık daha zaman gereklil demek ki dert etme :) Genişletmek için tıkla... Sanirim zamana biraktim artik hersey olacagina varir hayirlisi diyorum :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
TR1010 .!.: Erkeklerin bazı yönlerini biz törpüleyip düzene sokuyoruz aslında :) Birazcık daha zaman gereklil demek ki dert etme :) Genişletmek için tıkla... Sanirim zamana biraktim artik hersey olacagina varir hayirlisi diyorum :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
TR1010 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2014 62 1 36 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi s3l3n #83 s3l3n .!.: Sanirim zamana biraktim artik hersey olacagina varir hayirlisi diyorum :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Eveeet ne olcaksa zaten bi şekilde oluyor, sen şimdi tadını çıkar herşeyin :)
s3l3n .!.: Sanirim zamana biraktim artik hersey olacagina varir hayirlisi diyorum :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Eveeet ne olcaksa zaten bi şekilde oluyor, sen şimdi tadını çıkar herşeyin :)
elmasekerimm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2013 595 132 83 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi s3l3n #84 s3l3n .!.: Ayy canim aynen valla dun gulme krizine girdim 190lara geldim bir gunde oku oku butun sayfalari okuyacagim valla harika seyler var :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... katılıyorum :)))
s3l3n .!.: Ayy canim aynen valla dun gulme krizine girdim 190lara geldim bir gunde oku oku butun sayfalari okuyacagim valla harika seyler var :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... katılıyorum :)))