Sevgilimin hediye şakası

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Dün sevgilimle konuşuyorduk bana dedi ki hayatım bana sevgililer gününde şunu alsana.. ben de şaşırdım çünkü dediği şey çok ihtiyacı olan bir şey ama şu an bütçem uygun değil almaya zaten ben hem yılbaşında hediye aldım ayrıca doğum günü yakın bir zamandı birden fazla hediye aldım ve çok uğraştım öğrenciyim bir de elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bir şeyler.Hatta bunları karşılık beklemeden yapıyorum çünkü şuan çalışmadığı icin bi beklentim yok ondan.Ben baya bozuldum böyle demesine kırıldım.Param olsa da alsam keşke sen bana ne alıyosun dedim hatta hiç adetim değildir böyle bişey sormak ama o öyle deyince ben de diyiverdim..Sonra zaten sana aldırmam ikimiz de öğrenciyiz bu konuda şaka yapıyorum dedi ama bozuldum ben yine de.Yani çünkü ister istemez insanın üstünde baskı oluşuyor, kendimi kötü hissettim.Sonra tekrar dedim mesaj attım elimden geldigi kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum böyle demene kırıldım dedim.Ya gerçekten kötü bir niyeti yok eminim,tanıyorum çünkü.Ama ne bileyim çok gereksiz bi şaka değil mi?Bitanem sadece seni denemek istedim zaten gereken cevabı verdin beni tanıyorsun senden beklentim yok zaten ben sana elimden gelen herşeyi alırım işe başlayınca güzel günlerimiz olucak dedi.

Yani bir de sanki ben ondan bişeyler bekliyo gibi oldum öyle sorarak :KK43: ya ama böyle şaka olur mu :KK43: Şaka bile olsa kırdı, ben ona diyemem mesela sonuçta erkeklik gururu var :KK43:

Sizce çok mu abarttım ya hala düşünüyorum..

Bir de ne alsam diye düşünüyorum kara kara ne alabilirim :KK64:

Alayım deseydin aldırtacakmış, kıvırmış sen öyle deyince. Sevgilin hiç güven vermedi bana.
Ya kötü niyetli değil bazen böyle şakalar yapıyor ama iyi niyetinden.

Ama işte abes bi şaka oldu dışardan bakan biri kız zengin çocuk bişeyler aldırtıyo diye düşünebilir bile.Bu yüzden abes kaçtı.Düşüncesizce konuştu

bence bişey alma..
ben bugünün özelliğini hissetmiyorum gereksiz şakandan ötürü dersin.. zaten sevgililer günü bana göre baya saçma birgün.

acaba senin aldığın hediyeleri beğenmiyor da sipariş mi verdi sorusu geldi aklıma??

bir de sen de öğrencisin ama o işsiz diye hediye beklemiyorsun. sen de kendini sıkıp alma bence.. doğumgünü hadi baya özeldir. ama diğerleri için didinmene gerek yok. cevabın da iyi olmuş hiç pişmanlığını yaşama..

ben eşime hediye alıyordum harçlıklarımdan biriktirerek o kadar ödemem olmasına rağmen.. ama baktım o çok özenmiyor. dedim ona sana bir daha bir çorap bile yok.. bozuldu ama yok kararlıyım almıcam..

bence bişey alma..
ben bugünün özelliğini hissetmiyorum gereksiz şakandan ötürü dersin.. zaten sevgililer günü bana göre baya saçma birgün.

acaba senin aldığın hediyeleri beğenmiyor da sipariş mi verdi sorusu geldi aklıma??

bir de sen de öğrencisin ama o işsiz diye hediye beklemiyorsun. sen de kendini sıkıp alma bence.. doğumgünü hadi baya özeldir. ama diğerleri için didinmene gerek yok. cevabın da iyi olmuş hiç pişmanlığını yaşama..

ben eşime hediye alıyordum harçlıklarımdan biriktirerek o kadar ödemem olmasına rağmen.. ama baktım o çok özenmiyor. dedim ona sana bir daha bir çorap bile yok.. bozuldu ama yok kararlıyım almıcam..
Evet belkide hani bir şey alırsam en azından ihtiyacı olan bişey alayım diye demiş olabilir bilmiyorum

Ohoo bu kadar alıngan olursanız işiniz zor.
Eşimden her gördüğümü isterim, o da aynı şekilde. Sevgiliyken de böyleydi bu. Bana onu alsana, bana bunu alsana der geçeriz. Hiç birini de almayız.
Takılmış erkek arkadaşın sadece.

Genel hali nasıl?
Size hediye alır mı bir yere gittiğinizde hesabı öder mi
Bir anda boş bulundu ağzından çıktıysa büyütüp sorun yapmanın anlamı yok unutun gitsin
Ama cevap verme gereği hissettiğinize göre zaten harcamaları tek taraflı yapıyorsunuz anlaşılan
Onun çalışmaması bahane değil sizde çalışmıyorsunuz

Ohoo bu kadar alıngan olursanız işiniz zor.
Eşimden her gördüğümü isterim, o da aynı şekilde. Sevgiliyken de böyleydi bu. Bana onu alsana, bana bunu alsana der geçeriz. Hiç birini de almayız.
Takılmış erkek arkadaşın sadece.
Evet ben alınganım biraz gerçekten, kabul ediyorum :)

en sevmediğim insan tipi ağzına geleni söyleyip sıkıntı olduğunda şaka yaptım diye kıvırandır... yani alsan ok.di ama param yok deyince şaka oldu... neyse fitne sokmimmm...

Genel hali nasıl?
Size hediye alır mı bir yere gittiğinizde hesabı öder mi
Bir anda boş bulundu ağzından çıktıysa büyütüp sorun yapmanın anlamı yok unutun gitsin
Ama cevap verme gereği hissettiğinize göre zaten harcamaları tek taraflı yapıyorsunuz anlaşılan
Onun çalışmaması bahane değil sizde çalışmıyorsunuz
Hesabı öder tabiki ama özel bir gün olmadı doğum günüm gibi hediye almadı hiç.
Zaten mesajlaşıyorduk o sırada yüzyüze değildik:)

Valla oltayı atmış, ya tutarsa demiş. Sen de oltaya gelmeyince, kıvırmış. Üzerine bir de seni kötü durumda bırakmış.
Oh hayırlı işler valla. :KK51:
Böyle durumlarda ben ilişkiden soğuyorum ya, rezilleşiyor her şey gözümde.

Back
X