- 18 Aralık 2009
- 6.438
- 7.733
- 773
- Konu Sahibi cilveli_fistik
-
bu konuyu açma nedenim olan şidi eski olan erkek arkadaşım.bundan önceki bana çok kötü zamanlar yaşattı.bu yaşadıklarımı sevigilime anlatamadım.zaten anlatıver olaylar değil ki.hatırladığımda bile beynim duruyor.facebookta tanıştık.gayet güzel bir ilişki yaşadık.her söylediği doğru çıktı bu sevgilimin.cinsellik yaşadığımızda yüzü şekilden şekile girdi.sonrasında eski sevgilinle ilgili bana yalan söyledin falan dedi.arada kaçamak cevaplar verdim.bu yüzden bir ayrılıp barıştık.sonra 2.ye ayrıldık ve bu baya sürdü.baya düzerltmeye uğraştım.makaler,uzman videoları buldu , yolladım.olayı ve karışan kişileri bir bir anlatan meiller yolladım.küzeniyle konuştum.küzeni msnde beni her gördüğünde anında yazıyordu.merak etme halledicez demi,şti.sonra görüştünde bizimkiyle beni msnden sildi.şarkılar,şiirler ....ne ettiğiysem fayda etmedi.en son bitirilken elini tutuyordum.olmaz bu iş dediği halde elini çekmedi.beni bırakırken baktım durmuş arkamdan bakıyordu.bunlşarı düşündükçe çabaladım.en sonunda üstüne gitme düşünsün diye düşündüm.ve bu düşünme süresinin en azından 2-3 ay olacağını bilerek.toparlaması falan.aramayı falan bıraktım.tam emin değilim ama bizim buralarda gördüm onu.aramaları oldu.aylarca aradı açmadım.niye açmıyorsu diye msjlar yolladı gene dönmedim.sadece bir iki kez.onlarada veap verdi.merhaba nasılsın falan.heyecandan açamıyordum.en sonunda yazdım yoksa tam dönmüş kaybedecez.yazdım dediğim mesajalrda benim için sadece sevgili değil çok iyi bir dost oldun ve mahkeme onlara 10 yıl verdi idi.neyse bu beni en sonunda başak bir nodan aradı.gel görüşelim dedi.bundan sonra bana yakın davranışları oldu.tatile gitti yakın bir yere.benide davet etti.gitmeyince 55 kere falan aramış.ama gel gör ki en sonunda ciiddi değilim dedi.sonra arkadaşımın davranışları ve aralarında geçen konuşmalar sürekli beynimde .ya ne oluyor modundayım.
canım kısa ve aralıklı yazarsan daha iyi anlaşılır.
ben anladığım kadarıyla yazayım:
sen esnek zara sahipsin.
eski sevgilin tecavüz etti.
bu son sevgilinle beraber oldunuz.
ve bu çocuk bunlara inanmadı.
sen ispatlamak için ona makaleler ve videolar yoladın.
o düşündü.
ayrılmaya karar verdi.
ama sonra tatile giderken sana tekrar döndü.
eğer yanlış anlamadımsa, olaylar bunlarsa, bu çocuk çok adi canım.
niyeti evlilik değil, sana innamıyor ama tatile gitmek istiyor.
kendini bunun için üzme.
psikolojik yardım almayı düşündün mü?
daha kolay atlatabilmek için yaşadıklarını?
bence her şeyin üstesinden gelebilirsin.
ben su yazdıgım son yazılardan bırsey anladım arkadas bıraz özetemıs ama senın kız arkadasınla ne alakası var onu anlayamadım yada ne olduda faceten sılmızorsun yanı neyı görmek ıstıyorsun yazmıssın ya sonucu görmek ıcın sılmıyorum dıye gercekten cok karısık anlatıyorsun bırsey anlayamadım...
Not kusura bakmayın ben yurt dısında yasıyorum F klavyeye alısık degılım zor yazıyorum
kız arkadaşımla onun bir arkadaşını tanıştıracaktık.tanıştırmadan önce bunun bana acaip mesajları oldu.böyle olunca tanıştırmadım bende.arkadaşımın adını biliyordu.listemde de o isimde bir kişi var.eklemiş.kız arkadaşım bana yazdıklarını bildiği halde bunun o tanıştırmadığımız arkadaşı var ya.işte onla tanışma çabaları içine girmiş.bende benimkine tepki olsun diye listeden siliyorum nasıl olsa sende var oradan ulaşırım diye düşündüğümü sanmasın sende sil dedim.silmem deyip işte görüştüklerini falan anlattı.telini bile vermiş.bildiği halde böyle neden yaptı.
Ben anladım buyrunnnnnnnnn
Makale yazıyormuş.
geçmişolsun
konu çok karışık geldikafamçokkarıştı
anladımı yazıyım bn yined
erkek arkadaşın san güvenmiyor galiba
sn ona herşeyi anlatmışın
hatta ona olan ggüveninide fazlasıyla göstermişin
şimdi seni bırakmakmı istiyor orasını anlamadım
yada inanmıyormu sana
ama kimseyi bişeyleri ıspat etmek zorunda değlilsin
yeterince pskolejn bozulmuş zaten
yoo güveniyor.en azından öyle söylüyor.ispatlama çabasında değilim.en olmadı mahkeme sonucunu çarparım yüzüne.ama artık ben ona güvenmiyorum.çünkü ayrılıktan aylar sonra beni aylarca ısrarla aradı.sonra işte senle ciddi düşünmüyorum.ama senle beraber olmak istiyorum dedi.yuh öküz dedim.tam tersine bırakmak istemiyor.
yoo güveniyor.en azından öyle söylüyor.ispatlama çabasında değilim.en olmadı mahkeme sonucunu çarparım yüzüne.ama artık ben ona güvenmiyorum.çünkü ayrılıktan aylar sonra beni aylarca ısrarla aradı.sonra işte senle ciddi düşünmüyorum.ama senle beraber olmak istiyorum dedi.yuh öküz dedim.tam tersine bırakmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?